Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφιεωμενο σε οσουs " Eιδικουs" συνυπογραφαν την απαγορευση μετακινησηs κυνηγων και ψαραδων για την μεταδοση του ιου.
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ " ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ"

Τούτ’ η κόλα που θωρείς γράφει μέσα: «ο Θοδωρής φρονημάτων υγιών με γυναίκα και υιόν».

Έχει θέση και μιστό και στομάχι αγέμιστο. Λεύτερος εδώ κι εκεί με ξεκούμπωτο βρακί.

Σε κουμούλα σκουπιδιώ ψάχνει νά βρει με τα δυο βρομισιά θανατερή για τα σας, αριστεροί,

και να στείλει κάθε ορνίθι «εις τον τόπον τον συνήθη»… Παραπάτησε και μπλουμ! πέφτει σ’ ανοιχτό λαγούμι.

Χαχανίζει ν’ απορείς και φωνάζει απανωτά: —Δε λερώθ’κε ο Θοδωρής, λερωθήκαν τα σκατά!!!
 
https://www.evima.gr/koinonia/notia...o-kopadia-agriogourouna-sto-farangi-dimosari/
Να σας φάνε ζωντανούς και περιπατητές και ποδηλατες!
Χαχα.. οι ανακοινώσεις είναι όπως σε σαφάρι στην Αφρική όταν δεις άγριο θηρίο, οι αυτές της μακακιες που έλεγε ο τότε υπουργός ΠΡΟΠΟ ξέρετε ο απόστρατος όταν μπουν οι κλέφτες στο σπίτι μας.
 
η επιστήμη δεν είναι δημοκρατική, στηρίζεται σε δεδομένα και όχι στα πιστεύω του κάθε ενός
ούτε στην πλειοψηφία
αν η αντίθετη άποψη στηρίζεται σε δεδομένα και όχι σε πιστεύω τότε γίνεται η ανατροπή
διαφορετικά δεν έχει ανατροπές
Να προσθεσω οτι εκτος απο την επιστημη μη δημοκρατικα ειναι και τα οικονομικα συμφεροντα.
Ανατροπες ομως μπορουν να υπαρχουν μονο οταν υπαρχει δημοκρατια.
Αν δε ο ΠΟΥ κυριξε fake κατα το ημισι του ορου πανδημια, ψαξε εσυ να βρεις την δημοκρατια.
 
Αν την βρεις ,με σχεδον ποινικοποιημενη οποια αντιθετη αποψη επιστημονων ιδικα μεσα απο τα τσοντοκαναλα, και με φασιστικες αποφασεις που ιδικα στην Ελλαδα ξεπερασαν καθε προηγουμενο, ενημερωσε!
 
Και για να κάνει ολόκληρη σκηνοθεσία "καρυδωσε"και τον σκύλο .Φαντάσου τι πράγμα είναι.
Το καθίκι του κέρατα είχε πάει και στο μνημόσυνο της κοπελας σημερα. Πως έβλεπε και αγκαλιαζε την μάνα της κοπελας ο ψυχακιας??? Βαστατε μόνο μην τον βγάλουν κυνηγο γιατί ως γνωστόν εμείς είμαστε οι επικίνδυνοι και ψυχωτικοι δολοφονοι.
Παλουκωμα θέλει ο κ@ργιολης.
 
Το καθίκι του κέρατα είχε πάει και στο μνημόσυνο της κοπελας σημερα. Πως έβλεπε και αγκαλιαζε την μάνα της κοπελας ο ψυχακιας??? Βαστατε μόνο μην τον βγάλουν κυνηγο γιατί ως γνωστόν εμείς είμαστε οι επικίνδυνοι και ψυχωτικοι δολοφονοι.
Παλουκωμα θέλει ο κ@ργιολης.
Θα τον αυτοκτονήσουν στην φυλακή το πολύ σε έναν μήνα.
 
Θα τον αυτοκτονήσουν στην φυλακή το πολύ σε έναν μήνα.
Τουλάχιστον η άλλη ανωμαλαρα ο Δουρης έκλαιγε για το παιδί του στην παράσταση που είχε στήσει. Αυτός είχε.....βουβο πονο! Το μόνο σίγουρο οτι τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες τα άλλα μπουμπούκια στην φυλακη!
 
Τουλάχιστον η άλλη ανωμαλαρα ο Δουρης
Εχω δει πολλα βίντεο κ εχω διαβάσει αλλά τόσα.. Αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει αν όντως ήταν ένοχος η αν του το φόρτωσαν όντας κ διαταραγμένη προσωπικοτητα.....
Ακόμα κ σημερα οι γνώμες διίστανται.....
 
Θεωρητικά όλα αυτά σωστά είναι,το πρόβλημα είναι όταν η επιστήμη μπλέκει με την πολιτική...και γίνεται εργαλειοποίηση της...Μια τέτοια υγειονομική κρίση έχει τεράστιες πολιτικές προεκτάσεις και εκεί εντοπίζω εγω το πρόβλημα.Τελος,ο επιστημονικός κόσμος έχει ένα κύρος,το οποίο οι πολιτικοί το εκμεταλλεύονται,ο κόσμος όμως πρέπει να ξέρει ότι οι επιστήμονες δεν είναι απαραίτητα ηθικοί,ούτε ανεξάρτητοι
Εδώ που τα λέμε, και η Πολιτική, επιστήμη είναι, αλλά, όπως σωστά επισημαίνεις, την εμπιστοσύνη του κόσμου στην Επιστήμη εκμεταλλεύονται οι πολιτικοί διότι τη δική τους την έχουν χάσει προ πολλού. Παράλληλα, εκμεταλλεύονται και τους ίδιους του επιστήμονες αφήνοντάς τους να τα βγάλουν πέρα με το δημιούργημά τους (τον Έλληνα ψηφοφόρο/πελάτη), και αυτοί αναγκάζονται τώρα να χρησιμοποιήσουν τις ίδιες μεθόδους για να πείσουν: τη δωροδοκία και τον εκφοβισμό, αφού το λογικό και το αληθές στην κοινωνία της Αγοράς δεν πουλάει. Έφτασε λοιπόν εχθές ο Βασιλακόπουλος, μέσω του αγαπημένου του μέσου εξημέρωσης, να ζητάει την αρωγή των διαφημιστών ώστε να προωθήσουν τα εμβόλια, λες και είναι έξυπνα καλτσόν και σαμπουάν «όχι πια δάκρυα», και μάλιστα με bonus πόντους σε όσους τηλεφωνήσουν πρώτοι.

Βάζουν λοιπόν σε κίνδυνο οι επιστήμονες όση αξιοπιστία τους είχε απομείνει, πιασμένοι στο αγκίστρι της φιλοδοξίας. Όσο κι αν διαρκέσει όμως αυτή η πανδημία, οι μάσκες θα πέσουν σύντομα, και τότε, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Μαζί με τους κολλητούς τους, τους πολιτικούς, τους βλέπω να έχουν πάρει τα χνάρια εκείνων που αντικατέστησαν: των παπάδων. Είναι επικίνδυνο να επενδύεις στα αγελαία ένστικτα των ανθρώπων, και οι άνθρωποι δεν είναι πρόβατα, είναι τσοπανόσκυλα του Παύλωφ που έχουν καιρό που ακούνε μόνο το κουδούνι δίχως να βλέπουν φαγητό.

Να τονίσω εδώ πως, η Επιστήμη δεν ανήκει στους επιστήμονες, ούτε στις κυβερνήσεις τους ούτε και στα αφεντικά των κυβερνήσεών τους. Αυτοί ας νιώθουν ότι ανήκουν όπου θέλουν αλλά, το δικαίωμα στο μονοπώλιο της Επιστήμης δεν τους το έδωσε κανείς. Από την εποχή του Προμηθέα, όταν τα δημιουργήματα των ανθρώπων φτάνουν πιο κοντά στους θεούς απ’ ότι στους δημιουργούς τους, έρχονται ισοπεδωτικές και αιματηρές ανατροπές.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top