Σημαδεύοντας την επικαιρότητα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετά από όλο τον μπάχαλο που έχει γίνει στον τομέα της ενέργειας ,των χρωματιστών τιμολογίων κλπ φτάσαμε στο μεγάλο ανέκδοτο των καταμετρήσεων οι οποίες θα επρεπε να ηταν μηνιαίες από τον Ιανουαρίου . Μεγάλο ανεκδοτο !
Όλοι οι αρμόδιοι και περισσότερο ο ΔΕΔΔΗΕ , ήξεραν ότι δεν είναι εφικτό ,αλλα το υπουργείο για μία ακόμη φορά μας πούλησε σανό για χαβιάρι.

https://www.odigostoupoliti.eu/deddie-me-ta-kinita-ton-katanaloton-miniaia-metrisi-revmatos/

Άκουγα την κεραμεως που μιλούσε με το γνωστό υφακι για την επιστολική ψήφο :
" Το ξέρετε ότι πλέον μπορούν να ψηφίσουν και οι Έλληνες από χώρες που δεν θα μπορούσαν αλλιώς, όπως η Ακτή Ελεφαντοστού η η Ζιμπάμπουε;
Αλλά ακόμα και αυτοί που εκείνη την ημέρα εργάζονται η και αυτοί που θέλουν να πάνε για μπάνιο!!
Και εντελώς δωρεάν!! Όλα τα έξοδα της μεταφοράς των φακέλων τα αναλαμβάνει το Ελληνικό δημόσιο!!! "

Εγώ τώρα γιατί ένιωσα ηλίθιος που φορολογουμαι για να έχω υγεία και παιδεία και τα χρήματα θα πάνε για να ψηφίσουν από την Ζιμπάμπουε και αυτοί που γουστάρουν μπάνακι !! ;;

Δε μου φαίνεται περίεργο εδώ σε λίγο θα βλέπουμε υβριδικούς ανθρώπους που κάποιοι είναι ήδη στο μυαλό πρώτα με το οποίο προσπαθούν να ρυθμίσουν ανάλογα και το σώμα.Δεν έχει τέλος η βλακεία σε τούτο το κόσμο.Που τελικά ολα κινουνται στο περίπου και στην ημιμαθεια.

Το θεμα δεν ειναι μονο αυτο
Το θεμα ειναι οτι ζητας βοηθεια που δεν περνεις ποτε
Και σου κανουν μετα μνημοσυνο και ΙΣΩΣ να τιμωρηθει ο δραστης

Εαν ομως δεν θελεις να σου κανουν μνημοσυνο αλλα γενεθλια και προστατευτεις μονος σου εφοσον αγνοουν την παροχη βοηθειας τοτε σε βαζουν φυλακη που εκανες στον δραστη μνημοσυνο να τα κανεις εκει

Δημοκρατια…….

Το θεμα δεν ειναι μονο αυτο
Το θεμα ειναι οτι ζητας βοηθεια που δεν περνεις ποτε
Και σου κανουν μετα μνημοσυνο και ΙΣΩΣ να τιμωρηθει ο δραστης

Εαν ομως δεν θελεις να σου κανουν μνημοσυνο αλλα γενεθλια και προστατευτεις μονος σου εφοσον αγνοουν την παροχη βοηθειας τοτε σε βαζουν φυλακη που εκανες στον δραστη μνημοσυνο να τα κανεις εκει

Δημοκρατια…….
Συγνώμη ρε παιδιά τι θέλετε να προφυλακίζεται κάποιος για μήνες μέχρι τη δικάσιμο; Έχουμε που έχουμε ξεφτιλίσει το τεκμήριο της αθωότητας, μη σας εξαπατούν απο τα κανάλια και τα σόσιαλ δεν είναι εντελώς χάλια η ποινική δικαιοσύνη στην Ελλάδα σε αντίθεση με την αστική που είναι για τα μπάζα. Σορρυ αλλά έχω βαρεθεί να ακούω για ανυπόστατους όρους "γυναικοκτονίες" και χαζομάρες και γιατί δε τον φυλάκισαν όταν εκ του συντάγματος άρ.6 το ανώτερο είναι οι 3 μέρες για τα αυτόφωρα. Που θέλετε να φτάσουμε ; Στις προληπτικές προφυλακίσεις για μήνες ή χρόνια ; Έχει τα κακά της η δικαστική εξουσία το ξέρουμε απο πιασμένα δικαστήρια πιασμένη αστυνομία μέχρι και ότι μπορει να φανταστεί κανείς αλλα να ζητάει ο λαός περισσότερους περιορισμούς εμένα με τρελαίνει γιατι αυτοί οι περιορισμοί θα επέλθουν όχι μόνο στη δημόσια σφαίρα του πολίτη αλλά και στη ιδιωτική.

Συγνώμη ρε παιδιά τι θέλετε να προφυλακίζεται κάποιος για μήνες μέχρι τη δικάσιμο; Έχουμε που έχουμε ξεφτιλίσει το τεκμήριο της αθωότητας, μη σας εξαπατούν απο τα κανάλια και τα σόσιαλ δεν είναι εντελώς χάλια η ποινική δικαιοσύνη στην Ελλάδα σε αντίθεση με την αστική που είναι για τα μπάζα. Σορρυ αλλά έχω βαρεθεί να ακούω για ανυπόστατους όρους "γυναικοκτονίες" και χαζομάρες και γιατί δε τον φυλάκισαν όταν εκ του συντάγματος άρ.6 το ανώτερο είναι οι 3 μέρες για τα αυτόφωρα. Που θέλετε να φτάσουμε ; Στις προληπτικές προφυλακίσεις για μήνες ή χρόνια ; Έχει τα κακά της η δικαστική εξουσία το ξέρουμε απο πιασμένα δικαστήρια πιασμένη αστυνομία μέχρι και ότι μπορει να φανταστεί κανείς αλλα να ζητάει ο λαός περισσότερους περιορισμούς εμένα με τρελαίνει γιατι αυτοί οι περιορισμοί θα επέλθουν όχι μόνο στη δημόσια σφαίρα του πολίτη αλλά και στη ιδιωτική.
Στις ΗΠΑ όντως αν σε συλλάβει η police είτε πολιτειακή είτε κομητειακή,είναι υποχρεωμένη σε ελάχιστες ημέρες (δε θυμάμαι πόσες) να σου απαγγείλει κατηγορίες ή να σε αφήσει ελεύθερο.Ενώ το FBI έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να σε κρατήσει πίσω από τα κάγκελα για,σχεδόν,όσο γουστάρει ακόμη και ΧΩΡΙΣ να σου απαγγείλει στο μεταξύ κατηγορίες! Τι θα λέγατε να ιδρυθεί και εδώ κάτι σαν ''παράρτημα'' του FBI; 😁

να μην τρελαινεσε γιατι κανει κακο
Εγω μιλω για Κυπρο, εκει ειστε ΛΙΓΟ καλυτερα
Λιγο ομως
Να μου επιτρεψεις να μιλω απο προςωπικα ΔΥΣΤΥΧΩΣ βιωματα τα οποια δεν επιθυμω να μοιραστω και δεν εχω υποχρεωση

Θελω να μου πεις
Εχουμε δικαιοσυνη ΝΑΙ η ΟΧΙ

Θελω να μου πεις
Οταν πιανεις επαυτοφορο εναν να σε ληστευει καλεις την αςτυνομια υον συλλαμβανει και την επομενη ειναι εξω και πλεον χανεις εσυ το αισθημα ασφαλειας σου και καταστρεφεσαι οικονομικα και ψυχολογικα ενω αυτος συνεχιζει μια χαρα την ζωη του εσυ το θεωρεις δικαιοσυνη;

Τα κλεμενα του αλλου τα κερδισες εσυ με το κοπο σου;
Το να μην αισθανετε ασφαλης η οικογενεια του και να πρεπει να αλλαξουν σπιτι και να επομιστουν τα εξοδα αυτα και την ταλαιπωρια θα τα πληρωσεις εσυ;
Οταν το παιδι δεν κοιμαται για καιρο απο τους εφιαλτες ανασφαλειας θα το φτιαξεις εσυ;

Σε ολους αυτους να χαιδευονται τα αυτια και εαν εσυ προστατεψεις τον εαυτο σου να εξαντλειτε πανω σου ο νομος;

Ξερεις οτι εαν μια κοπελιτσα δεκτει επιθεση στο δρομο και την ριξει κατω ενας ληστης τραβοντας της την τσαντα της σπασει μια λεκανη την καθιστησει ανυμπορει να δουλεψει για 6 μηνες ενω εχει δοσεις νοικι κλπ και αυτη κανει χρηση σπρει πιπεριου οτι δεν θεωρειτε εδω αυτοαμυνα;
Γιατι αυτος δεν προεβαλε καποιο οπλο ενω η κοπελα εκανε χρηση οπλου;
Σαφως και τα ξερεις

Αυτη δεν ειναι δικαοσυνη
Οι δικηγοροι μια χαρα βολευεστε με το συστημα (( δεν το λεω για εσενα προσωπικα μπορει καλλιστα να μην ασχολεισε καν με το ποινικο δικαιο-μιλω γενικα) γιατι βοηθα το επαγγελμα σας και υο κατανοω
Εχω στο αμεσα στενο μου οικογεναιακο περιβαλλον δικηγορους και στον ευρυτερο μου κυκλο πολυ καλους μου φιλους κυνηγους και μη

Αλλα μην τρελενεσαι οταν λεμε δεν υπαρχει δικαιοσυνη γιατι δεν υπαρχει
Η τουλαχιστον αυτο νιωθουμε πολλοι απο εμας

Θα υπηρχε εαν υπηρχαν αμεσα επιπτωσεις οταν καποιος παρεβαινε τον νομο

Σε πειραξε η γυναικοκτονια;
Δεν ξερω καν τι λενε τα καναλια δεν βλεπω τηλεοραση
Αλλα περαν ελαχιστων εξαιρεσεων οι πληστες κοπελες εαν οι δολοφονοι τους ειχαν να αντιμετωπισουν την δικαιοσυνη απο υην αρχη δεν θα ηταν νεκρες

Λεω ψεματα;

Οποταν παλεψε σαν δικηγορος να εχουμε αμεση και σωστη δικαιοσυνη ( αμα πας απο εκδικαση σε εκδικαση για τοσα χρονια και ο αλλος ελευθερος και ωραιος θα παρει στο τελος μια ποινη χαδι σε σχεση με την ζημια που επεφερε και κανενα αποτρεπτικο λογο να μην το επαναλαβει) και αισθημα ασφαλειας και μην τρελενεσε, δεν ξερεις ο αλλος τι σκατα εχει περασει με την κωλοδικαιοσυνη που υπαρχει σημερα

Status
Not open for further replies.
Back