Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα η μερα ηταν ενδιαφερουσα απο το πρωι γιατι ο αδερφος μου αποφασισε να μας παει μια βολτουλα στην εθνικη πριν παμε για κυνηγι. Τελικα καταφερα και πηρα 6 τσιχλες με ωραιες τουφεκιες. Πουλια ειχε λιγα πιασμενα και πολυ μικρο μπασιμο απο τσιχλες μονο οι οποιες πετουσαν στον θεο. Αυριο ελπιζω αν γυρισει νωρις σε βορια να εχει πολυ περισσοτερα. Καλη συνεχεια!!
ρε ο ανθρωπος ειναι ασχετοςςςς την τον παιρνεις μαζι???.very funny..very funny.

Με το tour de Thiva χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε μόνοι στα καρτέρια....μου έσπασε τα νεύρα ο άγνωστος συνάδελφος που έκατσε στα 30 βήματα και τα λιγοστα (εντός βολής) πουλιά έκαναν τη σημερινή κατάσταση, χειρότερη....δύο κατάφερα να ξεκρεμάσω, τη μία για τη τοπική πανίδα και τη δεύτερη για να τη χαρίσω ...... νωρίς λοιπόν η επιστροφή, ίσα να γλυτώσω το μεσημεριανό μπουρίνι...

Με το tour de Thiva χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε μόνοι στα καρτέρια....μου έσπασε τα νεύρα ο άγνωστος συνάδελφος που έκατσε στα 30 βήματα και τα λιγοστα (εντός βολής) πουλιά έκαναν τη σημερινή κατάσταση, χειρότερη....δύο κατάφερα να ξεκρεμάσω, τη μία για τη τοπική πανίδα και τη δεύτερη για να τη χαρίσω ...... νωρίς λοιπόν η επιστροφή, ίσα να γλυτώσω το μεσημεριανό μπουρίνι...

Μέρα που βρήκατε ....

παλιές καλές εποχές σε διάφορα σημεία στην περιοχή μας από πουλιά
πιστεύω ότι η ανομβρία κράτησε τα πουλιά χαμηλά και κοντά σε μέρη με ποτιστικές καλλιέργειες
χθές ο ανηψιός μου κοντα σε περιβόλια απογευματινό είδαν πολλά πουλιά μ ενα φίλο του και πήραν από 3
για να δούμε θα μείνουν να έχουμε μια καλή χρονιά;;;;; :)

παλιές καλές εποχές σε διάφορα σημεία στην περιοχή μας από πουλιά
πιστεύω ότι η ανομβρία κράτησε τα πουλιά χαμηλά και κοντά σε μέρη με ποτιστικές καλλιέργειες
χθές ο ανηψιός μου κοντα σε περιβόλια απογευματινό είδαν πολλά πουλιά μ ενα φίλο του και πήραν από 3
για να δούμε θα μείνουν να έχουμε μια καλή χρονιά;;;;; :)
Ρε φίλε από τώρα απογευματινά?? Φυσιολογικό είναι?

Ρε φίλε από τώρα απογευματινά?? Φυσιολογικό είναι?
γιατί όχι τα πουλιά που έμειναν θ αλλάξουν συνήθειες;;;; όχι όλα κανονικά είναι άσχετα αν εγώ δεν συμφωνώ με απογευματινό από τώρα πιστεύοντας τα πουλιά που μένουν να κρατησουν κι άλλα όχι να τα πάρουν αυτά μαζί τους ;)

Σημερα πολυ ψηλομενα τα πουλια...hunter.1.τα euromix και cheddite δουλευαν καλα , ειχα και δυο χαμενες..!!!
photo hosting sites
ελα ρε ραιμενταλ. γαζωνουμε βλεπω ετσι? μπραβο ρε φιλε. αμαν τι θα παθουνε στα περπατητα και τα περασματα. σ αρεσανε οι ευρωμικτες?

λοιπον μολις πληροφορηθηκα οτι ο γιος ο μεγαλος παρεακι με τον μπαρη μου κατεβασαν 15 πουλακια και ειχαν αλλα 4 χαμενα. τα πουλια πολυ ψηλωμενα. φυσιγγια που χρησημ α1 7αρια και βεργινα 7αρια.πολυ λαμπρο ρε παιδι μου. μου στειλανε και φωτογραφια στο viber τα καλοπαιδα

Status
Not open for further replies.
Back