Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ!! οπως ολοι ξερετε εχω ξετρελαθει με την win κι εχω πολλες ευκαιριες με το οπλο αυτο ακομα. Οστοσο θα θελα κι ενα ακομα για δευτερο καθως η ιταλιδα μαλλον θα φυγει. Για μια φινιξ κοιταω η την v3 που χω βαλει καιρο στο ματι. Τι λετε?
να μην βιαστείς
Το phoenix είναι το ίδιο σε εσωτερικά εξαρτήματα με την sx3 σε τουφεκιά το ίδιο και αχρωμίωτη ;)
παίρνοντας το λοιπόν έχεις 1 ολόιδιο όπλο μ αυτό που σ αρέσει γουστάρεις κι αγαπάς
εγώ δεν θα ψαχνόμουν περισσότερο όπως τα έχουμε πεί και τηλ. :)

Για πες μα ς ποιες εννοεις;;;οντως γενικα τα ποζε παιζουν πολυ ψηλα κ δν μπορω να καταλαβω το λογο...
Επιδη στην χώρα μας η ποικιλία είναι μικρή σε καλές μάρκες και δύσκολα βλέπουμε αγκελίες, μιλάω για όπλα που βρίσκονται πολύ εύκολα και σε πάρα πολύ καλές τιμές στην γείτονα χώρα την Ιταλία.
Μάρκες όπως Perugini-Visini, Renato Gamba, Salvinelli, filli Gamba, Astra,Kemmen επειδή το όνομά τους δεν είναι τόσο δυνατό αλλά από ποιότητα όμως σκίζουν, πωλουνται σε πάρα πολύ καλές τιμές και έχεις ένα όπλο κορυφή για μια ζωή,ακόμα και Perazzi λίγο πιο ακριβά!!
Σε Γερμανία και κεντρική Ευρώπη τα Merkel, Krieghoff, Browning b25 επίσης!
Δυστυχώς θα πρέπει να ψαχτούμε σε άλλες αγορές μέχρι να κατανωήσουν οι δικοί μας ότι δεν πουλάνε χρυσάφη η Rolls Rois!

Καλημερα παιδιά έχω βρει μια Benelli 121 special κ θέλω να προβώ στην αγορά της.Μενω Κρήτη κ το όπλο βρίσκεται βόρεια!Απο φοτογραφιες που έχουν σταλθεί το όπλο φενεται πολύ καλο αλλά με προβληματίζει ότι η κάνη του όπλου είναι στα 51 εκατοστά με εξωτερικό τσοκ.Κ εδώ έχουμε την ερώτηση ....έβγαιναν τα συγκεκριμένα όπλα το 1980 με τόσο κοντή κάνη .Εχει μοντρκαρλο κοντάκι κ πιο φαρδιά πάπια κ ρίγα!Να προσθέσω ότι φοράει κάνη saint ettienne.

Καλημερα παιδιά έχω βρει μια Benelli 121 special κ θέλω να προβώ στην αγορά της.Μενω Κρήτη κ το όπλο βρίσκεται βόρεια!Απο φοτογραφιες που έχουν σταλθεί το όπλο φενεται πολύ καλο αλλά με προβληματίζει ότι η κάνη του όπλου είναι στα 51 εκατοστά με εξωτερικό τσοκ.Κ εδώ έχουμε την ερώτηση ....έβγαιναν τα συγκεκριμένα όπλα το 1980 με τόσο κοντή κάνη .Εχει μοντρκαρλο κοντάκι κ πιο φαρδιά πάπια κ ρίγα!Να προσθέσω ότι φοράει κάνη saint ettienne.
Προσωπικά δεν το γνωρίζω θα σου πρότεινα το καλύτερο, πάρε τους αριθμούς του όπλου και στείλε ένα mail στην benelli θα σου πουν τα πάντα γιαυτό.

Καλημέρα όλα τα benelli μέχρι και το 2000 κατασκευάζονταν εξ"ολόκληρου Ιταλία μετά το 2003 που άνοιξε εργοστάσιο η berreta Τουρκία πολλά όπλα του ομίλου κατασκευάζονται εκεί και στέλνονται Ιταλία για πιστοποίηση. Τώρα όσο αφορά τις κάνες τα παλαιότερα μοντέλα όπως αυτό που κοιτάς έβγαιναν με κάνη 62cm και εξωτερικά τσοκ. Η συγκεκριμένη που ενδιαφέρεσαι πιθανόν να είναι κομμένη γι'αυτό και 51 εκατοστά.

Έχω βρει μια αγγελία με μια centro άθικτη!Να πάω προς τα εκεί;Όπως κ μια beretta a304 άθικτη κ αυτή!
Centro κ μετά montefeltro μου έχουν πει πως είναι από τα καλυτερα της benelli,benellakides μου το έχουν πει,"αν θέλεις καραμπίνα πάρε μια centro κ άσε τα καινούρια κ οτι αλλο βλέπεις,το καλύτερο που έχω δει,αυτό ακριβώς μου έχουν πει".δεν έχω προσωπική άποψη

η κάννη είναι κομμένη σίγουρα
τα όπλα της σειράς sl80 έβγαιναν και με κοντές κάννες στα 61 cm με εξωτερικά τσοκ αλλά Ιταλικές
οι κάννες saint etienne στα μοντέλα αυτά ήταν όλες μα όλες με σταθερά τσοκ από 66 cm και πάνω
επίσης δεν θυμάμαι να είχαν ποτέ κοντάκι monte carlo άρα είναι φιαχτό κι αν το ψάξεις θα βρείς κι άλλα πειράγματα
κάποια σείρά μόνο της special είχαν πιο χοντρές και πιο ποιοτικά επεξεργασμένες πάπιες για χρήση σκοπευτηρίου η καρτερίσιου κυνηγιού
θα σε συμβούλευα να μην ασχοληθείς :)
η centro που βρήκες αν είναι σε καλή κατάσταση είναι μια χαρά αλλά η 304 σε εικόνα άθικτης είναι 100 χαρές ;)

Με την αναμενόμενη επιστροφή του bro στα πάτρια αλλάζει χέρια και η black eagle. Εδώ και μέρες ψάχνω και προσπαθώ να καταλάβω διαφορές και διάφορες παπαριές που βάζουν πλέον στα σύγχρονα όπλα.
Από άποψη ρευστού και γούστου μέχρι στιγμής γλυκοκοιτάζω τρία όπλα και θέλω τη γνώμη σας.
1) Benelli M2 comford αριστερή
2) Browning Maxus
3) Benelli Modefeltro αριστερή

Και τα τρία όπλα θα προτιμηθούν σε 66 ή 71 εκ. κάννη, μάλλον προς 66 κλείνω. Οι δύο πρώτες προτιμήθηκαν λόγω εταιρίας αφού έχω benelli και θα μου είναι πιο οικείο σαν όπλο και επίσης βγαίνουν σε αριστερή. Η Browning Maxus με γλυκοκοιτάζει χρόνια τώρα αλλά δεν χρειάστηκε να γνωριστούμε ακόμη .sarcastic.
Βέβαια με μπερδεύει λίγο γιατί δεν κατάλαβα την ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στην one και στην Hunter, όπως το ίδιο ισχύει και στις Benelli που έχει γεμίσει ένα σκασμό όπλα χωρίς να ξέρεις την ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα μοντέλα .
Οπότε την βοήθειά σας την χρειάζομαι στα εξής:
1) Ξύλινο ή συνθετικό?? Μιλάω καθαρά για θέμα λειτουργίας και όχι ομορφιάς ...φάτσας
2) Από άποψη τουφεκιάς διαφορές??
3) Οι Benelli έχουν βάση από Ergal...βγάζει προβλήματα???
4) Ποιο όπλο παίρνεις το βγάζεις από το κουτί του και πας βουνό ή βάλτο χωρίς να ξεκινάς να αγοράζεις τσοκ - καννες και δεν ξέρω τί άλλο για να γίνει όπλο!
5) Όποια άλλη παρατήρηση ή και πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη

Να συμπληρώσω ότι ταβάνι στο χρηματικό έχουμε το 1500αρι. Παραπάνω δεν δίνω αυτή την περίοδο για κανένα λόγω ...μένω και με το δίκαννο :D
και επίσης δεν έχω πιάσει στα χέρια μου τη maxus ακόμη να δω πως είναι και αν ξέρει κάποιος από Γιάννενα σε ποιον μπορώ να τη βρω να την δω.

Status
Not open for further replies.
Back