Κατάλαβα...Μια ελιά στην μύτη και τα 300 στρέμματα πάνω της.Γαντι του είναι.Άμα έχει και μια ελιά στην μύτη η είναι αληθωρη Γιάννη μου δεν θα κάτσουμε να πεθάνουμε κιολας!!! 300 είναι αυτά και με νερο....
Κατάλαβα...Μια ελιά στην μύτη και τα 300 στρέμματα πάνω της.Γαντι του είναι.Άμα έχει και μια ελιά στην μύτη η είναι αληθωρη Γιάννη μου δεν θα κάτσουμε να πεθάνουμε κιολας!!! 300 είναι αυτά και με νερο....
ΚυριακοΝα ζωντανέψουμε λίγο...
View attachment 50909
Ωραία φάτσα ο επανιέλος!!Να ζωντανέψουμε λίγο...
View attachment 50909
Ωραίοι τσιχλότοποι στην Εύβοια .
Μπασιματακι είχε εκείνη την μερα! Έχουμε και καθαρά σημεία αλλά έχουμε και κάτι ζαβα Παναγία βοήθα!!!Ωραίοι τσιχλότοποι στην Εύβοια .
Ίσια μέρη να μήν σκοτώνεσαι να βρείς .
Στα ζαβά γίνεται η δουλειά!!Μπασιματακι είχε εκείνη την μερα! Έχουμε και καθαρά σημεία αλλά έχουμε και κάτι ζαβα Παναγία βοήθα!!!
Τι είναι αυτά ρε! Μού έγινες και εσύ παραδοσιακός και μου έβαλες 4 τσίχλες για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια ότι δεν έχει τίποτα!!!
Γιατί είμαι δικαννάκιας, αυτό το όπλο το ζαχάρωνα όταν είχε πρωτοβγεί.Αν βρεθούμε θα ανταλλάξουμε με μερκέλα να το δω!!!
Αυτές τις πήρε μέχρι να πάει στο καρτέριΤι είναι αυτά ρε! Μού έγινες και εσύ παραδοσιακός και μου έβαλες 4 τσίχλες για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια ότι δεν έχει τίποτα!!!
Εκεί που μπαίνεις με ρουχα και βγαίνεις με κουρέλια είναι μαζεμένα τα άτιμα παντα!!! Έχουμε κάνει επικά περπατητα σε κάτι καναλιες και έχουμε αφήσει τσέπες και μανίκια στα βάτα και τα παλιουρια και βγαίνουμε ματωμενοι λες και μας έχουν γρατζουνισει γατες!!! Αλλά τα γιλέκα γεμάτα και με εκπλήξεις από μπεκατσουλες και λαγούς και γρουνακια τα τελευταία χρονια!Στα ζαβά γίνεται η δουλειά!!
Δεν είχε ρε εκείνη την ημερα!!! Δεν μπήκαν πουλιά και πλάκωσε κόσμος στις ελιες μετα οπότε no περπατητο!!!Τι είναι αυτά ρε! Μού έγινες και εσύ παραδοσιακός και μου έβαλες 4 τσίχλες για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια ότι δεν έχει τίποτα!!!
Ή το γιλέκο είναι του Sport Billy ή το γρουνάκι είναι αποβολή.Αλλά τα γιλέκα γεμάτα και με εκπλήξεις από μπεκατσουλες και λαγούς και γρουνακια τα τελευταία χρονια!
Άστα, σε κάθε έξοδο γιατί κυνηγάω σε αυτό το στυλ όλο σκισμένα παντελόνια,μπλούζες, ματωμένοι από βάτια κτλ....Δεν γράφει και ο φίλος ο @Καπ να το επιβεβαιώσει...Εκεί που μπαίνεις με ρουχα και βγαίνεις με κουρέλια είναι μαζεμένα τα άτιμα παντα!!! Έχουμε κάνει επικά περπατητα σε κάτι καναλιες και έχουμε αφήσει τσέπες και μανίκια στα βάτα και τα παλιουρια και βγαίνουμε ματωμενοι λες και μας έχουν γρατζουνισει γατες!!! Αλλά τα γιλέκα γεμάτα και με εκπλήξεις από μπεκατσουλες και λαγούς και γρουνακια τα τελευταία χρονια!
Γι'αυτό μοιάζεις με τουλουμπα...Άστα, σε κάθε έξοδο γιατί κυνηγάω σε αυτό το στυλ όλο σκισμένα παντελόνια,μπλούζες, ματωμένοι από βάτια κτλ....
Στο δρόμο για ένα απογευματινό έχει στην μια άκρη του 150-200 μέτρα με κυπαρισσια , σκινα και μυρτιες. Περνάμε την πρώτη μερα και σηκωνονταν παρα πολλά πουλια. Την επόμενη λέει ο ξάδερφος σταματά να πάμε να το περπατήσουμε και να πάμε καρτερι ποδαρατοι!!! Ήταν γεμάτο κοτσύφια και κόκκινες και δεν ξεκολλαγαν με τιποτα!!! Μέχρι να το περπατήσουμε όλο είχαμε ρίξει πάνω από κουτί ο καθενας!!!! Γυρνάμε , μαζεύουμε και είχαμε 13 και 15 ο ξάδερφος!!! Αντί για απογευματινό πηγαμε για τσίπουρα.....Αυτές τις πήρε μέχρι να πάει στο καρτέρι
Που ήταν τέσσερα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο