Το φαινόμενο Δημήτρης Στόκας

Τον γεμίζει ο φίλος @NikLeon
Οι διαφανοι λευκοι με τα τεσσερα ποδαρακια ειναι για 12βολα μου τους ειχε δωσει τοτε μεσα στην βιοτεχνια. Ειχε και αλλον εναν με τρια ποδαρακια που ηταν για τα 9βολα. Οπως και οι αξεπεραστοι κοκκινοι αποκεντρωτηρες του, που οποιος τους εχει γεμισει βλεπει ταιραστιες διαφορες με τους τωρινους κιτρινους που δεν ειναι stokas
 
Διαβάζοντας τα όσα έγραψαν οι υπόλοιποι κύριοι της παρέας, μου θυμίσατε πράγματα που είχα ξεχάσει. Όντως, με το που άνοιγε η πόρτα ηχούσε το κουδουνάκι, έτρεχε η Μπέλα και εμφανιζόταν από το βάθος ο κ. Στόκας! Πραγματικά συγχαρητήρια. Η περιγραφή είναι ακριβέστατη! Εγώ θυμάμαι και έναν κύριο με γυαλιά να είναι εκεί παρών κάποιες φορές, χωρίς όμως να γνωρίζω ποιος ακριβώς ήταν. Ο κ. Στόκας για να είμαι ειλικρινής, εκ πρώτης όψεως φαινόταν απότομος, σκληρός. Ήταν όμως ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ατελείωτες πατέντες. Μεγάλα ποσά σε επενδύσεις. Εραστής της τελειότητας. Φοβερός. Νιώθω μεγάλη τύχη που τον γνώρισα και συνομίλησα μαζί του, αλλά και μεγάλη ατυχία που δεν κάναμε την συνέντευξη. Να είστε καλά που τον θυμηθήκατε, του αξίζει απόλυτα.
Αν αυτος ο κυριος ηταν ψηλος φαλακρος με γυαλια ηταν ο κ.Δημητρης συνταξιουχος στρατιωτικος που ηταν ο πωλητης του στην Αττικη
 
Αν αυτος ο κυριος ηταν ψηλος φαλακρος με γυαλια ηταν ο κ.Δημητρης συνταξιουχος στρατιωτικος που ηταν ο πωλητης του στην Αττικη
Αυτός ακριβώς. Σας ευχαριστώ πολύ, δεν το γνώριζα.
 
Hταν ο Αδερφος του που καθοταν στο πρατηριο οταν ο κΔημητρης ελειπε σε δουλειες ;)
Δεν ειχε σχεση με την δουλεια συνηθως δεν γνωριζε ουτε καν ποια φυσιγγια του ζηταγες μονο αν του εδειχνες το κουτι
αλλα ουτε και τις τιμες οποτε σε ρωταγε ποσο τα πληρωσες την προηγουμενη φορα και αναλογος σε χρεωνε ;)
Δεν το γνώριζα, δεν είχα ιδέα. Να είστε καλά.
 
Όπως λέει και τίτλος του θέματος πιο πάνω, ήταν άνθρωπος "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ...!!

Ειδικευμένος στην πατέντα, με μυαλό ξυράφι το οποίο έβλεπε το μέλλον...κ πάνω απ'όλα ΚΥΝΗΓΟΣ...ήξερε τα πλεονεκτήματα κ τα μειονεκτήματα στν τρόπο κυνηγίου ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ και μέσα από αυτά έγινε μεγάλος κατασκευαστής...κρίμα για μας τη σήμερων ημέρα που δν υπάρχει ανάμεσά μας να επιλέγουμε τα φυσίγγια του!!
Τα φυσίγγια του τα πρωτογνώρισα περίπου το 2000 όταν έβλεπα στη τουλάπα του πατέρα μου αρκετά "Max 30"
(5.00€/κουτί)...:eek: που έπερνε για τις τσίχλες....με αυτό το 30άρι λοιπόν ξεκίνησα να ρίχνω τις πρώτες μου τουφεκιές στις τσίχλες...φονικό φυσίγγι κ τήμιο.!!
Μεγαλώνοντας έριξα κ τα "Max Meteo 34" αρκετά καλό και αυτό, όπως κ το "Max 36" σε παπιά μέχρι πρόπερσυ που μου είχαν μίνει 2 κουτάκια!!!
Σήμερα αν συνέχιζε η παραγωγή των φυσιγγίων του θα είχε φτάσει πολύ ψηλά και ίσως να ήταν ΑΥΤΟΣ που θα είχε κλήσει άλλους...:)
Δν μπορώ βέβαια να το κρατήσω κ μυστικό και να μη δηλώσω πως είμαι
"STOKAS FUN"...fgr

20200327_222455.jpg
 
Last edited:
Back
Top