Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άσχετο ρε μάγκες , αλλά προτιμώ να φαω γυλους , χανους και περκες που πιάνω για να περάσει η ωρα μου παρα τα λαβράκια και τις τσιπούρες από ιχθυοκαλλιέργειες.
Στην λαϊκή αγορά να δεις που σκανε οι κότες και ζητάνε να τους καθαρίσουν τα ψάρια γιατί το νύχι έχει όσο μια συναγρίδα 2κιλη.
 
Last edited:
Άσχετο ρε μάγκες , αλλά προτιμώ να φαω γυλους , χανους και περκες που πιάνω για να περάσει η ωρα μου παρα τα λαβράκια και τις τσιπούρες από ιχθυοκαλλιέργειες.
Χάνος είμαι χάνομαι,
Πέρκα είμαι πιάνομαι,
Γύλος είμαι σε γελώ
και το δόλωμα χαλώ!

- από ένα παλιό βιβλίο του δημοτικού!
 
Χάνος είμαι χάνομαι,
Πέρκα είμαι πιάνομαι,
Γύλος είμαι σε γελώ
και το δόλωμα χαλώ!

- από ένα παλιό βιβλίο του δημοτικού!
Και απόλυτα ρεαλιστικό το τετράστιχο! Ατιμοι γυλοι έχουν κλέψει κιλά δολωμα!!!! Άμα πιάνεται κανένας μεγάλος πάει τηγάνι χωρίς δεύτερη σκεψη!
 
Πάμε γενικώς κατά διαόλου . Οι γριές άρχισαν να τρώνε del . Macdonald's.hair.
Χθες με πήρε τηλ η γιαγιά μου και με ξεχεσαι γιατί καλούσε στο skype να με δει και εγώ το είχα κλειστό,τι μου λες...Ετών 86.
 
Last edited:
Δυστυχώς έτσι είναι όπως τα λέει...και χειρότερα.....

Χτες έμαθα ότι ένα κυνηγομαγαζο εδώ έχει βαλει εκπτώσεις σε όλα τα φυσίγγια κ ρουχα..
Και απορησα γιατί μιας κ δεν το συνήθιζε..
Νόμιζα πως για όλο αυτό ευθυνοταν το γεγονός που φέτος δεν πουλησε τίποτα λόγο της (απαραδεκτης)παυσης του κυνηγιου...
Σήμερα το πρωι μου είπε ο ιδιοκτήτης:
Εχω περιπου ενα μηνα περιθωριο να κρατήσω τα φυσίγγια γιατί πρέπει να κάνω το μαγαζί μου φρουριο βάση του νέου νόμου κ κατι τέτοιο δεν με συμφερει, θα κρατήσω τα είδη αλιείας...
Ένα μαγαζι από το 1997... Τραγικό......

Και αμέσως αναρωτήθηκα ποσα αλλά κυνηγομαγαζα θα βρεθουν σε αυτή την θέση κ ποσα θα κλείσουν...
Και αν θα κλείσουν αυτά το σίγουρο είναι πως θα κλείσει κ το κυνήγι.....

Αυτά είναι τα χαλια μας... Και αυτό μας μάρανε... Όταν την ίδια στιγμή χιλιάδες παρανομα όπλα κ σφαίρες κυκλοφορουν ελευθερα κ σκορπάνε θάνατο.....και τα ναρκωτικά σκορπάνε θανατο...... Αλλά ουτε για αυτά κάνουν κάτι....
...........και για αυτα δεν χρειάζονται πορτες ασφαλείας,συναγερμοί και σιδεριές............

Φαίνεται πως το κυνηγετικό λειοκαννο, τα πυρομαχικα του, το κυνήγι κ ότι σχετίζεται γυρω απο αυτό είναι τα μόνα μεγαλα κακα σε αυτή την χώρα....
https://kentavros.tv/εκπομπή-ολα-στο-στοχαστρο-επεισό/
Και εδώ κάποια ακόμα λόγια για τον νέο νόμο.
 
Το ότι πληρώνουμε και αυτόν τον αεργο από εθνικούς πόρους είναι το πρόβλημα όχι ότι πληρώνουμε την θηροφυλακη
Εντωμεταξύ ο κάθε πικραμένος κομπλεξικός που παραπονιέται και για τα πρόστιμα και για τις ποινές δεν μας λέει από που προκύπτει ότι οι Θηροφύλακες είναι και δικαστές για να τους καταδικάσουν σε υψηλότερα πρόστιμα και υψηλότερες ποινές
 
Καλημέρα. Με εξέπληξε ευχάριστα για δεύτερη φορά ο Ν. Δένδιας άξιος. Δυστυχώς η κατάντια της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας πολλά χρόνια τώρα κάνει ξεχωριστό κάποιον που λέει αυτά που υποχρεούται λογω θεσης.
Υποθηκαν μεγαλες αληθειες και μαλιστα μεσα στην τουρκια. Ναι ηταν μια μεγαλη στιγμη που σηματοδοτει αλλαγες.
 
Dimitris Markopoulos
8 hours ago
Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Η αντικειμενικότητα της ενημέρωσης και η ποιότητα του προγράμματός της είναι δεδομένη. Παρά ταύτα καποια θέματα χρειάζονται προσοχή. Για το λόγο αυτό μαζί με τον συνάδελφο Θάνο Πλεύρη καταθέσαμε ερώτηση με την οποία ζητούμε εξηγήσεις για την προβολή από την ΕΡΤ στην εκπομπή «Φλερτ» τραγουδιού με το οποίο εξυμνούνται ενέργειες των κουκουλοφόρων. Τέτοιες αστοχίες και τέτοια τραγούδια με αναφορές του τύπου «μαμά μπαμπά είμαι κουκουλοφόρος, τις τράπεζες βαρούσα. Μαμά μπαμπά τις έβριζες κι εσυ» έμμεσα δικαιολογούν επιθέσεις. Πρόκειται για πρόκληση σε μια περίοδο που αστυνομία και εισαγγελία βρίσκονται πολύ κοντά στην εξυχνίαση των υπαιτίων - κουκουλοφόρων της Marfin.

Τόσο κοντά που είστε ,προσέξτε μην κολλήσετε τον ψοφοιό! .yel.
 
Υποθηκαν μεγαλες αληθειες και μαλιστα μεσα στην τουρκια. Ναι ηταν μια μεγαλη στιγμη που σηματοδοτει αλλαγες.
Καλησπέρα. Για πρώτη φορά είπε αυτά που λένε πολλοί για εσωτερική κατανάλωση αλλά μόλις βρεθούν εκτός Ελλάδας το γυρίζουν στο τσιφτετέλι. Μακάρι να κανω λάθος ομως με το πολιτικό κατεστημένο που έχουμε και το Μητσοτακαιικο δεν είμαι αισιόδοξος
 
https://www.in.gr/2021/04/15/politi...0fQLCx4YxHre0-ac7s2vyaNqbeqXH96yCMWOG-RoSgLLg

Από τη στιγμή που ανοίχτηκαν άντε γεια !
Τα βουνά γέμισαν δρόμους τα τελευταία 29 χρόνια . Δρόμοι για κτηνοτρόφους ,δρόμοι για υλοτομία ,δρόμοι για ανεμογεννήτριες. Ξαφνικά ο Αμυρας και η Ζαχαράκη ,ανακάλυψαν τον κύκλο.Έτσι θέλοντας κι αυτοί να αφήσουν το στίγμα τους σαν μεταρρυθμιστές που ειναι και της μόδας , νομίζουν οτι μπορούν να κλείσουν τους δρόμους στα βουνά. Τους δρόμους που στις περισσότερες των περιπτώσεων ανοίχτηκαν με κονδύλια ευρωπαϊκά μέσω κάποιων προγραμμάτων . Κατά τ άλλα νομίζουν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι το σχέδιο αυτό θα βγει έξω από τα στενά όρια της χώρας μας και θα το μιμηθούν και άλλες χώρες. Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε . .yel.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top