Πονηρούλη, όλο εκεί είναι το βρωμερό μυαλό σου....!!!

Πονηρούλη, όλο εκεί είναι το βρωμερό μυαλό σου....!!!
Όλα τα καλά τα έχεις αλλά σε χαλάει το κρασάκι...Αν και δεν πινω γενικα , οταν τις ψηνω στο καρβουνο λιγο κρασάκι το χτυπαω. Στον Ανδρέα ετοιμαζόμαστε να βάλουμε παλι παραγγελία γιατί προβλέπω μάχες και πολέμους φετος.....
Έτσι, το κυνήγι είναι ιεροτελεστία.Προσωπικά θεωρώ τον καθαρισμο του θηραματος ως ολοκλήρωση του κυνηγιου. Οταν προλαβαινω μαδαω έξω εκεί που κυνηγαω. Αλλιώς τζάκι, καφεδάκι και μουσικουλα και γίνεται η δουλεια. Ξέρω παρα πολλους που η υπόθεση κυνήγι τελειώνει με την εναπόθεση των πουλιών στο ψυγείο. Δίνω κιόλας πουλιά σε κάτι παππούδες εδώ στην γειτονιά. Τα μαδανε , τα μαγειρεύουν και πάει η κούπα σύννεφο!!!!
Κοίτα μαδημενα δεν δίνω εκτός όπως λες σε πολύ κοντινά και αγαπητά πρόσωπα. Αυτοί που τα περνούν αμαδητα τα ζητάνε έτσι γιατί ξέρουν ότι τα δίνεις πιο εύκολα ετσι. Αν και όπως σου ειπα είναι ηλικιωμένοι και τους εχω αδυναμια. Υπάρχει βέβαια και ο προκλητικός μαλακας που ενώ σε κοροϊδεύει που κυνηγάς πετάει και το "κανα μεζέ θα φαμε"??? Πάρε οπλο, πλήρωσε αδεια και σύρε να βρεις μόνος σου τον μεζέ ήταν η απαντηση.Δίνω σε πολύ κόσμο συγγενείς, παππούδες,γείτονες κλπ αλλά εκτός από τους δικούς σου που και αυτοί με βαριά καρδιά τα παίρνουν βαριούνται το μάδημα.Δίνω τις προάλλες στην γειτόνισσα άστο μου λέει βαριέμαι να τα μαδήσω.Μαδημένα πουλιά εκτός από συγγενείς δεν πρόκειται να δώσω.Σιγά μην τους τα πάω και έτοιμα μαγειρεμένα...
Οι ηλικιωμένοι είναι οι καλύτεροι.Μπορεί να έχουν τόσα προβλήματα αλλά άμα τους τα πας και αμάδητα θα πετάνε από την χαρά τους.Δεν θέλουν να πετάνε γενικώς τίποτε και τρώνε τα εκλεκτά θηράματα γιατί ξέρουν!Κοίτα μαδημενα δεν δίνω εκτός όπως λες σε πολύ κοντινά και αγαπητά πρόσωπα. Αυτοί που τα περνούν αμαδητα τα ζητάνε έτσι γιατί ξέρουν ότι τα δίνεις πιο εύκολα ετσι. Αν και όπως σου ειπα είναι ηλικιωμένοι και τους εχω αδυναμια. Υπάρχει βέβαια και ο προκλητικός μαλακας που ενώ σε κοροϊδεύει που κυνηγάς πετάει και το "κανα μεζέ θα φαμε"??? Πάρε οπλο, πλήρωσε αδεια και σύρε να βρεις μόνος σου τον μεζέ ήταν η απαντηση.
Ναι ρε φιλε. Με δεύτερο και τρίτο ποτήρι τον παιρνω και γέρνω λεμε!!!Όλα τα καλά τα έχεις αλλά σε χαλάει το κρασάκι...
Εμ βέβαια...Οι γειτόνισσες αλλά πραγματα ξέρουν να τσουρομαδανε.....Δίνω τις προάλλες στην γειτόνισσα άστο μου λέει βαριέμαι να τα μαδήσω.
Ρε μπας κ γυρευει άλλον μεζε κ τον εχεις παρεξηγησει??Υπάρχει βέβαια και ο προκλητικός μαλακας που ενώ σε κοροϊδεύει που κυνηγάς πετάει και το "κανα μεζέ θα φαμε"??? Πάρε οπλο, πλήρωσε αδεια και σύρε να βρεις μόνος σου τον μεζέ ήταν η απαντηση
Έτσι είναι. Θυμάμαι τον μπαρμπα Γιάννη εδω δίπλα να τον ρωτάω αν θέλει λίγα τσιχλοκοτσυφα. Μου απάντησε ότι κάποτε έπιαναν τα τσιροπουλια με δοκανα και παγίδες μόνο και μόνο για να έχουν λιγο κρεας μέσα στο ρυζι και πως είναι δυνατόν να μην θέλει τα τσιχλοκοτσυφα!!!!Οι ηλικιωμένοι είναι οι καλύτεροι.Μπορεί να έχουν τόσα προβλήματα αλλά άμα τους τα πας και αμάδητα θα πετάνε από την χαρά τους.Δεν θέλουν να πετάνε και τρώμε τα εκλεκτά θηράματα γιατί ξέρουν!
Είναι αποδεδειγμένο, μια φουντιτσα να υπάρχει και γύρω γύρω καθαρό, εκεί θα πάνε να πέσουν!Παω να την πάρω, άφαντη !....παίρνει το μάτι μου λίγα πουπουλάκια πάνω σε ένα μισόξερο θρούμπι... Πώς είχε γλυστρήσει ανάμεσα από τα κλαράκια κι είχε πέσει, μόλις μια σπιθαμή από κάτω !!! ... Και κοιτάζοντας από πάνω δεν φαινόταν με τίποτα !!!![]()
Δηλαδή Αλέξη έβλεπες κοπαδακια να μπαίνουν σήμερα ψηλωμενα; και μέχρι τι ώρα έμπαιναν; πήρες πουλιά;Καλημέρα σε όλους!
Απλά για την ενημέρωση σας......τα μπασίματα συνεχίζονται! Είχα τον χρόνο σήμερα για έναν πρωινό καφέ στο καρτέρι πριν το γραφείο.
Σήμερα ΝΑ Αττική πέρασαν αρκετά πουλιά με ρότα μπασιμάτων.
Αν είναι εσωτερική μετακίνηση....δεν το ξέρω....αλλά δεν το νομίζω. Τα καρτέρια αυτά δουλεύουν μόνο στα μπασίματα....και τα πουλιά μπαίνουν από την θάλασσα.
Καλή συνέχεια σε όλους!
Ναι όπως τα λές!Δηλαδή Αλέξη έβλεπες κοπαδακια να μπαίνουν σήμερα ψηλωμενα; και μέχρι τι ώρα έμπαιναν; πήρες πουλιά;
Τον παίρνουν λίγο, στις κάννες αναφέρομαι φυσικά για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Ευτυχώς λίγο και προς τα αριστερά, αν είσαι και αριστερόχειρας μικρό το κακό, του έφερες το cast-on τόσο όσο.Σήμερα για καρτέρι τσίχλας με χέρια ξεκούραστα και ήρεμο μυαλό.
Με το χτυπημένο και στραβωμενο μου όπλο.
Χαχαχα!
Βλέπετε κατι;
Καλό φαίνεται…..αν δεν έχει πρόβλημα με τη λακούβα στη θαλάμη και δεν έχουν στραβώσει οι κάννες καλα εισαι. Το όπλα είναι για να τα χαιρόμαστε μη στεναχωριέσαι για τέτοια πράγματα.Σήμερα για καρτέρι τσίχλας με χέρια ξεκούραστα και ήρεμο μυαλό.
Με το χτυπημένο και στραβωμενο μου όπλο.
Χαχαχα!
Βλέπετε κατι;