Σκοπευτήριο Πάρνηθας (Ο ΠΑΡΝΗΣ)

Μετά από ενέργειες του Δημάρχου Αχαρνών κ. Κασσαβού Γιάννη και του Προέδρου της Δημοτικής φροντίδας Αχαρνών κ. Δασκαλάκη Γεώργιο και την (προσωρινή) έκδοση άδειας λειτουργίας από την Περιφέρεια Αττικής για (26 και 27 Μαϊου 2018).
Το Δημοτικό σκοπευτήριο Αχαρνών θα φιλοξενήσει τον σκοπευτικό αγώνα πήλινου στόχου (κυνηγετικού ενδιαφέροντος) "SPORTING" που διοργανώνει ο Κυνηγετικός σύλλογος Αχαρνών με την συνδρομή του Σκοπευτικού ομίλου Αχαρνών "Ο ΠΑΡΝΗΣ".
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα, να επικοινωνούν όσον αφορά τις αιτήσεις συμμετοχής στα τηλ. του Κυνηγετικού συλλόχου Αχαρνών 2102463256 και του Κοσμήτορα Δαμάσκου Κώστα 6986223883, έως την Πέμπτη 24 Μαϊου, για τον καλύτερο προγραμματισμό καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
1. Το δελτίο κατοχής όπλου και η κυνηγετική άδεια είναι απαραίτητα για την συμμετοχή στον αγώνα.
2. Οι αγωνιζόμενοι θα φέρουν ωτοασπίδες και γυαλιά κατά τη διεξαγωγή του αγώνα και τα φυσίγγια θα είναι έως 28γρ.
3. Ώρα έναρξης αγώνα 08:30
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα 2 από τα 3 stant που διαθέτει το Σκοπευτήριο με ποικιλία εξομοίωσης στόχων (πήλινων πιάτων).
Ο όμιλος μας θα αθλοθετήσει μετάλλια και διπλώματα στους νικητές και των δύο κατηγοριών: κυνηγών - κυνηγών σκοπευτών.
Παράλληλα στο 3ο stant του Σκοπευτηρίου θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης στο Ολυμπιακό άθλημα του skeet από αθλητές του Ομίλου μας.
Το Σκοπευτήριο το Σάββατο 26-5-18 θα λειτουργήσει από 08:00 έως 15:00 και 17:30 έως 20:00 και θα μπορούν να κάνουν προπόνηση όλοι οι συμμετέχοντες.
Με το πέρας των αγώνων απονομές στους νικητές θα πραγματοποιήσουν και οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Κασσαβός Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κ Δασκαλάκης Γεώργιος και ο Πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Παπαγεωργίου Αθανάσιος.
Παρακαλούνται οι φίλοι, τα μέλη και οι αθλητές του Ομίλου για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας.
Για πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλ.: 2102460757 και 6980298683
Ο Πρόεδρος του Ομίλου Καμπουράκης Στέφανος.
 
Μακάρι η προσωρινή άδεια να γίνει μόνιμη. Από τα καλύτερα σκοπευτήρια της Αττικής από όλες τις απόψεις.
Δυστυχώς εδώ και χρονια το ίδιο ακούμε... ότι γίνονται ενέργειες, ότι είμαστε κοντά... αλλά τίποτα. Μακράν το ομορφότερο πεδίο της Αττικής .
 
Δυστυχώς εδώ και χρονια το ίδιο ακούμε... ότι γίνονται ενέργειες, ότι είμαστε κοντά... αλλά τίποτα. Μακράν το ομορφότερο πεδίο της Αττικής .
Και εκτος του πεδίου, τα παντα δούλευαν ρολόι! Ειχε τη σοβαρότητα που πρεπει να εχει ενα σκοπευτήριο αλλα και το ευχαριστο κλίμα ταυτόχρονα. Συνυπήρχαν έμπειροι και νέοι σκοπευτές μαζι με κυνηγούς που ενδιαφέρονταν να προπονηθούν χωρίς να υπαρχει χώρος για χαζομαρες που ειχα δει ανα διαστήματα αλλου.
 



Βόλτα για καφέ σήμερα μετά από χρονια στο σκοπευτήριο Αχαρνών.
Το σκοπευτήριο παρά τα χρονια μη χρήσης είναι πλήρως λειτουργικό με τις προσπάθειες των ανθρώπων που το συντηρούν.
Από όλους εκφραζόταν η ελπίδα ότι σύντομα θα επαναλειτουργήσει αλλά έμαθα ότι ακόμα και με τη σύντομη αυτή λειτουργία άρχισαν τα τηλέφωνα στην αστυνομία από τους περίοικους αν και σταματούσαν οι βολές τις ώρες κοινής ησυχίας...
 
Κάτι μου πήρε το αυτί για έναρξη το Σάββατο.. για να δούμε..
Ήμουνα για ανανέωση εκεί την Τετάρτη.ο πρόεδρος μου είπε ότι η κατάσταση βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά δεν μου είπε κάτι για Σάββατο.ετσι όπως είδα και εγώ την κατάσταση εκεί δεν είναι έτοιμο να ανοίξει σε τόσο κοντινό χρονικό διάστημα.
 
Μίλησα με Πάρνης πριν λίγο, δεν έχουν κανένα νεότερο. Ήταν τη Δευτέρα να γίνει μια εκδηλώσει αλλά καμία σχέση με άνοιγμα και λειτουργία του σκοπευτηρίου. Έχουν καταθέσει τα χαρτιά στην περιφέρεια και αναμένουν νεότερα. :(
 
Back
Top