Εάν τον έχεις στον ώμο και κοπεί όπως θα πέσει το όπλο μπορεί και να εκπυρσοκροτήσειΟ κίνδυνος που είναι;
Το θέμα είναι αν κοπεί όταν το έχεις κρεμασμένο στον ώμο..... μία χαρά μπορεί να εκπυρσοκροτησει....αν είναι και κάποιος πίσω σου..... σκέψου τι ζημιά μπορεί να γίνει....Εάν σπάσει η αγκράφα και χαλάσει ο αορτήρας, θα κυνηγήσω χωρίς αορτήρα και την επόμενη μέρα θα αγοράσω καινούργιο.
Σιγά μην εκπυρσοκροτήσει το όπλο επειδή θα πέσει. Μια στο τρισεκατομμύριο. Να πας Αθήνα-Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο επικίνδυνο.
Δεν θα εκπυρσοκροτήσει.Το θέμα είναι αν κοπεί όταν το έχεις κρεμασμένο στον ώμο..... μία χαρά μπορεί να εκπυρσοκροτησει....αν είναι και κάποιος πίσω σου..... σκέψου τι ζημιά μπορεί να γίνει.....
Αν σπάσει της κάννης θα διαγράψει ένα τόξο και θα σκάσει με δύναμη κάτω .Αν αδειάζεις το όπλο όταν το βάζεις στον ώμο ΟΚ.Φαντασου να ανηφορίζεις ένα πετρωτό πέρασμα και πίσω σου να έρχεται ο γιος σου ,ο αδερφός σου η ο φίλος σου .Εάν σπάσει η αγκράφα και χαλάσει ο αορτήρας, θα κυνηγήσω χωρίς αορτήρα και την επόμενη μέρα θα αγοράσω καινούργιο.
Σιγά μην εκπυρσοκροτήσει το όπλο επειδή θα πέσει. Μια στο τρισεκατομμύριο. Να πας Αθήνα-Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο επικίνδυνο.
Το ρισκάρεις; Εμένα πριν χρόνια μου έπεσε το Baikal από τα χέρια ..... χωρίς αορτηρα.... κάπου σκονταψα σε περπατητο τσίχλας.... και έριξε κανονικά..... ευτυχώς δεν υπήρχε άλλος κοντά μου..... έριξε μόνο τη μία κάνη.....Δεν θα εκπυρσοκροτήσει.
Αν εκπυρσοκροτούσαν τα όπλα κάθε φορά που έπεφταν κάτω θα είχαμε καμιά δεκαριά τέτοια ατυχήματα κάθε χρόνο.
Δεν είναι για να το ρισκάρειςΔεν θα εκπυρσοκροτήσει.
Αν εκπυρσοκροτούσαν τα όπλα κάθε φορά που έπεφταν κάτω θα είχαμε καμιά δεκαριά τέτοια ατυχήματα κάθε χρόνο.
Εγώ τον έχω στο γιλέκο και όπου και αν χρειαστεί τον βάζωΗ ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο αορτήρας χρειάζεται μόνο στην διαδρομή από το αυτοκίνητο στον κυνηγότοπο και πάντα με ΑΔΕΙΟ όπλο. Μετά είναι άχρηστος και κάποιες φορες επικίνδυνος. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια πηγαίνοντας στο μέρος που θα κυνηγήσω μεταφέρω το όπλο στην θήκη του.
Είναι κάποιοι που κρεμάνε το όπλο στον ώμο με την κάννη προς τα κάτω τι μ@λ@κι@ είναι πάλι αυτό;