Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο πρωθυπουργος αθωοθηκε για το τραπεζωμα στο νησι...διαβαζε το εγραφω απο τον χρυσωχοιδη το προι ο τραγκας ειναι για θεατρο αυτοι οι ανθρωποι...τουμπεκι στα πορνοκαναλα

Εξευτέλισαν τον βουλευτή της ΝΔ Μ.Χρυσομάλλη για να δείξουν ότι όλοι είναι ίσοι - Ξέχασαν Ικαρία, Πάρνηθα και Da Capo​

Σε μία κίνηση ανθρωποφαγίας του ίδιου του βουλευτή η κυβέρνηση δημοσιοποίησε ένα χθεσινό συμβάν, όπου ο Μίλτος Χρυσομάλλης πήγε στο μπαρ του ξενοδοχείο «The Duke Boutique Suites» στο Κολωνάκι. και κάπνισε, προκειμένου να καλύψει τη μη επιβολή προστίμου από το θόρυβο που δημιουργήθηκε από Ικαρία, Da Capo, Πάρνηθα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, διαπιστώθηκε, κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών, πως κ. Χρυσομάλλης είχε παραβιάσει τους περιορισμούς, όπως ενημέρωσε ο βουλευτής της ΝΔ είχε ραντεβού με έναν δημοσιογράφο τις βραδινές ώρες. Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε ο δημοσιογράφος και κράτησε έως και τις 23:00.
Και στους δύο επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα, για μη χρήση μάσκας και παραβίαση του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας. Το θέμα φυσικά δεν είναι η επιβολή προστίμων, αλλά το πως η ίδια η Νέα Δημοκρατία δημοσιοποίησε θεατρικά το θέμα και τον κάλεσε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Ιωάννης Μπούγας για απολογία, όλα αυτά για να δείξουν ότι όλοι είμαστε ίσοι ενώπιον του νόμου. Πλην του εορτάζοντος σήμερα Κ.Μητσοτάκη, για τον οποίο η κυβέρνηση απεφάνθη πως το γλέντι στην Ικαρία ήταν «νόμιμο».
 
Ο Μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης ήταν φίλος του πατέρα μου και από το 1990 του έλεγε για το " μεγαλο ταρακούνημα" που θα στείλει ο Θεός στην γη.Δεν μίλαγε για απλό σεισμό αλλά για καταστροφη.Ελεγε ότι όλοι οι πιστοί πρέπει να έχουν τίμιο ξύλο στο παράθυρο και όταν περάσει Άγγελος Κυρίου το σπίτι τους δεν θα πέσει.
Ελπίζω να μην επιβεβαιωθεί.
 
Αν ισχύσει και για την κυβέρνηση ο χιλιομετρητης ,για να μπορούν να βρίσκουν εύκολα τα 2 χιλιόμετρα ,
υπάρχει λύση .Ας βάλουν αυτοί το
Κοντέρ και εμείς θα τους" βάλουμε " την
" Ντιζα".
 
Ο Μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης ήταν φίλος του πατέρα μου και από το 1990 του έλεγε για το " μεγαλο ταρακούνημα" που θα στείλει ο Θεός στην γη.Δεν μίλαγε για απλό σεισμό αλλά για καταστροφη.Ελεγε ότι όλοι οι πιστοί πρέπει να έχουν τίμιο ξύλο στο παράθυρο και όταν περάσει Άγγελος Κυρίου το σπίτι τους δεν θα πέσει.
Ελπίζω να μην επιβεβαιωθεί.
Που το βρισκουμε αυτο?
 
https://www.facebook.com/700357787/videos/pcb.10159917059697788/10159917058682788



Η δημοκρατια , αυτος που βαραει και την γυναικα τι να του πεις?
Πλέον όταν βγαίνεις έξω αυτό που φοβασαι πιο πολύ είναι η ίδια η αστυνομία.Το όλο σκηνικό σήμερα έλαβε μέρος,γιατί κάποιοι απλα είχαν κάτσει σε μια πλατεία να πιουνε τον καφέ τους.
Ζούμε τη χούντα σε όλο της το μεγαλείο.
 
View attachment 23959
Εγώ να προσθέσω μην κλάνεται γτ γίνεται σεισμός.
Ναι δίκιο έχουν , σε λίγο θα πουν δεν θα φάτε , και θα έχουν δίκιο πάλι γιατί δεν θα έχει ο κόσμος να φάει , μην γάμα.......τε , και πάλι δίκιο θα έχουν , γιατί με τόσο πίεση ψυχική ποιος έχει όρεξη για τέτοια , μην είστε ευτυχισμένοι , και ναι είναι μεγάλη επιστήμονες αφού το κατάφεραν , σπάνια βλέπεις ευτυχισμένο άνθρωπο πλέον , εκτός από τα παιδιά που κάνουν οι γονείς τα πάντα για να μην καταλάβουν τι συμβαίνει , με την ανέργεια να θερίζει , την οικονομική δυσχέρεια που βιώνουν η περισσότερες οικογένειες . Που είναι τώρα η πολιτική προστασία που έκαναν 7 - 8 μέρες να πάνε ρεύμα στους ανθρώπους , και τώρα που είναι τα κοντέινερ να πάνε στους σεισμόπληκτους , δεν ειπαρχουν μήπως γιατί τα έχουν άλλοι , αλλά αυτές είναι καταστάσεις που δοκιμάζεται ο κρατικός μηχανισμός στα δύσκολα , και στ απρόοπτα , τα ξαφνικά που δεν τα περιμένεις , και είσαι πάντα έτοιμος να διαχειριστείς , το να κουνάς το δάχτυλο , και να βάζεις περιορισμούς , ακολουθώντας οδηγίες , και εγώ μπορώ να το κάνω , και να φαίνομαι και πιο άγριος . Και δεν ανήκω σε καμία πολιτική παράταξη εδώ και χρόνια , όλοι είναι ίδιοι στα μάτια μου .
 
Nα βρουν λύση για το οικονομικό έκτρωμα που δημιούργησαν , το συνταξιοδοτικό το οποίο είναι απλά για γέλια , την εκπαίδευση των νέων , η οποία μόνο δωρεάν δεν είναι η παιδία στην Ελλάδα , θέσεις εργασίας με μισθό που να μπορει να δώσει την ευκαιρία στους νέους να κάνουν , τουλάχιστον σε αυτούς που θέλουν , το σπιτικό τους , ανάπτυξη και όχι συρρίκνωση του πρωτογενού τομέα , επιστροφή με ευκαιρίες δημιουργικές στην νεολαία μας στην επαρχία , και τα νησιά , ένα στελεχομενο κέντρο υγείας σε απομακρυσμένα χωριά και νησιά , και τέλος μέσα σε όλα αυτά το πιο βασικό , το δημογραφικό , σε λίγα χρόνια θα είμαστε πολύ λίγοι . Ας τα φτιάξουν όλα αυτά , και μετά θα έχουν το δικαίωμα να μου κουναν το δάχτυλο . Μέχρι τότε έχει πολλά χρόνια ακόμη .
 

Νεοσμυρνιώτης τραυμάτισε ξαπλωμένος πέντε αστυνομικούς - Ντροπή του!​






3 ώρες π
Δείτε το βίντεο που κυκλοφορη οι ανθρώποι εχουν ξεφυγη πολυ ξυλο 4 αστυνομικοι να τον εχουν κατω και να ριχνουν καλα που 1 ειδε ειδε καποιον με το κινητο να τραβα και εκανε νοημα να κοψουν τα χτυπήματα
1615148483168.png
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία της Ν.Σμύρνης κατοίκων της περιοχής, για την βίαιη επέμβαση της αστυνομίας και τον ξυλοδαρμό πολιτών που διαμαρτυρήθηκαν για την επιβολή προστίμου μετακίνησης σε οικογένεια που καθόταν στην πλατεία
© Eurokinissi Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία τ ξυλο ης Ν.Σμύρνης κατοίκων της περιοχής, για την βίαιη επέμβαση της αστυνομίας και τον ξυλοδαρμό πολιτών που διαμαρτυρήθηκαν για την επιβολή προστίμου μετακίνησης σε οικογένεια που καθόταν…
O τίτλος περιέχει τόση αλήθεια, όση και η διαρροή της αστυνομίας το μεσημέρι της Κυριακής, που μεταδόθηκε δυστυχώς αμάσητη από διάφορα ΜΜΕ για "ενέδρα 30 ατόμων κατά αστυνομικών στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης". Έλειπε το "οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή" και ελπίζουμε να προστεθεί σε επόμενη ψευδή διαρροή, για να μη χαλάνε οι παραδόσεις.
Αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι χάρη στα "έξυπνα μέτρα" για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, που διαδέχθηκαν προφανώς "λιγότερο έξυπνα μέτρα", οι πολίτες μη μπορώντας να μετακινηθούν σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 χιλιομέτρων από το σπίτι τους, επέλεξαν την πλατεία για μια βόλτα. Παρόμοια φαινόμενα παρατηρούνται σε όλες τις πλατείες τα Σαββατοκύρικα, χάρη και στην επίσης έξυπνη απογευματινή απαγόρευση.
 

Να έχεις δυο παιδιά και να στα ορμάει αυτός ο ουγκανος . Θεέ μου σε τι εποχή ζω . Αν δεν βγεί κάνεις με @@ να βάλει μια τάξη σε αυτή την χώρα μας βλέπω χειροπέδες μέσα στο σπίτι μας
Τυχαία νομίζεις τους λένε γουρούνια;
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top