Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Hunterslife Team

Staff member
Ονειρεμένο πρωινό 20ης του έτους 2012 με το "Νικελέ μου " και την πολύ καλή παρέα του μόνιμου κυνηγετικού μου ταιριού Γιωρίκα..
Ευχομαι να ξαναέρθουν μέρες που θα είμαστε στα όμορφα πάτρια εδάφη του Γιώργου για το πιό όμορφο κυνήγι φτερωτών κατα την δική μου άποψη και εμπειρία έως σήμερα στα 35 μου.

Μετράμε αντίστροφα....

Ολοι αντιστροφα μετραμε πλεον... Παντα τετοια Πανο... ;) Με την συνοδεια του μονιμου κυνηγτεικου ταιριου σου βεβαια... .goodboy. Ειναι αυτο που λεμε "θα κατσω ησυχος"... .buy.

Ολοι αντιστροφα μετραμε πλεον... Παντα τετοια Πανο... ;) Με την συνοδεια του μονιμου κυνηγτεικου ταιριου σου βεβαια... .goodboy. Ειναι αυτο που λεμε "θα κατσω ησυχος"... .buy.

Να ετοιμάζεσαι και εσύ παρέα τσαχταουνιάρη... και δυνητικέ γλυκοσκάνταλε...

Φέτος η έναρξη πέφτει Πέμπτη.Πάνε πολλά χρόνια που κατάφερα να είμαι στον Εβρο τέτοια μέρα και μου έχει μείνει αξέχαστη.
Με τα πόδια από το σπίτι της γυναίκας μου και καρτέρι στα 2χλμ. Όνειρο !
Αλλά και αρχές Σεπτέμβρη που έχω παει αρκετές φορές δεν ήταν άσχημα.

Απο φετος εχουμε και σπιτι στον Εβρο αλλα δυσκολα βλεπω να αποχωριζομαι τα αγαπημενα μερη στο Κιλκις στην εναρξη.
Να ειμαστε ομως ολοι καλα αυτο ειναι το βασικοτερο, και να περνανε καλα οι μερες μεχρι τοτε.

Απο φετος εχουμε και σπιτι στον Εβρο αλλα δυσκολα βλεπω να αποχωριζομαι τα αγαπημενα μερη στο Κιλκις στην εναρξη.
Να ειμαστε ομως ολοι καλα αυτο ειναι το βασικοτερο, και να περνανε καλα οι μερες μεχρι τοτε.

Τι λες βρε Μιχάλη ; Και τα δυο σπίτια είναι σε φανταστικά τρυγονοτόπια.

Τι λες βρε Μιχάλη ; Και τα δυο σπίτια είναι σε φανταστικά τρυγονοτόπια.
Δυστυχως φιλε μου με το πληκτρολογιο δεν μπορω να εκφραστω οπως και με τον προφορικο μου λογο και ετσι σε οδηγησα σε λαθος συμπερασμα. Συγνωμη γι αυτο, και θα ειμαι πιο αναλυτικος.
Η μονιμη κατοικια μου ,ελπιζω για λιγα χρονια ακομη, ειναι στην Αθηνα. Η δευτερη κατοικια που εχω, και που ελπιζω να γινει μονιμη ειναι στον τοπο καταγωγης στην Καβαλα.
Το σπιτι στον Εβρο το εχουμε απο φετος και για τουλαχιστον εξη χρονια ακομη λογω σπουδων της κορης μου εκει.
Οσο για την αναφορα στο Κιλκις εχουμε αδελφικους φιλους εκει και κυνηγαμε παντα παρεα στην εναρξη.

Το σπιτι στον Εβρο το εχουμε απο φετος και για τουλαχιστον εξη χρονια ακομη λογω σπουδων της κορης μου εκει.
Τυχερέ όσο μπορείς να πηγαίνεις αλλά με προσοχή μην γεμίσεις το σπίτι πούπουλα

Δυστυχως φιλε μου με το πληκτρολογιο δεν μπορω να εκφραστω οπως και με τον προφορικο μου λογο και ετσι σε οδηγησα σε λαθος συμπερασμα. Συγνωμη γι αυτο, και θα ειμαι πιο αναλυτικος.
Η μονιμη κατοικια μου ,ελπιζω για λιγα χρονια ακομη, ειναι στην Αθηνα. Η δευτερη κατοικια που εχω, και που ελπιζω να γινει μονιμη ειναι στον τοπο καταγωγης στην Καβαλα.
Οσο για την αναφορα στο Κιλκις εχουμε αδελφικους φιλους εκει και κυνηγαμε παντα παρεα στην εναρξη.

Κατάλαβα Μιχάλη.
Εκμεταλλεύσου λοιπόν όσο μπορείς και αν μπορείς αυτές τις ευκαιρίες γιατί στα λόγια φαίνονται όλα εύκολα .Και μένα η γυναίκα μου είναι λίγο έξω απο την Αλεξανδρούπολη και έχω να πάω χειμώνα 20 χρόνια.

Το χθεσινό ζευγαράκι τρυγόνια που είδα στα Μεσόγεια με απίστευτη ταχύτητα μας δηλώνουν ότι οι προσεχείς μέρες είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.την ώρα που πέρναγαν φώναζαν Πανουτσοοοοοοοο Γεράσιμεεεε Γιώργοοοοο Γιάννηηη Άρηηη και άλλα ονόματα σαν πατσαβουράκιαααα γιατί άραγε;.ha ha ha.:rolleyes::)

Το χθεσινό ζευγαράκι τρυγόνια που είδα στα Μεσόγεια με απίστευτη ταχύτητα μας δηλώνουν ότι οι προσεχείς μέρες είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.την ώρα που πέρναγαν φώναζαν Πανουτσοοοοοοοο Γεράσιμεεεε Γιώργοοοοο Γιάννηηη Άρηηη και άλλα ονόματα σαν πατσαβουράκιαααα γιατί άραγε;.ha ha ha.:rolleyes::)
.well done..well done.

Τα πρωτα βιαστικα θα φανουν αυτε τις μερες αλλα ο κυριως ογκος κ λογω καιρου θα αρχισει να περναει απο την αλλη βοδμαδα... Για να δουμε θα τους κανω κανενα φωτογαφικο κυνηγι... Ακομα και την Μανη σκεφτομουν να παω με τη φωτογραφικη μηχανη για χαρη τους... Το λατερυω αυτο το θηραμα, απο τα πιο ωραια κ πιο παλικαρισια...

Status
Not open for further replies.
Back