Καμία...Δύο "καλές" χρονιές σερί τί πιθανότητες έχουμε να βγει;
<10%![]()
Καμία...Δύο "καλές" χρονιές σερί τί πιθανότητες έχουμε να βγει;
<10%![]()
Τέτοιο είναι.Τζιμη σεχασα τοσες μερες ,οχι το απεναντι το λιγο μαυρο που φαινεται ,πλακα θα εχει να ειναι SUZUKI 4χ4,λες;
Όταν λες έναρξη τι εννοείς? 20/8? Μήπως εννοείς τα κοτσυφια? Εκτός και αν είσαι βόρεια που μένουν λίγες τσίχλες.εχετε παει ποτε για τσιχλα στην εναρξη ή μονο εγώ ξεκινάω μεσα Οκτώμβρη?
Μην είσαι απαισιόδοξος!Καμία...
Παντως εισαι απαισιοδοξος και με μεγαλη σιγουρια.Θελω να δω πως θα εξελιχθει η χρονια.Αν και εδω στην Κυπρο η καλη χρονια η δικη μας οπως περσι, ειναι μια μετρια δικη σας, αλλα οπως μαθει ο καθενας εμεις θα ειμαστε ευχαριστημενοι και με τα μισα πουλια απο την περσινη χρονια.Καμία...
Ο μίτσος είναι απεσιοδωξος επειτηδες για να μην ματιαση την χρονιά ...μην τον ακούτε τη λέειΠαντως εισαι απαισιοδοξος και με μεγαλη σιγουρια.Θελω να δω πως θα εξελιχθει η χρονια.Αν και εδω στην Κυπρο η καλη χρονια η δικη μας οπως περσι, ειναι μια μετρια δικη σας, αλλα οπως μαθει ο καθενας εμεις θα ειμαστε ευχαριστημενοι και με τα μισα πουλια απο την περσινη χρονια.
Αφού πάμε σε ίδια σημεία. Σίγουρα θα έχουμε συναντηθεί. Αν ξαναδείς το αυτοκίνητο ρίξε φωνή!Καλημερα Τζιμη,αν δεν κανω λαθος πολλα χρονια τωρα συναντιομαστε αλλα δεν εχουμε γνωρισθει
Όχι αυτή τη φορά Ηλία. Βλέπω την επιμονή του καιρού σε ξηρασία και πολύ ζεστό καιρό να τραβάει μεχρι τον Νοέμβριο. Έχει φάει απίστευτο κόλλημα η κυκλοφορία. Και το μεγάλο κακό είναι ότι η κατάσταση αυτή φτάνει μέχρι Ρωσιες και Ουκρανίες. Τα μακροπροθεσμα αυτό δείχνουν. Και οποτε δείχνουν νερά και δροσιες πέφτουν παταγωδώς έξω και όποτε δειχνουν ξερα και ζέστη πέφτουν πάντα μέσα. Όποτε ναι μεν θα κατέβουν από ένστικτό τα πουλιά αλλά ο μεγάλος αριθμός θα σκαλώσει από πάνω μας. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος πραγματικά.Ο μίτσος είναι απεσιοδωξος επειτηδες για να μην ματιαση την χρονιά ...μην τον ακούτε τη λέει
Οταν θα σας κουναει το ματσο με τα τσιχλοκοτσυφα εσεις θα ειστε για τον τρελογιατρο!Ο μίτσος είναι απεσιοδωξος επειτηδες για να μην ματιαση την χρονιά ...μην τον ακούτε τη λέει
Άλλο αυτό........Οταν θα σας κουναει το ματσο με τα τσιχλοκοτσυφα εσεις θα ειστε για τον τρελογιατρο!
Κρυβε λόγια κρυβε λόγια.Τζιμη επιτελους μετα απο 3 μηνες λογω χειρουργειου θα ξαναρθω στα ωραια σας μερη.θα ειμαι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ σε ενα φιλο στο Παλιουρα. μπορει να κανω κ λιγο μπανιστηρι μεσα στο απαγορευμενο.
Έχουμε καιρό ακόμαΌχι αυτή τη φορά Ηλία. Βλέπω την επιμονή του καιρού σε ξηρασία και πολύ ζεστό καιρό να τραβάει μεχρι τον Νοέμβριο. Έχει φάει απίστευτο κόλλημα η κυκλοφορία. Και το μεγάλο κακό είναι ότι η κατάσταση αυτή φτάνει μέχρι Ρωσιες και Ουκρανίες. Τα μακροπροθεσμα αυτό δείχνουν. Και οποτε δείχνουν νερά και δροσιες πέφτουν παταγωδώς έξω και όποτε δειχνουν ξερα και ζέστη πέφτουν πάντα μέσα. Όποτε ναι μεν θα κατέβουν από ένστικτό τα πουλιά αλλά ο μεγάλος αριθμός θα σκαλώσει από πάνω μας. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος πραγματικά.
Ο Τοτος δεν είναι εκεί...outlander εχεις δικιο,λες να κανουνε....μπαμ εκει μεσα?ο Τοτος κ ο Τασος τι κανουνε?
Ο λιγουρης υπάρχει παντού. Ο Τοτος σπάνια έρχεται στα μερη μου. Από τον Τάσο δεν έχω παράπονο. Κάνει την δουλειά όσο μπορεί καλύτερα. Και ο Γιώργος από τα Ψαχνα. Το κακό είναι ότι δεν μπορούν να είναι παντού και πάντα.outlander εχεις δικιο,λες να κανουνε....μπαμ εκει μεσα?ο Τοτος κ ο Τασος τι κανουνε?
Ξεχαστε το....Μετά από 50 και βάλε χρόνια θα πρασινίσει αν φυτευθούν...