Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από όσο περισσότερα πράγματα εξαρτάσαι τόσο πιο δέσμιος είσαι .Ειδικά αν τα χαλινάρια κρατούν τα αφεντικά .Και δε λειτουργείς με το μέτρον άριστον.
"Δαπανώμενος εφ' α μη δεί,ολίγος έση εφ' α δεί".

"Ξοδεύοντας τον εαυτό σου,σ'αυτά που δεν χρειάζεται,δεν επαρκείς,για αυτά που πρέπει".

Ισοκράτης
 
Από εκείνους ξεκίνησε η γνώση και εκεί σταμάτησε .Μετά από τόσα χρόνια πάλι εκείνους θα αναζητάμε.Τελικα είναι μεγάλη δυστυχία να καταλαβαίνεις ότι κοντεύεις να κατοικήσεις τον Άρη τεχνολογικά ,αλλά σαν άνθρωπος δεν πήγες ούτε ένα τικ μπροστά
 
Είναι ξάδελφος έχουμε μεγαλώσει μαζί και είναι άρωστος κυνηγός απλά δεν έχει χρόνο όταν έχει πηγαίνει.
Στην βράβευση έπρεπε να εμφανιστεί με μπλούζα Κυνηγετικός Σύλλογος Αρεόπολης να σκάσουν απο το κακό τους ορισμένα μουν@....πανα
 
Μαθαίνω ότι τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης η Εξημέρωσης αποφάσισαν στο εξής να προστατεύσουν τον πρωθυπουργό (τρομάρα του) από βωμολοχίες ύβρεις και άλλα απρεπη που ακούγονται ζωντανά στην τηλεόραση όλο και πιο συχνά ως καταιγις.Ετσι με ειδικά τρυκ και ηχητικά εφέ θα σπεύδουν σε διορθώσεις .Π.χ. όταν ακούγεται το γνωστό."Γαμ...σαι " ο θεατής θα ακούει "αγαπιέσαι".Οταν ακούγεται"αει Γαμ...σου" Θα ακούει "Είμαστε μαζί σου" και ούτω καθ' εξής .Έτσι θα μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του και να κάψει αλλα καμμία 200.000 στρέμματα δάσους να τεζαρει ακόμα καμμία 20.000 άτομα να μπολιάσει και τους αρουραίους στα χωράφια και να φορτώσει τα βουνά με ανεμόμυλους.
 
Σας έχω καλά νέα !!
Η ανάπτυξη του Άδωνη είναι εδώ !!
Οι παραγωγικές μονάδες πετάνε στο χρηματιστήριο ..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Tώρα που πήρε μπρός η μηχανή το ρίξαμε κι'εμείς στις επενδύσεις καί μας πήραν παραμάζωμα....o_Oo_O.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
 
Τάδε έφη Ιαβέρης, περιγράφει τους σημερινούς Έλληνες.
Επειδη ετρεχε καποτε με ενα ματρακα, το παιζει ειδημων και αμφιβαλω αν εχει οδηγησει ποτε καποιο πραγματικα δυνατο αυτοκινητο.Ριχνει στο τσουβαλι ολους τους Ελληνες οδηγους και λεει οτι ειναι οι χειροτεροι στο κοσμο, αλλα δεν κανει ερευνα να δει τι γινεται στον υπολοιπο κοσμο.Αλλα ειπαμε στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις....Βγαινουν καποιοι ''ειδηκοι'' στη τηλεοραση και λενε δεν φρεναρε ο ταδε γιατι δεν υπαρχουν ιχνη φρεναρισματος αγνοωντας πως πλεον τα αυτοκινητα εχουν ABS και δεν μπλοκαρουν τα φρενα για να αφησουν μαυρες γραμμες τα λαστιχα στο δρομο.
 
Επειδη ετρεχε καποτε με ενα ματρακα...
Φίλε Γιώργο δεν συμφωνώ μαζί σου. Ο Ιαβέρης πιστεύω ότι μπορεί να έχει άποψη. Οι ματρακάδες ήθελαν "χέρια" και πάντα ήταν ευαίσθητος με την ασφάλεια.



 
Last edited:
Φίλε Γιώργο δεν συμφωνώ μαζί σου. Ο Ιαβέρης πιστεύω ότι μπορεί να έχει άποψη. Οι ματρακάδες ήθελαν "χέρια" και πάντα ήταν ευαίσθητος με την ασφάλεια.
Δεν εχει τη γνωση που χρειαζεται για να μπορει να μιλαει για οδικη ασφαλεια, το κλισε -50χλμ εσυ 50χλμ ο αλλος σε μετωπικη σκοτωθηκες- το λεει και το ξαναλεει γιατι δεν ξερει και τιποτα αλλο, επισης με ποιο δικαιωμα λεει οτι οι Ελληνες ειναι οι χειροτεροι οδηγοι στο κοσμο,Και δεν μας λεει που σπουδασε και τι για να θεωρειται ειδικος.....
 
Την γνώμη του ζητάνε και όχι να παρει κάποια απόφαση.
Πριν καιρό άκουσα στο ραδιόφωνο να ζητούν την γνώμη του Τσιτσιπά για την πανδημία κ το εμβόλιο!!!!!
Εκεί τρελάθηκα!!
Το να ζητάς την γνώμη για ένα ατύχημα από έναν καταξιωμένο οδηγό αγώνων 70+χρ που ασχολείται με την ταχύτητα 50+ χρόνια πιστεύω ότι είναι λογικό.
Το ότι είναι ορμητικός κάποιες φορές κ ψιλο υπερβάλει συμφωνώ μαζί σου.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top