Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κάθομαι στο μπαλκόνι και φυσάει απαλός ΒΑ
κ παντού περιμετρικά αστράφτει κ μπουμπουνίζει..(δν βρέχει όμως).....

Αλλά μόλις άκουσα εδώ δίπλα μου το 1ο "Τσικ" για φέτος.... .well done. fgr2
Μάλλον κλάρωσε η δώλια στα δέντρα του κήπου μου....

Πολύ ωραίος!
Τι τσοκ δουλευεις;
Γιωργο ειναι παλιο οπλο δεν εχει τσοκ
Ειναι beretta A300 του 1969-70 με κανη *** ενα οπλο με μεγαλη αξια για μενα κσθως ειναι το πρωτο οπλο του πατερα μου που ειναι τωρα 80 χρονων ,το οπλο που εριξα για πρωτη φορα στην ζωη μου ,δηλαδη τραβηξα την σκανδαλη ενω ημουν μονο 5 χρονων και την κρατουσε ο πατερας μου, ενα ελαφρυ οπλο 2850 γρμ και που εμπλοκη επαθε μονο μια φορα οσα χρονια την εχω και που εχω δεθει μαζι της παρολο που εχω αλλη μια Α 304 και ενα δικανο bernadelli

καλησπερα σε όλους
Γιάννη όπως λες από εβδομάδα και μάλιστα μετά της 15 κάθε μέρα είναι καλή ανάλογα με τον καιρό
αύριο θα πάω την βόλτα μου πολύ κοντά εκεί που γνωριστήκαμε γιατί η σκυλίτσα πρέπει να πάρει τις μυρωδιές της( μετά τις 2 βροχές)που αρχίζουν να γίνονται πιο έντονες και θα ενεργοποιήσει τις μνήμες και τους αισθητήρες της από περσυνά κυνήγια :)

Μάκη και σε όλους Καλησπέρα

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση

Σε Κυνήγι Πέρδικας στην Βόρειο Ελλάδα (Περιοχή Μπέλλες) που κατάφερα να βρεθώ την Κυριακή με φανταστικόκαιρό παρά τις αντιξοότητες των καιρικών συνθηκών της Παρασκευής και του Σαββάτου σε υψόμετρο 1800 μέτρα, θερμοκρασία 8 βαθμούς και ήλιο πέρναγαν απο πάνω μας ομάδες από τσιχλες ακυνήγητες και μας χαιρετούσαν
Ειδαμε και αρκετες φάσες να κατευθύνονται χαμηλότερα στα δασωμένα
Τώρα βρέχει καταρακτωδώς
Έχει παράθυρο ανοιχτό χωρίς βροχή από Τετάρτη
Θα ξαναπρόσπαθησουμε για καμία πέρδικα γιατί αν πιάσουν νωρίς τα χιόνια κάποια σημεία δεν θα είναι εύκολα προσβάσιμα

Πιστέυω κάτι θα γίνει με μπασίματα από Τετάρτη
Οταν τα πόιντερ θα έχουν "ρεπό" θα ασχοληθούμε και με τις παρδαλές

Καλο Βράδυ

Γιωργο ειναι παλιο οπλο δεν εχει τσοκ
Ειναι beretta A300 του 1969-70 με κανη *** ενα οπλο με μεγαλη αξια για μενα κσθως ειναι το πρωτο οπλο του πατερα μου που ειναι τωρα 80 χρονων ,το οπλο που εριξα για πρωτη φορα στην ζωη μου ,δηλαδη τραβηξα την σκανδαλη ενω ημουν μονο 5 χρονων και την κρατουσε ο πατερας μου, ενα ελαφρυ οπλο 2850 γρμ και που εμπλοκη επαθε μονο μια φορα οσα χρονια την εχω και που εχω δεθει μαζι της παρολο που εχω αλλη μια Α 304 και ενα δικανο bernadelli
Να εισαι γερος να την κυνηγας :)

Τι να σφίξει ????
Ζέστη έρχεται φίλε το έχω γράψει και στο ποστ του καιρού...
Να είσαι καλά Περικλή για την ενημέρωση , δεν την είδα την αναφορά σου. Αντε λοιπόν να ετοιμάσουμε το καπελάκι , και το δυχτακι για τις πεταλούδες και βουρ για συλλογή :)

Status
Not open for further replies.
Back