Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μείνε στον τίτλο και λίγο στο ρεφρέν μην κάνεις τον χαζό, καψούλι... 😅😂
Δεν κάνω καν τον κόπο να πατήσω το play ρε. Ούτε ξέρω τι λέει και ούτε θέλω να μάθω. Απαξιώ εντελώς. Αν θέλεις να με πικαρεις καντο με κάτι μεταλλικό. Και προς θεού όχι AC/ DC.....

Λοιπόν πρέπει να μπείτε σε τάξη για αυτό θα ανεβάσω μια φωτογραφία με το όπλα μου που αυτές τις μέρες ολοκλήρωσα τον ετήσιο έλεγχο τους για να είναι έτοιμα πιο πολύ δουλεύει το μεσαίο τα αλλά μόνο στα καρτερία αν δε τα ξαναπούμε καλές διακοπές και να συνέλθουν μερικοί μερικοι

Attachments

• IMG_20240710_212449.jpg
    IMG_20240710_212449.jpg
    79,4 KB · Προβολές: 89
Λοιπόν πρέπει να μπείτε σε τάξη για αυτό θα ανεβάσω μια φωτογραφία με το όπλα μου που αυτές τις μέρες ολοκλήρωσα τον ετήσιο έλεγχο τους για να είναι έτοιμα πιο πολύ δουλεύει το μεσαίο τα αλλά μόνο στα καρτερία αν δε τα ξαναπούμε καλές διακοπές και να συνέλθουν μερικοί μερικοι
Ποια είναι ;αυτό το κάλυμμα στο πρώτο αριστερά καλύτερα να μην το βάζεις θα κάνει ζημιά στο ξύλο ,αν δεν έχει ήδη κάνει.

Ασε να φαγουριζει πουθενα αλλου το δακτυλο φετος, δεν προκειται να σε κοψει η σκανδαλη...Συμφωνα με αυτα που μας εχεια ζαλησει τοσο καιρο, ε;
Χορτασμενος παραστάσεις, τουφεκιδι και καρπωσεις αδερφούλη. Ακόμη και με 3 τσιχλιτσες στο κρεμαστάρι μου κομπλέ είμαι. Άλλο το πόσες θα έρθουν και πόσες θα πάρουμε. Αρκει να μπορω να παω και να κανω αυτο που αγαπαω περισσοτερο. Κοίτα τι γράφει και ο μπάρμπα Λιακος ο Βλαχος από πάνω. Μάθε κάτι από τους γηραιότερους....

Εγω ξερω οτι ετσι και δεν δροσισει θα ειμαι σαν τον γερο που το ηθικον ακμαιοτατον αλλα η π…… τεζα
Δεν το αντεχω αλλο
Μου κοβει ολη την κυνηγετικη ενεργεια
Που να πας εκαπιδευτικο η να φτιαξεις εξοπλισμο οταν ξυπνας και πριν ξημερωσει εισαι ιδρωμενος
Ουτε ξηρη επομιση δεν πιανω το οπλο να κανω φετος

Χορτασμενος παραστάσεις, τουφεκιδι και καρπωσεις αδερφούλη. Ακόμη και με 3 τσιχλιτσες στο κρεμαστάρι μου κομπλέ είμαι. Άλλο το πόσες θα έρθουν και πόσες θα πάρουμε. Αρκει να μπορω να παω και να κανω αυτο που αγαπαω περισσοτερο. Κοίτα τι γράφει και ο μπάρμπα Λιακος ο Βλαχος από πάνω. Μάθε κάτι από τους γηραιότερους....
Τι να ξέρουν οι νέοι τους χτυπάει η αδρεναλίνη στα@#@## ...και ζαλίζονται. .fishing.

Status
Not open for further replies.
Back