Το HuntersLife.gr στην Outdoor Expo 2015

Πολλα συγχαρητηρια σε ολους σας για την παρουσια του φορουμ στην εκθεση. Σιγουρα ο στοχος με τη συμμετοχη στην εκθεση για καποιους επαγγελματιες του χωρου ειναι η προβολη και κατα συνεπεια το κερδος. Εσεις ομως το κανατε γιατι το γουσταρατε, μονο με εξοδα και οχι εσοδα, πραγμα που δειχνει την αγαπη σας για το κυνηγι και για το εγχειρημα σας. Το βασικοτερο ειναι οτι φανηκε ποσο δεμενη παρεα ειστε και ευχομαι ετσι να παραμεινετε! Και του χρονου ρε μαγκες! Υποκλινομαι!!! .RESPECT.
 
Να δώσω και γω τα συγχαρητήρια μου για όλη αυτή την προσπάθεια που έγινε απόλους..Όταν ξέκινησε το HL κανένας δεν περίμενε οτι μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα παρευρισκόταν στην "καλύτερη" ελληνική έκθεση για το κυνήγι κλπ κλπ..Δεν θα πω πολλά αλλά ένα πράγμα.. ειναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ανθρώπους εδω και 6-7 χρόνια μέσα απο διαδικτυακούς χώρους να γίνεσαι φίλος και ίσως και κάτι παραπάνω... και να δημιουργείς πράγματα μαζί τους.. ;) Να είμαστε καλά φίλοι μου..
 
Συγχαρητήρια σε όλους!! Μπράβο για την πρωτοβουλία μερικών. Τρανό παράδειγμα ότι όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Μέσα από τις πράξεις φαίνεται τι πραγματικά θέλει ένας άνθρωπος! Εσείς δείξατε πολλά!!!
 
Eνα μεγαλο μπραβο κ απο μενα σε ολους τους συμμετεχοντες... Δυστυχως η εκθεση σαν γενικη εικονα αντικατοπτριζε την κατασταση της κοινωνιας μας... Σχετικα φτωχη, χωρις πολλες συμμετοχες αλλα παρολλα αυτα αποτελεσαι ενα σημειο συναντησης για κυνηγους απο ολη τη χωρα που ψαχνουν μερικες στιγμες ξενοιασιας με δικαιολογια το κυνηγι... Ειδαμε χαμογελα, ειδαμε φιλους που δεν ειχαμε γνωρισει τοσα χρονια απο κοντα, περασαμε ομορφα και χαρηκα που ειδα πολλες φορες το περιπτερο μας να αδειαζει και να γεμιζει απο κοσμο κ χαμογελα...
Ενα μεγαλο μπραβο απο μενα προσωπικα σε ολα τα παιδια που αφιερωσαν σχεδον ολες τις ωρες της ημερας στην εκθεση παραμεριζοντας την προσωπικη τους ζωη...
Γιαννη (jnp) για να εισαι κοντα με καλους φιλους τα χιλιομετρα δεν ειναι εμποδιο, κ μερικα παιδια απο εδω ειναι πραγματικα καλα κ ειμαι ιδιατερα χαρουμενος που τα εχω γνωρισει... Χαρηκα πολυ που ειδα κ σας απο κοντα...
Να ειμαστε καλα κ του χρονου... Ευχαριστω για την υπεροχη παρεα... .shake hands..shake hands..shake hands..shake hands..shake hands..shake hands.
Υ.γ Του χρονου να διαλεξετε ενα περιπτερο πιο μακρια απο τον Leo γιατι ολο με ενοχλουσε με σχολια του στυλ "φιλαρακι πρεπει να αλλαξεις οπλο κ να κοψεις το γυμναστηριο"... .buy..buy..buy..yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
 
Εγώ θα σου έλεγα να συνεχίσεις το γυμναστήριο και να κάνεις και φροντιστήριο στα Ιταλικα, οπότε το καλοκαίρι στην παραλία θα τουφεκας κανονικά.
 
Λιγους μονο μηνες μετα την ιδρυση του HL συμμετοχη στην μεγαλυτερη εκθεση oυtdοor sports στην Ελλαδα. Ο καθε επισκεπτης που δεν μας γνωριζε και περασε απο το περιπτερο μας ειδε μια μεγαλη παρεα, με εκτιμηση ο ενας για τον αλλο, πολλες φιλιες μεταξυ των μελων, αλληλοσεβασμο και διαθεση για συζητηση σε φιλικο τονο.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερη διαφημιση για την ιστιοσελιδα απο αυτο και αξιζουν πολλα μπραβο σε ολους οσους ειχαν την εμπνευση και κατεβαλαν τα μεγιστα ουτως ωστε να εχουμε στην κυνηγετικη οικογενεια εναν τετοιο χωρο.
 

Το περιπτερο μας την πρωτη ημερα...

Ο BeReT με τον PANOUTSO σαν γνησιοι εκθετες...

Ο dim63 αποθανατιζει... τους γνησιους εκθετες...

...απο ολες τις απο αποψεις...

...το καλυτερο περιπτερο για μενα της εκθεσης...(συγχαρητηρια!!!)

Ο leo ακριβως απεναντι μας.... (συγχαρητηρια!!!)

Ο altairlusso σε εργο...

και τελος το παρον το γνωστο μας HUNTER PASSION...
 
Για την παλιοBenelli ελεγε... .yel..yel..yel.

Αν σε πειραζει να του πεις την επομενη φορα οτι ολοι οι μεγαλοι κριτικοι οπλων στον κοσμο εκει καταληγουν (εδω περιμενω να πεσει πολυ γελιο.sarcastic..sarcastic.)
Ο Randy Wakeman για παραδειγμα κυνηγα φασιανους με μια M2, ενω στις κριτικες του κυριολεκτικα
ξεσκιζει 9 στα 10 μοντελα της Benelli!!!
 
Κυριάκο πήγες χθες τελικά ρε; Καλά είναι ή μας τα λένε όλα ρόδινα για να πάμε; Επίσης, κάτι φήμες λένε για ωραία γκομενάκια στα διπλανα περίπτερα...
Εμενα παντως δεν με αφησε ικανοποιημενο η εκθεση.
Μεγαλες και αδικαιολογητες απουσιες.
Το μονο που με χαροποιησε ειναι που ειδα τα παιδια τα δικα μας στο περιπτερο του φορουμ και η παρουσια του 828 στον Κυργια αλλα και αυτο κλειδωμενο?
Αφηστε το να το δει ο κοσμος.

Μια κονκαρδα με περδικακια και ενα μαχαιρακι που παραγγειλα στον φιλο Μανωλη το μονο καλο.

Γιαννη την παρελαβες την κρεμαστρα?
 
  • Like
Reactions: jnp
ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικα σας χαρηκα για το κεφι τον ενθουσιασμο και το αχαλινωτο δημιουργικο πνευμα!!!!!!!ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τωρα που σας ειδα ρε παιδια εχω μια απορια.xm.Πως χωρατε στις φυλαχτρες????????Ειστε ολοι 2μετροι!!!!.hunter.
 
Γιατί ο Καλκαντζάκος δεν έχει ανάγκη την έκθεση να προβληθεί και ο αντιπρόσωπος δεν ασχολείται με την λιανική.

Δεν ξέρω αν η απάντηση σου Γιώργο έχει δόση ειρωνείας η όχι προς τον εν λόγω κύριο .
Μέχρι πέρσι ο Καλκαντζάκος είχε ανάγκη προβολής και φέτος δεν έχει ;
Δηλαδή ο Καρασαββίδης ,ο Θεοδωράκος ,Touris και ένα σωρό άλλοι το κάνουν γιατί έχουν ανάγκη προβολής ; Δε νομίζω .
 
Και τωρα που σας ειδα ρε παιδια εχω μια απορια.xm.Πως χωρατε στις φυλαχτρες????????Ειστε ολοι 2μετροι!!!!.hunter.
Δημητρη, οντως τα παλικαρακια δεν χωρανε στις φυλαχτρες κ καθονται σαν τους κορμορανους μεσα στα νερα... Τα παπια τα βαραμε εμεις, οι λιιιιιιιγο πιο κοντοι σπεσιαλιστες, κ τα δινουμε κ στα αλλα παιδακια να φωτογραφιζονται στο τελος... .banana..banana..banana..ha ha ha..ha ha ha..yelling..yelling..yelling..yelling..yelling..yelling..yelling..yelling.
 
ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικα σας χαρηκα για το κεφι τον ενθουσιασμο και το αχαλινωτο δημιουργικο πνευμα!!!!!!!ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τωρα που σας ειδα ρε παιδια εχω μια απορια.xm.Πως χωρατε στις φυλαχτρες????????Ειστε ολοι 2μετροι!!!!.hunter.
Δεν προσεξες τα τζην με τα σκισμενα γονατα;μαλλον γονατιστοι πρεπει να στεκονται!!!
Σχεδον μονο ο Αρις ηταν νορμαλ, ομως με ενισχυμενες πλατες.Γιαυτο και τον πειραζανε ,απο ζηλια.
 
Δημητρη, οντως τα παλικαρακια δεν χωρανε στις φυλαχτρες κ καθονται σαν τους κορμορανους μεσα στα νερα... Τα παπια τα βαραμε εμεις, οι λιιιιιιιγο πιο κοντοι σπεσιαλιστες, κ τα δινουμε κ στα αλλα παιδακια να φωτογραφιζονται στο τελος...

Τι γίνετε εδώ ρε ;
Για δανικές φάσσες ήξερα για παπιά δεν ήξερα και το έμαθα στο περίπτερο.Άλλο τίποτα δανικό υπάρχει ;
.my man.
 
Αφρικάνοι,σκοπευτές ,μαρουλάδες ,καλαματιανοί και πολλοί άλλοι.


IMG_0521.jpg


IMG_0536.jpg


IMG_0518.jpg


IMG_0517.jpg
 
Back
Top