Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κοιτα, χωρις να ειμαι γνωστης, η λογικη λεει , οτι οταν καποιοι ¨αυξανονται και πλυθηνονται¨θα διεκδικησουν χωρο!
Και οταν ολο αυτο συσπειρωνεται γυρω απο θρησκεια γινεται εντονο και αγριο....
Οταν εσυ συρικνωνεσαι περιμενε, ερχεται η ωρα σου...
Εν τελη νομιζω οτι ολο αυτο που γινεται ειναι πολυ μεγαλο, δεν εχει να κανει με τον σουλτανο, ειναι πιο βαθυ!
 
Κοιτα, χωρις να ειμαι γνωστης, η λογικη λεει , οτι οταν καποιοι ¨αυξανονται και πλυθηνονται¨θα διεκδικησουν χωρο!
Και οταν ολο αυτο συσπειρωνεται γυρω απο θρησκεια γινεται εντονο και αγριο....
Οταν εσυ συρικνωνεσαι περιμενε, ερχεται η ωρα σου...
Εν τελη νομιζω οτι ολο αυτο που γινεται ειναι πολυ μεγαλο, δεν εχει να κανει με τον σουλτανο, ειναι πιο βαθυ!
Λογικότατο. Συμφωνώ σε όλα.
 
Καλημέρα σ' όλους τους "προλαλήσαντες"!

"George Horton-Η Μάστιγα της Ασίας"

Υ.Γ1: Όποιος το πριντάρει και το διαβάσει θα διαπιστώσει την ομοιότητα του χθες με την σημερνή "Επικαιρότητα"...
ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ-ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ-ΛΑΘΗ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ VS ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ VS ΕΛΛΑΔΑ...και άλλα ΠΟΛΛΑ!

Υ.Γ2:Και ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ!!!
 

Attachments

  • George_Horton_H_Mastiga_tis_Asias.pdf
    4,5 MB · Προβολές: 56
Θα πρότεινα όχι μόνο να τυπωθεί, αλλά όποιος έχει παιδιά να τους το δώσει λέγοντάς τους να του/της πούν με δικά τους λόγια σε μία εβδομάδα το τί κατάλαβαν. Για τα πιό μικρά, να τους διαβάζει το βράδυ μιά-δυό σελίδες, αντί των παραμυθιών της Σφιχτομπούτας.

Σίγουρα είναι φρικιαστικές οι ιστορίες αυτές, αλλά και πολλά παραμύθια, π.χ. αυτά των αδελφών Γκριμ, είναι φρικιαστικότερα.
 
Είναι τουλάχιστον ανόητος όποιος νομίζει ότι αυτή η χώρα είχε ποτέ πραγματικούς συμμάχους και φίλους εκτός μονάδων οι οποίοι κάποιοι είχαν θέση και μπόρεσαν κάτι να βοηθήσουν όσο τους επέτρεπαν .Τα υπόλοιπα είναι απλώς εικασίες αυτών που δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν τη σημαίνει δημοκρατία ελευθερία και συνάμα διατήρηση ανεξαρτησιας και ελεύθερης βούλησης σε ότι βρίσκεται στα όρια των συνόρων μου.Η δύναμη της δόξας και του χρήματος είναι κάτι που για να το διαχειριστείς χρειάζεσαι τρομερά ψυχικά αποθέματα ,τεράστιες και μη διαπραγματεύσιμες αξίες ,τρομερά αυξημένο αίσθημα δικαίου,και τέλος κάποιον να σου διδάξει τι σημαίνουν όλα αυτά και πως είναι να ζεις μαζί τους ,αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια .Η αρχαία ελληνική μυθολογία έλεγε κάπου ότι πρέπει να διαλέξεις το δρόμο της αρετής η της κακιάς όταν βρεθείς στο σταυροδρόμι.Τα σταυροδρόμια τα συναντάς καθημερινά στη ζωή σου εάν επέλεγε ο κάθε ένας μας τον σωστό δρόμο δεν θα συζητούσαμε τέτοιου είδους θέματα ,απλά θα ειμασταν όπως πρέπει άνθρωποι.Ποιος θα τα διδάξει και ποιος τα διδάχθηκε για να στα διδάξει.
 
Είναι τουλάχιστον ανόητος όποιος νομίζει ότι αυτή η χώρα είχε ποτέ πραγματικούς συμμάχους και φίλους εκτός μονάδων οι οποίοι κάποιοι είχαν θέση και μπόρεσαν κάτι να βοηθήσουν όσο τους επέτρεπαν...
Συνονόματε συμφωνώ σε όλα!... και προσθέτω:

"Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"


Δίκαια μεν εν τω ανθρωπείῳ λόγῳ από της ίσης ανάγκης κρίνεται, δυνατά δε οι προύχοντες πράσσουσι και οι ασθενείς ξυγχωρούσιν.

Δικαιοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο όταν οι αντίπαλοι είναι ισοδύναμοι, κατά τα άλλα οι ισχυροί κάνουν αυτά που μπορούν και οι αδύναμοι συγχωρούν.

(από τον διάλογο με τους Μηλίους)

Θουκυδίδης, 460-394 π.Χ.
Αθηναίος ιστορικός


Ο συγγραφέας της ιστορίας του Πελοποννησιακού Πολέμου

Υ.Γ: και ότι «οι ισχυροί γράφουν το Διεθνές Δίκαιο στη μπούκα των κανονιών»!
 
Οσο κρυβόμαστε πίσω από την political correctness και δεν λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, τόσο δυσκολότερα θα είναι να επικρατήσει το ήθος και το δίκαιο και τόσο ευκολότερη θα γίνεται η ανηθικότητα και το αρπαξοκώλιασμα.
Και λέγοντας ανηθικότητα και αρπαξοκώλιασμα δεν εννοώ την ομοφυλοφυλία, αλλά την πουστιά που έχει εγκαθιδρυθεί στα μυαλά και την ψυχή πολλών συμπολιτών και συνανθρώπων μας - ίσως και σε εμάς τους ίδιους.

Αλλά λύσεις υπάρχουν και αν δεν υπάρχουν μπορούμε να τις δημιουργήσουμε, τι στο καλό μόνο φυσέκια ξέρουμε να φτιάχνουμε;

FIN
 
Last edited:
Όταν στην τελειωτικη μάχη στα black hills, s.Dacota o Custer συνάντησε για την συνθηκολογηση τον αρχηγό των ινδιάνων, του ειπε, αρχηγέ πληρωσατε το τίμημα της τεχνολογικής σας υστερησης. Εμείς ποιο τίμημα θα πληρώσουμε;
 
Έφτασε η ώρα από εδώ και εμπρος να σκέφτεται ο κάθε ένας που καλά πριν πάει στην κάλπη την επιλογή του .Τα τελευταία έτη δείχνουν και στον πιο ελαφρομυαλο τι συμβαινει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και όχι μόνο .Πως για τα συμφέροντα απαξιώνονται οι πραγματικά αξιόλογοι και δοξάζονται οι ναρκεμποροι οι κουμπάροι και οι δικες μας beal.Οποιος λέει δεν ήξερα είναι εκτός τόπου και χρόνου ,οποίος συμφωνεί πρέπει να θυμάται τι έκαναν οι Γερμανοί φεύγοντας στους ρουφιάνους,και όποιον δεν το νοιάζει είναι τουλάχιστον γεννημένος ανόητος που νομίζει ότι θα αποτελέσει εξαίρεση στα νέα δεδομένα που έρχονται. Τη ζωή πρό κοβιτ ξεχαστετη και την ασυδοσία, αν υπάρξει πραγματική ελευθερία θα είναι για λίγο όπως γίνεται νηνεμία πριν σε πάρει ο διάολος μετέπειτα .Αν παρακολουθειτε όταν και αν τελειώσει ο κοβιτ θα έχουμε τους περιορισμούς λόγο κλιματικής αλλαγής τίποτα δεν έχει μείνει στάσιμο τυχαία .Βέβαια λογιαριαζονται όλα χωρίς τον ξενοδόχο (λαός) αλλά με την πλύση εγκεφάλου του κουτιού που λέγεται tv ,το τηλεκατευθυνομενο ίντερνετ που σε λίγο χωρίς αυτό δεν θα μπορείς ούτε να αποδείξεις πιο είσαι στο δρόμο ,και που σε όλους αρέσει να τα κάνουν όλα μέσω αυτού ,σωθηκαμε ,εύρηκα (όχι του Αρχιμήδη)δε ξέρω από την τηλεκατευθυνόμενη πουτσα που έρχεται ποιος θα μας σώσει .Αλλά μπορεί να είναι και σωτηρια γιατί αρχίζει να αρέσει σε όλο και περισσότερους.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top