Πλεονέκτημα μονόδρομος οι μεγάλες ταχύτητες και ζητούμενο .Ερώτηση προς όσους ασχολούνται με τη σκοποβολή:
Είναι η υψηλή ή η πολύ υψηλή ταχύτητα πλεονέκτημα ή μειονέκτημα στα σκοπευτικά φυσίγγια;
Διευκρίνιση:
Υψηλή = 1400-1600π/δ
Πολύ Υψηλή = 1600π/δ +
Πολυ δεν είναι αυτά τα νουμερα???? 1400 π/δ είναι 428 m/sec... Ποιο φυσίγγια βγάζει τέτοια νουμερα?????Ερώτηση προς όσους ασχολούνται με τη σκοποβολή:
Είναι η υψηλή ή η πολύ υψηλή ταχύτητα πλεονέκτημα ή μειονέκτημα στα σκοπευτικά φυσίγγια;
Διευκρίνιση:
Υψηλή = 1400-1600π/δ
Πολύ Υψηλή = 1600π/δ +
Νομίζω ότι το άθλημα παίζει ρόλο.Ερώτηση προς όσους ασχολούνται με τη σκοποβολή:
Διευκρίνιση:
Υψηλή = 1400-1600π/δ
Πολύ Υψηλή = 1600π/δ +
Nsi Due 425 , κ κάποια άλλαΠολυ δεν είναι αυτά τα νουμερα???? 1400 π/δ είναι 428 m/sec... Ποιο φυσίγγια βγάζει τέτοια νουμερα?????
Για πεςΝομίζω ότι το άθλημα παίζει ρόλο.
Αν μου πεις τι ειναι το βάθος πεδίου ...Για πες
Λευτέρη τα ξέρεις,Ερώτηση προς όσους ασχολούνται με τη σκοποβολή:
Διευκρίνιση:
Υψηλή = 1400-1600π/δ
Πολύ Υψηλή = 1600π/δ +
Η NSI συνήθως μετράει την ταχύτητα στα 2,5 μ. από το στόμιο.Στο site αναφέρει 410View attachment 24538
Οκ συγνώμη δεν το ήξερα αυτό....Η NSI συνήθως μετράει την ταχύτητα στα 2,5 μ. από το στόμιο.
Έχω ρίξει τά 7/5 πολύ ωραίο και γρήγορο και με σφιχτά τσοκ πιστεύω θα είναι καλό.Στο site αναφέρει 410View attachment 24538
Ωραιο ειναι, και οντως γρηγορο, αλλα θελει σχετικα βαρυ οπλο για την ανακρουση που ομολογουμενως ειναι καπως ψηλη για 28γρΈχω ρίξει τά 7/5 πολύ ωραίο και γρήγορο και με σφιχτά τσοκ πιστεύω θα είναι καλό.
Δεν κάνει να τα μάθεις όλα αμέσως, νηπιαγωγείο, μετά δημοτικό, γυμνάσιο κ πάει λέγονταςΑν μου πεις τι ειναι το βάθος πεδίου ...![]()
Όπου ανάκρουση μεγάλες αρχικές ΒίκτωραΩραιο ειναι, και οντως γρηγορο, αλλα θελει σχετικα βαρυ οπλο για την ανακρουση που ομολογουμενως ειναι καπως ψηλη για 28γρ
Κλιντ δεν παιζεσαιΗ NSI συνήθως μετράει την ταχύτητα στα 2,5 μ. από το στόμιο.
1. δλδ ποιά είναι για σένα , ρε συ ROBO η τίμια ποσότητα ???πάρτε μια τίμια ποσότητα
2. ώπα της , έχουμε ανασφαλειούλες ?????τα 28gr μας προσφέρουν μια μεγαλύτερη σιγουριά και ψυχολογία
Καταρχάς μια τίμια ποσότητα εξαρτάται από το πόσες πουλες ρίχνουμε.. Πχ: Με μία ποσότητα 20 κούτες ένας μπορεί να περνάει τέσσερις μήνες ένας άλλος γκούχου γκούχου (συγγνώμη πνίγηκα) περνάει 2 βδομαδες! Οπότε είναι τελείως υποκειμενικό. Όσο για τις ανασφάλειες θα σου απαντήσω από κοντά.1. δλδ ποιά είναι για σένα , ρε συ ROBO η τίμια ποσότητα ???
μήπως ήθελες να πεις μία .................. γενναία και άτιμη ποσότητα ................
2. ώπα της , έχουμε ανασφαλειούλες ?????![]()
Βίκτορα εγώ με καραμπίνα που τό έριξα και ελαφριά μάλιστα δεν το κατάλαβα τώρα αυτό είναι υποκειμενικό πως το νιώθει ο καθένας οκ.Ωραιο ειναι, και οντως γρηγορο, αλλα θελει σχετικα βαρυ οπλο για την ανακρουση που ομολογουμενως ειναι καπως ψηλη για 28γρ