Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
στα κλασικα καρτερια των Ιωαννινων τιποτα σημερα. συννεφια με αραιες ψιχάλες

καλημέρα....καλώς ήλθες....
κλικ εδώ να μοιραστείς δυο λόγια για τα κυνηγια που κάνεις...
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-181

φορτώνει ο καιρός και σας έρχεται απο Δυτικά........μάλλον λογικό να "κόβει" τα πουλιά....

καλημέρα....καλώς ήλθες....
κλικ εδώ να μοιραστείς δυο λόγια για τα κυνηγια που κάνεις...
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-181

φορτώνει ο καιρός και σας έρχεται απο Δυτικά........μάλλον λογικό να "κόβει" τα πουλιά....

καλημέρα κ σε ευχαριστω.

τελος της προηγουμενης εβδομάδας κ μεχρι Δευτερα μπηκαν πααρα πολλες τσίχλες από τα καρτερια της Πρέβεζας. ξεπερνούσες το οριο για πλακα...
φασες, λιγες.

καλημέρα κ σε ευχαριστω.

τελος της προηγουμενης εβδομάδας κ μεχρι Δευτερα μπηκαν πααρα πολλες τσίχλες από τα καρτερια της Πρέβεζας. ξεπερνούσες το οριο για πλακα...
φασες, λιγες.

είχα ακριβώς την ίδια πληροφορία από Πρέβεζα...ομολογώ ήμουν σκεπτικός όταν το άκουσα, αλλά τώρα είσαι ο 2ος που μου το επιβεβαιώνεις !!!

Όντως λίγα πουλιά σήμερα καπανδριτη, αν και εκατσα σε μέρος πυκνό σχετικά λίγα πουλιά πέρασαν αλλά όχι ψιλά οπως το ΣΚ. Δοκιμασα το brain MR μέχρι τα 35μ που υπολογιζω ότι εριξα και τα 5 τσιχλακια έπεσαν ξερά με πολλααααααα πουπουλα να ακολουθούν. Αλλά και 2 κοντινά στα 25 θα έλεγα μέτρα , έπεσαν άθικτα όχι κιμά

Ίδιος καιρός με τον χθεσινό,είπα να μην βγω αλλά τελικά βγήκα.
Ούτε μια τσίχλα στον ορίζοντα.Μια τετράδα φασσες είδα μόνο απο πολύ πολύ μακρια που πέρασαν πάνω απο ενα λοφακι..Και το αστείο είναι ότι εκεί είχα σκοπό να θρονιαστω όμως άλλαξα γνώμη..:mad:

πολύ λίγα πουλιά σήμερα αλλά με πολλή τύχη κατάφερα 5 με 2 μαύρες 1 στρωτά τουφεκισμένη από άλλον και 2 σε αποστάσεις που τις ευχαριστιέμαι,επίσης 1 άριστο απόρτ από τον blanco
ο Τζιμάκος παρέα μου δεν είχε την τύχη να του περάσουν στρωτά πουλιά :)

Last edited:
Σημερα το πρωι ενα 2ωρο 7με 9.00 στα μεσογεια, λιγα πουλια που περασαν απο της 8 μεχρι της 8,40 μετα νεκρα....asking.
Περασαν 5 πηρα τις 3. Για την μια ομως ειμαι πολυ :) ,γιατι σηκωσα το οπλο και την πηρα ,δεν θα πω ποσα ψηλα η ποσα μετρα παντος εκει που δεν εχω τολμηση να σσηκωσω ξανα οπλο....επεφτε...επεφτε με ανοιγμενα τα φτερα κι ακομα πεφτει. Επεσε καπου 30 μ απο μενα σε ενα αμπελι και εκανα 20 λεπτα για να την βρω ..
Δεν ειμαι καλος στο να τις βρισκω.!!!
Μαθαινω σιγα σιγα...;)
photo hosting sites
Και ωραια ανατολη..
image upload no size limit

Σημερα το πρωι ενα 2ωρο 7με 9.00 στα μεσογεια, λιγα πουλια που περασαν απο της 8 μεχρι της 8,40 μετα νεκρα....asking.
Περασαν 5 πηρα τις 3. Για την μια ομως ειμαι πολυ :) ,γιατι σηκωσα το οπλο και την πηρα ,δεν θα πω ποσα ψηλα η ποσα μετρα παντος εκει που δεν εχω τολμηση να σσηκωσω ξανα οπλο....επεφτε...επεφτε με ανοιγμενα τα φτερα κι ακομα πεφτει. Επεσε καπου 30 μ απο μενα σε ενα αμπελι και εκανα 20 λεπτα για να την βρω ..
Μαθαινω σιγα σιγα...;)
photo hosting sites
Και ωραια ανατολη..
.well done.

Μαθαινω σιγα σιγα...;)
photo hosting sites
Και ωραια ανατολη..
Μπράβο Αργύρη γενικά η τσίχλα έχει μια δυσκολία ανευρεσης λόγω μεγεθους,πυκνων,χρώματος ένα κοκερακι,σπρινγκερακι θα είναι χρήσιμος βοηθός . Με τι φυσίγγι και τσόκ έγινε αυτή η βολή?

Μαθαινω σιγα σιγα...;)
photo hosting sites
Και ωραια ανατολη..
Συγχαρητήρια φιλε, όχι τόσο για την τουφεκιά αλλα για την υπομονή σου στο 20λεπτο ψάξιμο. Εγώ πάνω στο 3λεπτο έχω κουραστεί και στο 5λεπτο αρχίζω να αμφιβάλλω αν όντως έπεσε και αν είδα καλά .
Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα στο κυνήγι της τσίχλας είναι να τη βρω που έπεσε.

Συγχαρητήρια φιλε, όχι τόσο για την τουφεκιά αλλα για την υπομονή σου στο 20λεπτο ψάξιμο. Εγώ πάνω στο 3λεπτο έχω κουραστεί και στο 5λεπτο αρχίζω να αμφιβάλλω αν όντως έπεσε και αν είδα καλά .
Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα στο κυνήγι της τσίχλας είναι να τη βρω που έπεσε.
Το ιδιο και εγω ...εψαξα στην αρχη κανα πενταλεπτο και απογοητευτηκα....οταν τα μαζεψα για να φυγω ειπα να ριξω μια τελευταια ματια ,τελικα την βρηκα 5 μετρα απο εκει που νομιζα οτι επεσε....xm....hit.εχω θεμα...!

Μπράβο Αργύρη γενικά η τσίχλα έχει μια δυσκολία ανευρεσης λόγω μεγεθους,πυκνων,χρώματος ένα κοκερακι,σπρινγκερακι θα είναι χρήσιμος βοηθός . Με τι φυσίγγι και τσόκ έγινε αυτή η βολή?
Κωνσταντινε τσοκ 3* πορτερ....και φυσιγγι 9αρι cheddite..

Μαθαινω σιγα σιγα...;)
photo hosting sites
Και ωραια ανατολη..
Μπράβο Αργυρη απο μπερετα σε μπερετα πηγαίνεις.......sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back