ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΕΤΟ

Αγαπητοι συναδελφοι αυτες τις μερες σε ολη την χωρα εχουμε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες και παγετο ιδιος το βραδι και τις πρωτες πρωινες ωρες , αυτο αφορα και τους φιλους που μενουν στην Αθηνα . Σημερα με πηραν πολυ πελατες με προβληματα σπασιματος σωληνως και ηλιακων λογο του παγετου γι αυτο θα πρεπει την νυχτα πριν πεσουμε για υπνο ή και ποιο νωρις αν εχει εξω παγο να αφησουμε μια βρυση κρυου και μια ζεστου νερου να τρεχουν πολυ σιγα ή να σταζουν με σχετικα λιγο γρηγορο ρυθμο, μεχρι το πρωι. Επισης οσοι εχουν ηλιακο για ζεστο νερο να το εχουν αναμενο ολο το βραδυ......αυτα τα ολιγα καλημερα !!!
Μην φοβηθειτε οτι θα καταναλωσετε πλλυ νερο... αν σταζουν ή αφησετε να τρεχουν οι βρυσες για αυτες τις ωρες το πολυ 3 με 4 γκουβαδες θα χαθουν ..
 
Μπράβο, Αργύρη, και προσωπικά σε ευχαριστώ για το κόπο που έκανες να μας ενημερώσεις. Σαν παλιός το κόλπο με τη βρύση το ήξερα, παρόλα αυτά ξέχασα τη γραμμή που πηγαίνει στην αυλή και στους σκύλους. Δεν έπαθα ζημιά αλλά δεν είχα νερό για κανένα μισάωρο μέχρι να ζεστάνω τη βάνα. Σήμερα στάζουν μέσα και έξω.
 
Back
Top