Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ηλία αυτοί που λες είναι επαγγελματίες που κοστίζουν εκατομμύρια. Δεν μπορείς να τους επιβάλλεις να μην ακολουθήσουν τις επιταγες της θρησκείας τους. Και νομίζω ότι δεν είναι κακό μετα απο μια ημερα δίψας και νηστείας με την δύση του ηλίου να τους επιτρέπει να πιουν νερό και να φάνε μπάρες δημητριακών. Μην τρελαθούμε κιόλας φιλε. Ειναι σαν να λενε σε εναν Ελληνα που παίζει στην Αλ Αχλι να μην νηστεψει για το Πασχα αν γουστάρε να το κανει.
κάτσε ρε φίλε , σταματήσανε τον αγώνα . ( έτσι τουλάχιστον κατάλαβα )
τι σχέση έχει αυτό που λες με τον Έλληνα και το Πάσχα
 
Άντε να είσαι αστυνομικός και να πρέπει να τρέχεις για τις τρακατρούκες του Μένιου. Με το ζόρι να του βάλουμε προεδρική φρουρά!!!
https://www.gazzetta.gr/plus/koinwn...krixi-exo-apo-spiti-toy-menioy-foyrthioti-pic
Άχαστο ηταν οταν το έγραφα. Με το ζόρι ....ήθελε και τα παθε.
Τώρα τι θα πάθει δεν ξέρω. Έχει και πρόσφατη ευλογία απο τον Αρχιεπίσκοπο. Πόσο ηλίθιοι πρέπει να είναι οι σύμβουλοί του. Να ευλογήσει την ...πολιτική καριέρα του ...αητόπουλου και με φωτογραφίες με την μετανοήσασα ....Μαρία Μαγδαλινή!!!
Όσο για τον καράφλα με τις ..μπούκλες ισχύει το " Λαγός την φτέρη κούναγε, κακό του κεφαλιού του."
 
Πάντως η χώρα μας ότι έχει πάθει από δικούς μας ψευτο-πατριωτες το έχει πάθει και όχι από μια διακοπή αγώνα λόγω ραμαζανιού για να πιουν λίγο νερό.
Ας μην το μεγενθυνουμε.
Ακριβώς αυτο. Νερό και μπάρες δημητριακών τρώνε αθλητές και επαγγελματίες. Δεν αλλαλαζουν αλαχου ακμπαρ ούτε κάνουν θυσίες.Εγω το βλέπω από την πλευρα του αθλητη/ανθρωπου. Δηλαδή έπρεπε να μην τους αφησουν 5 λεπτά να πιουν νερο? Και όπως σωστά λες Γιώργο τα μουσλιμια που είναι εδω και κάνουν ότι κάνουν κάποιοι Ελληνες(;;;) τα άφησαν να περάσουν και να μείνουν εδω.
 
Ρε για ποτέ τρέξανε να ξηλώσουν απ' το σπίτι του Μένιου υπολογιστές, laptop, αρχεία,στικάκια.
Όχι για την αναζήτηση της αλήθειας αλλά σου λέει μην κρύβονται μέσα τίποτα "καρχαρίες" και "σκυλοψαρα" όπως στην λίστα Λαγκάρντ.
Τι είναι αυτό το πράγμα ρε? Που έλεγε και ο Αλέφαντος.
Η (αρσενική) τσατσά τους έχει όλους φακελομενους.
 
Κύριοι που ειστε αποκλειστικά ψαράδες τι λεγατε???? Οι κυνηγοί σας πήραν στο λαιμό τους???? Μαλιστα , μαλιστα.....
Τωρ που βρηκαμε παπα να θαψουμε 5/6....οι ανθρωποι για μενα ειναι για τον π@@@@#.μαζη και οι γιατροι....ζουμε την απολιτη παρανοια στα παντα
 
"Θα κάνουμε μια εβδομάδα υπομονή για να υπάρξει μουσική στα καταστήματα της εστίασης", επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης"
( Ρε και δεν φυλαξα τιποτα κλουβια αυγα απο την μια εβδομαδα που θα ανοιγε το κυνηγι για την μαπα του)
 
Πανω που θα περιμεναν αρκετοι Ισοβιτες να κανουν Ανασταση .sex hard.
τους την εκανε ο Εμμανουηλ προς την θυληκια πτερυγα
Αφού έτσι νιώθει ρε παιδιά. Γι'αυτό τον πήγαν στις γυναικείες φυλακές. Έχουν και οι κρατούμενοι δικαιωματα. Άλλο αν στεναχώρησε τους άλλους αυτη η εξέλιξη. Διάβασα ότι ο Κουγιας παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του κυρίου Μενιου. Άρα ο λακος της φαβας πρέπει να είναι τεράστιος!
 
Ο Γεραπετριτης ,το δεξί χέρι του ανεμελου, είπε οτι τα sms διατηρούνται συμβολικα και ως μεσω διαπαιδαγώγησης των πολιτών!!!! Δεν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι!!!!
Ο άνθρωπος ειναι τουλάχιστον γελοίος. Είναι αυτός που έλεγε οτι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ δεν μένει κανείς παραπάνω από κάτι ώρες .Στην χειρότερη ένα 24ωρο έλεγε. Την ιδια στιγμή που δικο μου πρόσωπο ήταν 7 μέρες διασωληνωμένο εκτός ΜΕΘ.
Αστον να πάει, πασχαλιάτικα !
 
Πανω που θα περιμεναν αρκετοι Ισοβιτες να κανουν Ανασταση .sex hard.
τους την εκανε ο Εμμανουηλ προς την θυληκια πτερυγα
Ρε θα χορταινε φλέβα...Θα έβαζε και στις τσέπες!! Τώρα το παίζει τρέλα στις γυναικείες φυλακές,σε λίγο θα ζητάει και σερβιετες για τις δύσκολες μέρες που έρχονται .sarcastic.
 
Ρε θα χορταινε φλέβα...Θα έβαζε και στις τσέπες!! Τώρα το παίζει τρέλα στις γυναικείες φυλακές,σε λίγο θα ζητάει και σερβιετες για τις δύσκολες μέρες που έρχονται .sarcastic.
Θα ασπρισει και το περουκινι απο την στεναχωρια του .my man.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top