Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άντε μια και από εμενα....

View attachment 50947
Γιατί είμαι δικαννάκιας, αυτό το όπλο το ζαχάρωνα όταν είχε πρωτοβγεί.Αν βρεθούμε θα ανταλλάξουμε με μερκέλα να το δω!!!:cool:
Υ.Γ Ήταν τσιμπημένη τιμή γι' αυτό δεν προχώρησε και πλέον δεν κοιτάω για άλλα.

Τι είναι αυτά ρε! Μού έγινες και εσύ παραδοσιακός και μου έβαλες 4 τσίχλες για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια ότι δεν έχει τίποτα!!!
Αυτές τις πήρε μέχρι να πάει στο καρτέρι
Που ήταν τέσσερα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο

Στα ζαβά γίνεται η δουλειά!!
Εκεί που μπαίνεις με ρουχα και βγαίνεις με κουρέλια είναι μαζεμένα τα άτιμα παντα!!! Έχουμε κάνει επικά περπατητα σε κάτι καναλιες και έχουμε αφήσει τσέπες και μανίκια στα βάτα και τα παλιουρια και βγαίνουμε ματωμενοι λες και μας έχουν γρατζουνισει γατες!!! Αλλά τα γιλέκα γεμάτα και με εκπλήξεις από μπεκατσουλες και λαγούς και γρουνακια τα τελευταία χρονια!

Τι είναι αυτά ρε! Μού έγινες και εσύ παραδοσιακός και μου έβαλες 4 τσίχλες για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια ότι δεν έχει τίποτα!!!
Δεν είχε ρε εκείνη την ημερα!!! Δεν μπήκαν πουλιά και πλάκωσε κόσμος στις ελιες μετα οπότε no περπατητο!!!

Εκεί που μπαίνεις με ρουχα και βγαίνεις με κουρέλια είναι μαζεμένα τα άτιμα παντα!!! Έχουμε κάνει επικά περπατητα σε κάτι καναλιες και έχουμε αφήσει τσέπες και μανίκια στα βάτα και τα παλιουρια και βγαίνουμε ματωμενοι λες και μας έχουν γρατζουνισει γατες!!! Αλλά τα γιλέκα γεμάτα και με εκπλήξεις από μπεκατσουλες και λαγούς και γρουνακια τα τελευταία χρονια!
Άστα, σε κάθε έξοδο γιατί κυνηγάω σε αυτό το στυλ όλο σκισμένα παντελόνια,μπλούζες, ματωμένοι από βάτια κτλ....Δεν γράφει και ο φίλος ο @Καπ να το επιβεβαιώσει...

Αυτές τις πήρε μέχρι να πάει στο καρτέρι
Που ήταν τέσσερα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο
Στο δρόμο για ένα απογευματινό έχει στην μια άκρη του 150-200 μέτρα με κυπαρισσια , σκινα και μυρτιες. Περνάμε την πρώτη μερα και σηκωνονταν παρα πολλά πουλια. Την επόμενη λέει ο ξάδερφος σταματά να πάμε να το περπατήσουμε και να πάμε καρτερι ποδαρατοι!!! Ήταν γεμάτο κοτσύφια και κόκκινες και δεν ξεκολλαγαν με τιποτα!!! Μέχρι να το περπατήσουμε όλο είχαμε ρίξει πάνω από κουτί ο καθενας!!!! Γυρνάμε , μαζεύουμε και είχαμε 13 και 15 ο ξάδερφος!!! Αντί για απογευματινό πηγαμε για τσίπουρα.....

Status
Not open for further replies.
Back