Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο θεός να μας βοηθήσει , και αυτούς όλους να τους φωτιση . Τι να πω , ειλικρινά σας μιλάω έχω πάθει πλάκα με όλους αυτούς , δεν σέβονται ούτε τη μάνα που τους γέννησε , δεν ντρέπονται όταν τη βλέπουν ? η όταν τη σκέφτονται , για αυτά που κάνουν σε αυτή τη χώρα . Θεέ μου σώσε μας .
 

Όταν οι άλλοι τα καταλαβαίνουν καλύτερα από εμάς τους ίδιους, κάποιο πρόβλημα υπάρχει...

Αλλά όταν το δούμε μπροστά μας, μετά από μερικά χρόνια, θα είναι πλέον αργά...
Πιστευω ότι λέει απλα την αλήθεια οπως είναι τα πράγματα.υπαρχουν πολλοί πραγματικοί φιλΕλληνες στο εξωτερικό.μπραβο Γρήγορη που το βρήκες και το ανάρτησες.
 
Έχω γνωρίσει ένα μεγάλο φιλέλληνα Αυστριακό.δεν ζει πια.περνουσε τα τελευταία χρόνια 30 χρόνια σχεδόν ολο το χρόνο στην Κρήτη.αφού πρώτα ταξίδεψε σε κοιτίδες Ελληνισμού που υπάρχουν εκτός Ελλάδας,έγραψε βιβλίο για αυτες τις κοιτίδες.Ποντο,Συρία,Μικρά Ασία,Νότια Ιταλία,Σικελιά..δεν πίστευα ποτέ μου ότι μπορεί κάποιος ξένος να αγαπήσει τόσο την Ελλάδα.
 
Πέρα από τα κομματικά, πολιτικά και θρησκευτικά πιστεύω του καθενός, νομίζω πως ο κάθε Έλληνας που επισκέπτεται την Αγιά Σοφία, αναλογιζόμενος την ιστορική και θρησκευτική σπουδαιότητα του ναού σε συνδυασμό με τον βανδαλισμό του από τους Τούρκους, αυτό που νοιώθει είναι δέος, συγκίνηση και θλίψη. Τουλάχιστον εγώ αυτό αντίκρισα επισκεπτόμενος δυο φορές τον ναό. Μόνο χαρούμενος δεν νιώθει κάποιος. Εκτός από έναν που βρέθηκε σήμερα...

Τσίπρας από την Αγία Σοφία: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό το ιστορικό μέρος - ΒΙΝΤΕΟ

http://www.enikos.gr/politics/62450...-sofia-eimai-poly-charoumenos-pou-vriskomai-s


.
 
Ελπίζω να κρατησουμε Ροδο κ Κέρκυρα:)
Mακαρι Δημήτρη , το ελπίζω και το ευχομαι !!! Ετσι πως παν αυτοί βρήκαν κώλο και Γ.........ν . Αλα δεν εχουν καταλάβει ενα πράγμα , είτε γιατί δεν θέλουν , ειτε γιατί δεν τους αφήνουν . Αυτο το οικόπεδο ανεικη μόνο σε έναν , και άπλα ήθελε και το παραχωρησε σε εμάς , μόνο σε εμάς . Αν και το έχουμε σαν δεδομένο εμείς αυτό .
 
Ιδιοκτήτης πατσατζίδικου ζητά αποζημίωση 800.000 ευρώ από 4 "ντελιβεράδες" .RESPECT.
NEWS24723 ΦΕΒ 2019 08:27
salonika.jpg

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους τέσσερις απολυμένους διανομείς, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας καταγγέλλουν απολυμένοι διανομείς στη Θεσσαλονίκη, που βρέθηκαν στο εδώλιο από τον πρώην εργοδότη τους, ο οποίος τους κατηγορεί για δυσφήμιση της επιχείρησής του.

Αποζημίωσης για "ηθική βλάβη" ύψους 800.000 ευρώ ζητά από τέσσερις απολυμένους "ντελιβεράδες" ο ιδιοκτήτης πατσατζίδικου στη Θεσσαλονίκη.
"Μας ζητάνε 200 χιλιάρικα από τον καθένα, επειδή είμαι συνδικαλιστής, επειδή εκπροσωπώ τους εργαζόμενους, δήλωσε ο Βασίλης Κεφαλάς, μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο ρ/σ News 24/7 στους 88,6.

Οι τέσσερις "ντελιβεράδες" βρέθηκαν στο εδώλιο κατηγορούμενοι για δυσφήμιση της επιχείρησης, αναμένοντας την απόφαση της Δικαιοσύνης.
"Αποδείξαμε στο δικαστήριο τα αληθινά γεγονότα", υπογράμμισε ο κ. Κεφαλάς, συμπληρώνοντας για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ότι "του έκανε μήνυση η επιθεώρηση εργασίας", αλλά και ότι "ρωτούσε στις προσλήψεις αν είμαστε αριστεροί κι αν πιστεύουμε στον Θεό"...hippohippo

"Τα αποδείξαμε στο δικαστήριο, δεν θα μας φιμώσει κανένας εργοδότης. Από τη στιγμή που υπάρχουν τα πραγματικά προβλήματα, εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, ζητάμε να μας συμπεριφέρονται σαν ανθρώπους", τονίζει ο ένας από τους πρώην διανομείς.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε για τον πρώην εργοδότη του ότι "έχει πει ότι
τα πουρμπουάρ πρέπει να συνυπολογίζονται ως μισθός, ακόμη και ότι και το νερό που πίνουμε να συνυπολογίζεται ως μισθός".

"Καταγγέλλουμε όσα ζούμε,είναι εις γνώση του υπουργείου, ο κ. Νεφελουδης τα ξέρει και είδε πόσο ανένδοτος είναι ο εργοδότης.
Εμείς τον καλούμε να αποσύρει την αγωγή και να κάτσουμε στο τραπέζι του διαλόγου, αυτός ισχυρίζεται ότι για οικονομικούς λόγους έκλεισε το ντελίβερι", συμπλήρωσε.

Συμπληρώνεται ότι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου εκδικάστηκε η υπόθεση την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη της επιτροπή του αγώνα επισιτισμού, ενώ στο πλευρό των τεσσάρων απολυμένων βρίσκεται και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
 
"ρωτούσε στις προσλήψεις αν είμαστε αριστεροί κι αν πιστεύουμε στον Θεό".
τα πουρμπουάρ πρέπει να συνυπολογίζονται ως μισθός, ακόμη και ότι και το νερό που πίνουμε να συνυπολογίζεται ως μισθός".
Χριστιανικά πράγματα ....:D:D
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top