Με την αναμενόμενη επιστροφή του bro στα πάτρια αλλάζει χέρια και η black eagle. Εδώ και μέρες ψάχνω και προσπαθώ να καταλάβω διαφορές και διάφορες παπαριές που βάζουν πλέον στα σύγχρονα όπλα.
Από άποψη ρευστού και γούστου μέχρι στιγμής γλυκοκοιτάζω τρία όπλα και θέλω τη γνώμη σας.
1) Benelli M2 comford αριστερή
2) Browning Maxus
3) Benelli Modefeltro αριστερή
Και τα τρία όπλα θα προτιμηθούν σε 66 ή 71 εκ. κάννη, μάλλον προς 66 κλείνω. Οι δύο πρώτες προτιμήθηκαν λόγω εταιρίας αφού έχω benelli και θα μου είναι πιο οικείο σαν όπλο και επίσης βγαίνουν σε αριστερή. Η Browning Maxus με γλυκοκοιτάζει χρόνια τώρα αλλά δεν χρειάστηκε να γνωριστούμε ακόμη
Βέβαια με μπερδεύει λίγο γιατί δεν κατάλαβα την ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στην one και στην Hunter, όπως το ίδιο ισχύει και στις Benelli που έχει γεμίσει ένα σκασμό όπλα χωρίς να ξέρεις την ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα μοντέλα .
Οπότε την βοήθειά σας την χρειάζομαι στα εξής:
1) Ξύλινο ή συνθετικό?? Μιλάω καθαρά για θέμα λειτουργίας και όχι ομορφιάς ...φάτσας
2) Από άποψη τουφεκιάς διαφορές??
3) Οι Benelli έχουν βάση από Ergal...βγάζει προβλήματα???
4) Ποιο όπλο παίρνεις το βγάζεις από το κουτί του και πας βουνό ή βάλτο χωρίς να ξεκινάς να αγοράζεις τσοκ - καννες και δεν ξέρω τί άλλο για να γίνει όπλο!
5) Όποια άλλη παρατήρηση ή και πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη
Να συμπληρώσω ότι ταβάνι στο χρηματικό έχουμε το 1500αρι. Παραπάνω δεν δίνω αυτή την περίοδο για κανένα λόγω ...μένω και με το δίκαννο

και επίσης δεν έχω πιάσει στα χέρια μου τη maxus ακόμη να δω πως είναι και αν ξέρει κάποιος από Γιάννενα σε ποιον μπορώ να τη βρω να την δω.