Πρώτο όπλο για αγριογούρουνο και σκοποβολή

Οι δάσκαλοι σε πάνε και για κυνήγι η μόνο στα σκοπευτήρια; Έχω ακούσει ότι το πακέτο πάει κανά 1000αρικο + . Ισχύει; Ξέρει κανείς καλό δάσκαλο; Στο σκοπευτήριο έχω πετύχει κανά δυο να κάνουν μάθημα.
Δεν ισχύει. (Λεωνίδας μητσιαλης)
 
Μιας και τέθηκαν ερωτήσεις για το θέμα του δασκάλου σκοποβολής, όποιος θέλει ας μου τηλεφωνήσει και ευχαρίστως να του απαντήσω σε όλες τις απορίες του.

Λεωνίδας Μητσιάλης
6947406336
 
Γεια σας . Ήρθε η ώρα να πάρω το πρώτο μου όπλο , σκοπός χρήσεις : κυνήγι αγριογούρουνου - λαγού και χρήση για εξάσκηση σε σκοπευτήριο για να βελτιωθώ και να διατηρώ επαφή με το εργαλείο .

κάνοντας μια ερευνά που ξεκινήσε απο το ρημάδι το youtube , έφαγα στην μάπα την Αμερικανική προώθηση για τα tactical shotguns και βρέθηκα σχεδόν να πειστώ ότι το καλύτερο οπλο στον πλανήτη ειναι η Benelli m4 και το Mosberg 940 jm σαν σκοπευτηρίου - αγωνιστικό .
διαβάζοντας στο διαδυκτιο ανακάλυψα οτι υπάρχει ενα derbi Ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Benelli vs Beretta με αποτελεσμα 1-1 , οπως και πολλες πληροφορίες σε πολλά θέματα αλλα ελάχιστες γυρο απο τα οπλα που ειναι καθαρα για αυτα που ψαχνω

ρωτώντας ανθρώπους που κυνηγάνε χρονιά , το καλυτερο οπλο ..... είναι αυτό που έχουν και τα καινούρια δεν είναι όπως τα παλιά και θα σου βγαλουν προβλήματα , αλλα αν παρεις μεταχειρισμένο μονο απο γνωστό και διάφορα αλλα τέτοια και τα μονα οπλα που μου προτηναν ειναι :

benelli 121
beretta 302 303
brauning auto 5

1 αναρωτιέμαι στα γράσα του καινούριο δεν υπάρχει αξιόλογο οπλο που θα μηνει κληρονομιά για την επόμενη γενια ?
2 τι χαρακτιρηστικα πρέπει να εχει ( διαβάζοντας κάπου πίρε το ματι μου 53cm - 61cm κάνης με καποιους να προτείνουν κανη slug και σκοπευτικά και εταιρείες να προφέρουν οπλα με 71cm κανη και ριγα beretta 350 extrema )

3 και μην γελάσετε , οπως ειπα ειναι το πρωτο μου οπλο . για να παει κανης στο σκοπευτήριο και να εξασκηθεί περα απο την αδεια οπλοκατοχής και το οπλο λυμένο κατα την μεταφορα και στην θηκη του χρειαζετε κατι άλλο ? μεχρι να βγαλω την κυνηγετική αδεια
Λοιπών φιλαράκι....βασικά πέσουν πολλά ρόλο στο τη όπλο θα πάρεις....Όχι για το αν ρίχνει χωρίς εμπλοκές.. κτλ...Αλλά στο τι φυσιγια θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο .....κ αυτό έχει να κάνει με τους( αυλους τις κάνης) που θα έχει το όπλο που θα επιλέξεις....Εγώ σαν γουρούνας προτείνω όπλο με διευρυμένο αυλό.. 18.8 έως 18.6...Για βαριές γομοσεις έχουν καλύτερα αποτελέσματα......λέω απλά τι γνώμη μου..να είσαι καλά...κ καλός ήρθες στη παρέα τον κυνηγών..
 
Back
Top