Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
παιδια η remington ειχε επιμυκημενους κωνους προσαρμογης και διευρυμενους αυλους πολυ πριν η beretta δημιουργησει τη σειρα 300.το συστημα αεριων της ριχνει ολα τα φυσιγγια απο τη δεκαετια του 60 δηλαδη χρονια πριν οι αλλοι ανακαλυψουν τι ειναι το αυτορυθμιζομενο πιστονι.ποιοι εινα πισω αραγε????
Πολύ σωστός Ευριπίδη, και όλα αυτά χωρίς να καυχιεται, τα λαστιχακια φυσικά δεν τα αλλάζεις συνέχεια και καλό είναι να έχει ένα σετ εξτρα.

Ευριπίδη δεν αντιλέγω..Απλά νόμιζα(λανθασμένα απο οτι κατάλαβα)..οτι έχει παραμεινη λίγο πίσω στους μηχανισμούς.Τωρα οτι το σύστημα αερίων ρίχνει όλα τα φυσιγγια απο την δεκατια του '60 ούτε αυτο το γνωρίζα..Αλλά ειναι τα μονα όπλα που εχω ακούσει να διίστανται τόσο πολύ η άποψης απο θεμα εμπλοκών.Και μιλάω για κατόχους 1100 και 11-87(παλιότερο μοντέλο).πιστευω 100% στα λόγια σου..

βόλτα σήμερα στον Καλκαντζάκο στην Αθηνάς:
beretta stonecoat optima με κάννη 71 cm 18,6 μάτ 1100 ευρώ καλή τιμή για όπλο που δεν παράγεται πια και ήταν πολύ πετυχημένο
beretta vitoria es 100 deluxe 850 ευρώ κι αυτή καλή τιμή για ένα πολύ πετυχημένο όπλο επίσης
Μάκη καλησπέρα. Εκεί που πήγες μήπως πήρε το μάτι σου στα μεταχειρισμένα μια mossberg 500 σε 20 άρι, ρωτάω γιατί την είχε στις site και την λιγουρευομουν.

Ευριπίδη δεν αντιλέγω..Απλά νόμιζα(λανθασμένα απο οτι κατάλαβα)..οτι έχει παραμεινη λίγο πίσω στους μηχανισμούς.Τωρα οτι το σύστημα αερίων ρίχνει όλα τα φυσιγγια απο την δεκατια του '60 ούτε αυτο το γνωρίζα..Αλλά ειναι τα μονα όπλα που εχω ακούσει να διίστανται τόσο πολύ η άποψης απο θεμα εμπλοκών.Και μιλάω για κατόχους 1100 και 11-87(παλιότερο μοντέλο).πιστευω 100% στα λόγια σου..
τασο εχεις δικιο σ αυτο που λες για το θεμα των εμπλοκων στις αποψεις.αλλα σε ρωτω σε ποια εταιρεια δεν ειναι ετσι? ολες οι beretta 391 που ειχα δημιουργησαν εμπλοκες.και πιστεψε με στο θεμα καθαρισμα ειμαι απολυτος.ανα πασα ωρα και στιγμη ολα μου τα οπλα ειναι καθαρα.και παντα ειχα οπλα αεριων.σε φιλου μου που αγορασαν 391 δεν ξερουν τι ειναι εμπλοκη.ειναι τι θα σου κατσει.απ οτι γνωριζω πολλες εμπλοκες παρουσιασε η 105 cti.o κωνσταντινος που ειναι αμερικη μπορει με τις γνωσεις του να βοηθησει σ αυτο.τωρα ο μηχανισμος αεριων ειναι ο ιδιος απο τη 1100 και δεν τον αλλαξε 50 χρονια τωρα γιατι δεν ειχε λογο να τον αλλαξει.το μονο που εχει παρουσιαστει σε μερικα οπλα ειναι οτι μπορει να σπασει μετα απο πολλη χρηση η διχαλωτη ουρα του κλειστρου.ισως αυτο να εχεις ακουσει αλλα δεν ειναι και απολυτο αλλα οχι αδυνατο να συμβει

Μάκη καλησπέρα. Εκεί που πήγες μήπως πήρε το μάτι σου στα μεταχειρισμένα μια mossberg 500 σε 20 άρι, ρωτάω γιατί την είχε στις site και την λιγουρευομουν.
όχι Γιάννη δεν την είδα και δεν ήταν ανάμεσα στα μεταχειρισμένα δίκανα και καραμπίνες γιατί 20αρα θα την χάζευα κι εγώ

Αν κάποιος είναι επιμελης με το τουφέκι του και αν πιάνουν τα χερια του και του αρέσει να ασχολείται με αυτό, δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα. Αν όχι ας πάρει μπενελλι. Επειδή είναι ατσάλινη θέλει να την περνάμε με ενα λαδωμενο πανακι και να αποφευγουμε να την κουβαλαμε πιανοντας την βάση. Είναι βαρυτερη 350-400 γρ από τις ιταλικές.Τέλος η καννη θέλει οπωσδήποτε καθαρισμα μετά 1-2 μέρες κυνηγίου.
Η Rem στα μοντελλα 1100 -1187 έχει εξαιρετική σκανδάλη (lock time) και τα ιταλικα δεν την φθάνουν. Έχει επίσης και το πιο μικρό κλωτσημα. Βαλτε και ένα κοντάκι που καλύτερο δεν γίνεται. Τσοκακια ατσάλινα υψηλής ποιότητας και όχι επινικελωμενα τενεκεδακια. Απόδοση καννης άνω του μέσου όρου.
Αυτά είναι τα συν και πλην κατά την προσωπική εμπειρία μου με τη 1100.

Η Rem στα μοντελλα 1100 -1187 έχει εξαιρετική σκανδάλη (lock time) και τα ιταλικα δεν την φθάνουν. Έχει επίσης και το πιο μικρό κλωτσημα. Βαλτε και ένα κοντάκι που καλύτερο δεν γίνεται. Τσοκακια ατσάλινα υψηλής ποιότητας και όχι επινικελωμενα τενεκεδακια. Απόδοση καννης άνω του μέσου όρου.
Αυτά είναι τα συν και πλην κατά την προσωπική εμπειρία μου με τη 1100

Τα ειπες ολα, παρολη τη μετριοπαθεια σου περι αποδοσης της καννης

4*,3*,1*.
Κάποια μοντελλα δίνουν μόνο 3* για να βγουν πιο οικονομικά.
Και έμενα 4-3-1 μου ειχε δώσει η μποσμπεργκ προφανώς το συνηθίζουν οι αμερικανοί..Ίσως εκεί να μην χρησιμοποιούν αλλα τσοκ στο κυνήγι..Κωνσταντίνε τα φώτα σου;)

Νομίζω 2* δεν βγάζει η Rem.
Το εχω Γιαννη απο την παλια μου 1100. Πηρα και 3 τσοκ με την 870 τελευταια, αλλα επειδη την κυνηγαω με after market, ουτε καν προσεξα τι τσοκ ηταν. Θα το κοιταξω και θα σου πω.

• Like
Reactions: jnp
Status
Not open for further replies.
Back