- Όνομα
- Τολης
Το μυξιναρι απο κατω ομως φιλε δε το φτανουν τα λαυρακια για μεναΛαυράκια φουλ..
Το μυξιναρι απο κατω ομως φιλε δε το φτανουν τα λαυρακια για μεναΛαυράκια φουλ..
Καλορίζικο και να σου κάνει τα κέφια,άμα σφίξει και άλλο καραντίνα σε βλέπω για 5xfΤο εργαλειο εφτασε για να δουμε τι ψαρια πιανει ευχαριστω το φιλαρακι μου vaggosbenelli και βουρ για δωκιμες κατι πηρε το αυτι για κυνηγι εντως νομου απο 1 του μηνος
View attachment 19140View attachment 19141
18.5-18.6 στα δικά μου crio plus μαμά ... λογικό αν υποθέσουμε ότι ο αυλός είναι 18,3-18,4 (δεν τον έχω μετρήσει)Ναι πισω στη φουστα
ξερουμε τι διαφορα εχει το anaconda το κυνηγετικο απ το σκοπευτικο;Αν το μακρυά εννοουμε τα 50 μέτρα παρε anaconda mid! Αν θες να πας μακρυτερο anaconda code black duck ή kicks foul Σπυρο! Δεν θα πέταγα λεφτά ουτε για brain σφιχτό ουτε για Beretta
Ενοια σου και το εχω βρει 80 ποντους εσω εξω αχαχαχαχαχαΚαλορίζικο και να σου κάνει τα κέφια,άμα σφίξει και άλλο καραντίνα σε βλέπω για 5xf
Σε τι υστερεί κατά την γνώμη σου δηλαδή?Τα έχω σε hp είναι ίσως από τα καλύτερα τσοκ σε γεωμετρία αλλά αν θες την γνώμη μου τα ανακοντα νομίζω υπερέχουν View attachment 19637
Νομίζω ότι κάνει καλύτερη αποτύπωση στην ντουφεκια αλλά επειδή τα έχω πάρει πρόσφατα και μπορεί να τα αξιολόγησα λάθος θα τους δώσω και άλλες ευκαιρίες. Τα δοκίμασα σκοπευτήριο μαζί με τα ανακοντα αλλά μόνο με σκοπευτικα φυσίγγια,μπορεί να μην δούλεψαν το συγκεκριμένο φυσίγγιΣε τι υστερεί κατά την γνώμη σου δηλαδή?
Ή τι καλύτερο έχει το ανακοντα?
Πολύ σωστά.. Πάντως για αντικατάσταση των μαμά πιστεύω αξίζουν.Νομίζω ότι κάνει καλύτερη αποτύπωση στην ντουφεκια αλλά επειδή τα έχω πάρει πρόσφατα και μπορεί να τα αξιολόγησα λάθος θα τους δώσω και άλλες ευκαιρίες. Τα δοκίμασα σκοπευτήριο μαζί με τα ανακοντα αλλά μόνο με σκοπευτικα φυσίγγια,μπορεί να μην δούλεψαν το συγκεκριμένο φυσίγγι
Νομίζω ότι κάνει καλύτερη αποτύπωση στην ντουφεκια αλλά επειδή τα έχω πάρει πρόσφατα και μπορεί να τα αξιολόγησα λάθος θα τους δώσω και άλλες ευκαιρίες. Τα δοκίμασα σκοπευτήριο μαζί με τα ανακοντα αλλά μόνο με σκοπευτικα φυσίγγια,μπορεί να μην δούλεψαν το συγκεκριμένο φυσίγγι
Για ποιο οπλο τα πηρες φιλε και σε τι συσφιξεις?Νομίζω ότι κάνει καλύτερη αποτύπωση στην ντουφεκια αλλά επειδή τα έχω πάρει πρόσφατα και μπορεί να τα αξιολόγησα λάθος θα τους δώσω και άλλες ευκαιρίες. Τα δοκίμασα σκοπευτήριο μαζί με τα ανακοντα αλλά μόνο με σκοπευτικα φυσίγγια,μπορεί να μην δούλεψαν το συγκεκριμένο φυσίγγι
Τα seminole δινανε εφ ορου ζωης εγγυηση οποτε ειναι κορηφη πιοτητα κατασκευης και υλικου απλα στο οπλο σου η διαφορα ειναι οτι θα νε πιο σωστο στο βαθμο συσφιξης περε ενα φρενατο να γουσταρειςΓνωμες για τα seminole σε invector? Δεν εχω after mark chokes στο οπλο αλλα αυτο μου προτειναν για το οπλο που κυνηγω. Η παραγωγη τους σταματησε,αλλα επειδη με ζαλησαν αν βρω μου παν να μην χασω
Η εταιρια έκλεισε. Σε τι οπλο εχεις?Τα seminole δινανε εφ ορου ζωης εγγυηση οποτε ειναι κορηφη πιοτητα κατασκευης και υλικου απλα στο οπλο σου η διαφορα ειναι οτι θα νε πιο σωστο στο βαθμο συσφιξης περε ενα φρενατο να γουσταρεις
Benelli super foul με ισιες ραβδωσεις δεν το εχω πια ξερω οτι εκλεισε γι αυτο λεω δινανεΗ εταιρια έκλεισε. Σε τι οπλο εχεις?
Πρότεινε κανεναφρενατο.. Δεν ξερω στην αρχή έλεγα για ανακοντα μετά έλεγα για κικσ σμοκε... Τώρα κοιταζω πάλι brain.. Εσύ τι λες?Τα seminole δινανε εφ ορου ζωης εγγυηση οποτε ειναι κορηφη πιοτητα κατασκευης και υλικου απλα στο οπλο σου η διαφορα ειναι οτι θα νε πιο σωστο στο βαθμο συσφιξης περε ενα φρενατο να γουσταρεις
Βeretta 350 και 686 sporting 3και 1Για ποιο οπλο τα πηρες φιλε και σε τι συσφιξεις?
Σε μπενελα kicks οπως λενε και οι υποληποι γνωστες απλα μη παρεις πολυ σφιχτο ειχα σε δυο μενελλες απλα δε μπωρω τονπορτινγκ ανεβαζει τον ηχο και σε μενα που εζω προβλημα στα αυτια δεν τα αντεξα οσο καλα και να ειναι η ακοη μου προεχει απο την κατανομη τους τα βιδωνεις στη μπενελλα και παιζει ο σφακιανακης το να σου βαλω σεμια ταξη τα ασυμαζευταΠρότεινε κανεναφρενατο.. Δεν ξερω στην αρχή έλεγα για ανακοντα μετά έλεγα για κικσ σμοκε... Τώρα κοιταζω πάλι brain.. Εσύ τι λες?