Ρυθμιστική κυν. περιόδου 2025-26 ( τιμή - θηράματα )

Το τρυγόνι πόσο θα το πάνε δηλαδή? 2 πουλιά όριο? Εμένα δεν με χαλάει να σας πω. Το κουλούρι είναι το σύνηθες εδώ κάτω και με 1-2 πουλιά κάνεις τούμπες από την χαρά σου. Εκεί που έχει πουλιά όμως τι θα γίνει????

Το τρυγόνι πόσο θα το πάνε δηλαδή? 2 πουλιά όριο? Εμένα δεν με χαλάει να σας πω. Το κουλούρι είναι το σύνηθες εδώ κάτω και με 1-2 πουλιά κάνεις τούμπες από την χαρά σου. Εκεί που έχει πουλιά όμως τι θα γίνει????
Εκεί που εχει πολλά , μάλλον παλι δυο θα είναι το οριο .

Εκεί που εχει πολλά , μάλλον παλι δυο θα είναι το οριο .
Δεν με κατάλαβες. Το να έχω όριο δύο τρυγόνια εδώ κατω εμένα δεν με καιει προσωπικά γιατί τα πουλιά στην περιοχή είναι σχεδόν παντα λιγοστά. Στην Βόρεια Ελλάδα ομως που υπάρχουν πουλιά το όριο 2 είναι αστείο. Αν σκεφτείς ότι πολλοί από την Νότια Ελλάδα κανονιζαν να ανεβαίνουν πάνω για την έναρξη. Τα έξοδα για 2 πουλιά είναι πολλά... Αλλά ας το ανοίξουν με το καλό και φέτος και το συζητάμε τότε.

Επειδή ο καιρός τώρα που γερνάμε περνάει πολύ γρήγορα και αρχίζει να φαίνεται η 20η Αυγούστου στον ορίζοντα σιγά σιγά , καμια πληροφορία εχουμε από insiders η τίποτα ψιθύρους δεξιά αριστερά???

Επειδή ο καιρός τώρα που γερνάμε περνάει πολύ γρήγορα και αρχίζει να φαίνεται η 20η Αυγούστου στον ορίζοντα σιγά σιγά , καμια πληροφορία εχουμε από insiders η τίποτα ψιθύρους δεξιά αριστερά???
Τα ίδια με πέρσι έρχονται εκλογές τα πρόβατα πρέπει να μην φύγουν από το μαντρί

Μητσαρα τι εννοείς , τώρα που γερνάμε...
Επειδη δεν το κατάλαβα , θα ρωτήσω την συμμαθήτρια μου Ζωζώ Σαπουντζακη τι θέλεις να πεις...

Back