Λεπτομερειες? Γιατι η γυναικα δεν τα ακουμπαει οποτε θα τα μαγειρεψω εγω αναγκαστικα!Στιφάδο,κλασσική συνταγή και αλάνθστη ή αλλιώς κοκκινιστές με διάφορες παραλλαγές συνοδευτικών
ΠρολαβαίνειςΓιατι η γυναικα δεν τα ακουμπαει
Μπεκατσα κοντοσουβλι.
Κραταμε τα συκωτια και τις καρδιες απο τις μπεκατσες και μερικα στηθοι.Καθαριζουμε αρκετα εντερα απο μπεκατσες ...Ναι !!!! το ασπρο ενετερο τις μπεκατσας τρωγεται αλλα είναι λιγο μπελας να καθαριστει.περναμε σε ξυλακι για σουβλακια εναλαξ σκωτι καρδια κρεατακι και τυλιγουμε σφιχτα με το εντερο(μαλλον με πολλα εντερακια ) αλατοπιπερονουμε και τα ψήνουμε , εγω τα βαζω αντικρυστα στη θρακα στο τζακι.Μπόλικο λεμονάκι και καλο κρασάκι!!!! Μπελαλιδικος μεζες αλλα ωραιος
Ενα δικαιο το εχεις να σου πω.......αλλα και κοκορετσι παλι το ιδιο νοστιμο ειναιΜήπως αυτό που περιγράφεις είναι μπεκάτσα κοκορέτσι;;;
Παντελή εγώ δεν έχω αλλά η σύζυγος ( εκ Λαμίας ) έχει ειδικότητα!!! ... εγώ επίσης δοκιμαστής με ειδικότητα!!!Μπεκάτσες αντικριστές!!! Αν με λέγαν Γιάνη θα έλεγα ουάου!
Καμιά συνταγή για χορτόπιτα έχεις;
Λαμιάρα αθάνατη!!!Παντελή εγώ δεν έχω αλλά η σύζυγος ( εκ Λαμίας ) έχει ειδικότητα!!! ... εγώ επίσης δοκιμαστής με ειδικότητα!!!
Ή με αίμα, ή σόλα. Εναλλακτική δεν υπάρχει.Και τις μπεκάτσες με αίμα τις τρώνε αυτοί οι Γάλλοι , αμάν πιά..