Vasilis
Administrator
@Kastoras δεν ξέρω τι θέμα σου έβγαλε η μπαικάλ αλλά αφού μπήκε το μικρόβιο για αναζήτηση το πιο πιθανό είναι ότι θα προβείς σε αγορά εντέλει. Εγώ θα σου πω την γνώμη μου λοιπόν με βάση την δική μου λογική. H maxus 2 βγήκε με αλλαγή στην πάπια αφού έβαλαν κανονικά βίδα και με μεγαλύτερα και καλύτερα ξύλα από το πρώτο μοντέλο. Εμένα αυτό μου λέει ότι αναγνώρισαν τα παράπονα αρκετών κυνηγών και έκαναν αυτή την αναβάθμιση. Επίσης, όσον αφορά τις πωλήσεις των όπλων μετά τα beretta και benelli η τρίτη εταιρεία είναι πολύ πίσω. Αυτό το λέω γιατί άλλο ειδικό βάρος έχει ένα πρόβλημα σε ένα όπλο με λίγες πωλήσεις και άλλο σε ένα με πολλές.
Γνώμες θα ακούσεις και θα διαβάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, λίγα πράγματα είναι απόλυτα. Εσύ θα κοιτάξεις για τα κυνήγια σου τι θα σε βολέψει και φυσικά όταν πιάσεις όπλα θα δεις ποιο θα σου κάνει το κλικ.
Υ.Σ. Η βλητική απόδοση θεωρώ πως δεν φαίνεται σε όλα τα κυνήγια παρά μόνο σε πολύ απαιτητικά όπως ο βάλτος.
Γνώμες θα ακούσεις και θα διαβάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, λίγα πράγματα είναι απόλυτα. Εσύ θα κοιτάξεις για τα κυνήγια σου τι θα σε βολέψει και φυσικά όταν πιάσεις όπλα θα δεις ποιο θα σου κάνει το κλικ.
Υ.Σ. Η βλητική απόδοση θεωρώ πως δεν φαίνεται σε όλα τα κυνήγια παρά μόνο σε πολύ απαιτητικά όπως ο βάλτος.