Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και τελικά οι Αμερικανοί ,πριν λίγες ώρες δινουν το οκ στους Τούρκους να μπουν στην Συρία και να φτιάξουν ταχα τη ζωνη που θελουν.
Ξεπουλώντας ετσι τους Κούρδους που πολέμησαν μαζι τους στα εδαφη της Συριας κατα του Ισλαμικού κράτους με μια προειδοποίηση του στυλ, "εμεις αποχωρούμε ,το νου σας γιατι δώσαμε αδεια στους Τούρκους να μπουν στη Συρία." και φυσικά χαράζοντας και μοιράζοντας τα σύνορα σαν να ειναι χωράφι τους.
Κριμα ρε γαμώτο ,γιατι εμεις αλλιως πιστεύαμε. Τους θελαμε δικους μας φιλους κατ' αποκλειστηκοτητα. .yel.
Με την κίνηση αυτη οι Τουρκοι επιτυγχάνουν αυτο που επιζητούσαν καιρο τωρα ,να φτιάψουν την δήθεν ζωνη για πρόσφυγες για την οποια θα εισπραξουν τελικά και μπόλικο χρήμα απο τους Ευρωπαίους .
Όχι από ολους τους Ευρωπαίους μόνο από τους Νεοναζί και τους ασπρολαιμιδες Ολλανδούς -Ισλανδους-Φιλανδους που ήταν μια ζωή φιλότουρκοι και Ανθελληνες
Όπως έχουμε ξαναπεί χειρότεροι πολέμιοι της Πατρίδας μας είναι οι Νεοναζί που έχουν επενδύσει στην Τουρκία
τα μισά Παράλια της Μ.Ασιας έχουν εξογαραστει από αυτά τα σκουλίκια και οι Τούρκοι απλα εργάζονται στις επιχειρήσεις τους για 150-200 ευρώ το μήνα κάτι παρόμοιο που θα γίνει και εδώ σε καμία δεκαετια
Υπομονή έρχεται το ξανθό γένος να μας σώσει hippo hippo
 
. Το story έγινε μετά το κυνήγι στον ερχομό όταν ο Τ. Δήμου (θημα) έπαιρνε τα πράματα από το καρτέρι του για να γυρησει στο αμάξι. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν μαζεμένοι έξω από το πυκνό. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι σκιρταει ο ένας τουφεκισε. Δηλαδή όλα με τη λήξη
 
Last edited:
. Το story έγινε μετά το κυνήγι στον ερχομό όταν ο Τ. Δήμου (θημα) έπαιρνε τα πράματα από το καρτέρι του για να γυρησει στο αμάξι. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν μαζεμένοι έξω από το πυκνό. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι σκιρταει ο ένας τουφεκισε. Δηλαδή όλα με τη λήξη

Τραγικό πραγματικά. Απορώ πως ριχνεις μονοβολα και δραμια στα τύφλα. Επίσης το έχουμε αποδεχτεί δυστυχώς ότι κάθε χρόνο κάποιοι θα χασουν τη ζωή τους στο κυνήγι του αγριόχοιρου. Πως γίνεται να μην μαθαίνουν μερικοί. Τα περισσότερα δυστυχήματα είναι του ίδιου στυλ, κουνάει κάτι και το πλακώνουμε στις τουφέκιες. ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΊΤΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΔΕΝ ΡΊΧΝΕΤΕ ΓΤΧΣ.
 
. Το story έγινε μετά το κυνήγι στον ερχομό όταν ο Τ. Δήμου (θημα) έπαιρνε τα πράματα από το καρτέρι του για να γυρησει στο αμάξι. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν μαζεμένοι έξω από το πυκνό. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι σκιρταει ο ένας τουφεκισε. Δηλαδή όλα με τη λήξη
Λυπαμαι αλλα αυτος ο ανθρωπος δεν πρεπει να κραταει τουφεκι αλλα και πολυ αλλοι σαν και αυτον
Δεν εχει καμια δικαιολογια δεν ειμαστε σε εμφυλιο
Αν με τον παραμικρο ηχο σηκωναμε το οπλο τοτε ολοι η Ελλαδα θα ειχε γεμισει εικονοστασια
Αυτη η ηλιθιοτητα κουνηθηκε ο θαμνος κυλησε η πετρα ακουσα ηχο και τουφεκησα δεν εχει καμια θεση στην κυνηγετικη οικογενεια μονο στην κρεατοσυλλογη
 
Αφου είμαστε για κλάματα ρε παιδιά. Καθε λιγο και ακούμε για καποιον που πυροβολήθηκε απο την παρέα του.
Κι ομως δεν προβληματίζεται κανεις. Ολοι αγοραζουν όπλα με τον τροπο που τα αγοραζουν ,όλοι βγαζουν αδεια κυνηγού με τον γνωστο γελοίο αναχρονιστικο τρόπο και όλοι τα χρησιμοποιουν οπως εχουν μαθει απο γενεσημιου τους μη τηρώντας ουτε τα αυτονοητα μέτρα ασφαλειας.
Αλλά για καποιους καρεκλοκένταυρους αυτα ειναι λυμένα και ολα λειτουργούν σωστά.
Παμε γι άλλα....
Ου ρε ψωροκώσταινα !
 
Κάθε χρόνο τα ίδια σκατα από κυνήγι έχει καταντήσει ψυχρή δολοφονική έξοδος. Άλλοι αντί να σκέφτονται τι εγινε κάθε φορά και πως θα απαιτήσουν μέτρα ενημέρωσης κλπ από τους φορείς ρωταν αν ήταν φεντεραλ η ρεμι
 
Τεσπα ζωή σε μας. Όσο έμπειρος κυνηγός και να σαι τα μέτρα ασφαλείας το σχέδιο το στήσιμο η ενημέρωση στα κυνήγια είναι το πρώτο και το κύριο. Τα γουρουνια είναι πολλά και έχουν γίνει απεριόριστα να ταΐζεις ακομα και τάγματα με δωρεές. Σαν να έχει πέσει πείνα κάνουμε ώρες ώρες. Και μυαλό δε μπαίνει. Όλα τα σκοτώματα γίνονται όταν κουνιέται ένας... Θαμνος
 
Σαν να έχει πέσει πείνα κάνουμε ώρες ώρες.
Ξερεις τι πιστευω κ ευχομαι να βγω μεγαλος ψευτης..
Τωρα που αυξηθηκε αρκετα οι καρπωση ανα ημερησια εξοδο θα αυξηθουν κ τα ατυχηματα γιατι
αν ισχυει οτι καποιοι το εχουν κανει εμποριο σε ταβερνες κλπ τοτε καποιοι προκειμενου να μην χασουν το μεροκαματο θα βαρανε οπου βρουν..
Και υστερα λεμε πως ειναι επικινδυνο ζωο το γουρουνι κ θελει προσοχη στο κυνηγι οταν εμεις οι ιδιοι σκοτωνομαστε αναμεταξυ μας..για γελια κ για κλαμματα..
Εχει ενταση λεει αυτο το κυνηγι κ γινονται ατυχηματα..οποιος δεν ειναι ψυχραιμος κ πανικοβαλλετε τουφεκωντας στα τυφλα οτιδηποτε κουνιεται ας κατσει σπιτι του απο να κλεινει αλλα σπιτια..
Ουτε κ μπορω να δεχτω την φραση που ακουω οτι δεν το καταλαβα πως ηταν ανθρωπος..στραβομαρα ειχες..δεν επρεπε να σιγουρευτεις 100% πως ειναι γουρουνι κ μετα να ριξεις..
Μηπως πρεπει κ οι αρχηγοι των ομαδων να αναλαβουν επιτελους της ευθυνες τους για τα μελη που βαζουν μεσα στην ομαδα???
Μια αδεια θηρας δεν αρκει για να μπει το μελος στην ομαδα σας κυριοι...
 
Κάποια πράματα θεωρούνται δεδομένα "σε μας πότε" κλπ δηλαδή. Το λάθος είναι λάθος. Δεν έχω εμπειρία για το πως μπορεί να νιώσει κάποιος όταν δει να κινείται κάτι με σε πυκνό. Εδώ ο άλλος στη Βέροια πέθανε από καρδιά Τάσο σε ντόρο που ανέβαζε αδρεναλίνη τι να λέμε. Τεσπα να γίνονται μάθημα αυτά.
Μαλλον στραβομαρα θα είχε γιατί μετά το τέλος της εξόρμησης είχε περισσότερο χρόνο να σιγουρευτεί τι είναι αυτό που ερχετε.
Έπειτα έχει αυξηθεί πολύ ο λύκος ( κάτι μιξ είναι...) και η αρκούδα που καποιους τους κάνει να φοβούνται ακόμα περισσότερο.
 
Δεν έχω εμπειρία για το πως μπορεί να νιώσει κάποιος όταν δει να κινείται κάτι με σε πυκνό.
Δηλαδη συγνωμη ρε Μαριε εσυ αν ακουσεις ενα θορυβο θα ριξεις χωρις να δεις τι ειναι?

Εδώ ο άλλος στη Βέροια πέθανε από καρδιά Τάσο σε ντόρο που ανέβαζε αδρεναλίνη τι να λέμε.
Αλλο αυτο Μαριε..φυσικα αιτια θανατου..κ αλλοι εχουν μεινει απο καρδια στο γηπεδο βλεπωντας καποιο ματς....

Έπειτα έχει αυξηθεί πολύ ο λύκος ( κάτι μιξ είναι...) και η αρκούδα που καποιους τους κάνει να φοβούνται ακόμα περισσότερο.
Τοτε ας παρουν κ ενα καλασνικοφ μαζι κ ας βαρανε σε οτι κινειται τι να πω....


Επισης δεν μπορουν να καταλαβουν κατι αλλο παρα πολυ σημαντικο..οτι ετσι κ φαει ανθρωπος δραμια η μονοβολο αν δεν μεινει στον τοπο μπορει να πεθανει απο εσωτερικη αιμορραγια..γλιτωμος σπανια θα υπαρξει..
Και παρολα αυτα βαρανε αβερτα οπου βρουν..
Δεν εχουν ψιλα για τσιχλιτσες μεσα..να πεις ενταξει θα φαει ενα τσουξιμο..οχι οτι αυτα δεν ειναι επικυνδινα αλλα λεμε..
 
Τάσο δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί πάω και μόνος μου και τελευταία με αυτά που βλέπω αχνάρια από αρκούδες παντού ιστορίες κλπ.
Πέρσι μου βγήκε κάτι από μια στροφή και ευτυχώς είχα το αμάξι δίπλα με την πόρτα ανοιχτή. Τώρα σκύλος με στρογγυλά αυτιά και μπόλικη γούνα δεν ήταν... Είχα χεστει δηλαδή γιατί το τετ α τετ κράτησε κάποια δευτερόλεπτα και μετά από κάτι τουφεκιες σε κοτσυφια που είχα ρηξει. Καμία μικρή αρκουδίτσα θα ταν αλλά όλα εκείνη την ώρα θαμπωνουν. Ερηξα μια στον αέρα και εξαφανιστηκε
 
Καταρχήν να σας χαιρετήσω όλους τους φίλους , και να κάνω μια ερώτηση σε όλους τους φίλους και συναδέλφους κυνηγούς . Την τελευταία εβδομάδα είδα δυο φορές πριπολικο της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ αστυνομίας στην ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ , και στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Μήπως είδε κάποιος φίλος του εξωτερικού κάποιο δικό μας περιπολικό σε καμιά πόλη της γερμανιτσας η κάπου αλλού ?
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top