Μακάρι ,λες να γίνει κάνα θαύμα.
Ούτε μία στο εκατομμύριοΜακάρι ,λες να γίνει κάνα θαύμα.
Στα κρυπτο να δεις τι γίνεται,κλασαν μέντα όλοι
Μπάϊ νάου, μπάϊ νάουΣτα κρυπτο να δεις τι γίνεται,κλασαν μέντα όλοιτο μπιτ κοιν από 60000 τώρα είναι στα 18.900
![]()
Η Τουρκία αν δεν κάνω λάθος έχει καλλιέργειες συναγριδας«Καλλιμάνης» – Στον έλεγχο της τουρκικής Dardanel
Αναμενόμενο ξεπούλημα, μιά και όλα τα ελληνικά ιχθυοτροφεία έχουν πουληθεί σε Ισπανούς και Τούρκους, και η Καλλιμάνης "κατέψυχε" ψάρια εισαγόμενα από την Τουρκία...
ΦακινεξακτλυΜπάϊ νάου, μπάϊ νάου![]()
Όποιος είχε την προνοητικότητα από παλιά να επενδύσει σε ευγενή μέταλλα τα όποια περισσευουμενα ( λέμε τώρα) χρήματα είχε, έκανε πολύ καλά. Σήμερα και χρήματα δεν υπάρχουν και αν υπάρχουν δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια επένδυση που θα είναι όντως επένδυση και όχι χασουρα. Εγώ ΑΝ είχα θα τα είχα" επενδύσει " σε όπλα και μπαρουτοβολαΣτα κρυπτο να δεις τι γίνεται,κλασαν μέντα όλοιτο μπιτ κοιν από 60000 τώρα είναι στα 18.900
![]()
Γιατί έσβησες το μαλάκες ?Το τελευταιο το εσβησα.....για να μην παρεξηγηθω με τους συναδελφους !!!
View attachment 51037
Τα συμπερασματα δικα σας παλικαρια !!!
Γιατί έσβησες το μαλάκες ?![]()
Στην ελεύθερη δημοσιογραφία είμαστε μετά την Μποτσουάνα.108 θέση.Το εσβησα γιατι μπορει να μην νιωθουν μαλακες οσοι τον ψηφισαν και μας τον φοτρωσαν στην
πλατη......και δεν γουσταρω ''κοντρες''.....Ας βλεπουν μονο τα χάλια μας !!!
Σιγουρα ομως εγω ειμαι αναμεσα στους μαλακες που δουλευει ο μητσοτακης και πληρωνω την
βενζινη 2,50 ευρω!!!
Που καταντησαμε βρε φιλε!!!! Κοιτα απο ποιες χωρες ειμαστε πολυ πισω !!!!!![]()
Άντε να δούμε ,πόσο θα αντέξει η Ρωσία με την τιμωρητικες τιμές της Ευρώπης....Το τελευταιο το εσβησα.....για να μην παρεξηγηθω με τους συναδελφους !!!
View attachment 51037
Τα συμπερασματα δικα σας παλικαρια !!!