Πρωτοχρονιάτικη πίτα HL 2018

Hunterslife Team

Staff member
Αγαπητοί φίλοι, ώρα για μία ακόμα μάζωξη ώστε να περάσουμε τόσο όμορφα, όσο μόνο εμείς ξέρουμε. Με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους είπαμε να μαζευτούμε σε ένα εστιατόριο και να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Η ημερομηνία είναι το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και η ώρα 20:00. Το μέρος θα το ανακοινώσουμε σε λίγες ημέρες. Ελάτε να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ με μπόλικο φαγητό, πολλά ψέματα εεε κυνηγετικές ιστορίες και να γελάσουμε με την καρδιά μας.

Δηλώστε συμμετοχή παρακάτω για να μπορέσουμε να κάνουμε κράτηση. Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να φέρει και την οικογένεια του αρκεί να δηλώσει τα άτομα!

Η διαχειριστική ομάδα του HuntersLife.gr
 
Παίδες που θα γίνει τελικά η κοπή αποφασίστηκε ;
Είμαστε ανάμεσα σε δύο μαγαζιά Δημήτρη. Απλά περιμένω τον ένα μαγαζάτορα για μια προσφορά που βγάζει κατά καιρούς. Αύριο θα ξέρω. Πάντως η εναλλακτική θα είναι βλάχικα :)
 
Το μαγαζί που θα κάνουμε την γιορτή για την κοπή της πίτας είναι "ο Λευτέρης" στην Αγία Βαρβάρα.
https://www.xo.gr/profile/profile-906910025/el/

Το μενού είναι το εξής:
Ανά 4 άτομα:
  1. σαλάτα ανάμικτη
  2. πατάτες
  3. τζατζίκι
  4. κοντοσούβλι
  5. κοκορέτσι
  6. λουκάνικο
  7. προβατίνα
Επιλογή κατ'άτομο ανάμεσα σε μπριζόλα, φιλέτο κοτόπουλο και μπιφτέκι.
Αναψυκτικά, μπύρες και κρασί απεριόριστα.
Όλα αυτά στην τιμή των 15€.

Σας παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή για να ειδοποιήσουμε το μαγαζί για τα άτομα.
Οποιαδήποτε απορία ή παράπονο επικοινωνήστε με πμ. :)
 
Last edited:
Επειδή επισκεφτήκαμε το μαγαζί ήταν πραγματικά πολύ καλό το φαγητό. Το δε μενού εγώ βάζω στοίχημα σε όποιον το καταφέρει μόνος του, είναι υπερβολικά πολύ το φαγητό. Ξαναλέω η προβατίνα ήταν εξαιρετική!
 
Επειδή επισκεφτήκαμε το μαγαζί ήταν πραγματικά πολύ καλό το φαγητό. Το δε μενού εγώ βάζω στοίχημα σε όποιον το καταφέρει μόνος του, είναι υπερβολικά πολύ το φαγητό. Ξαναλέω η προβατίνα ήταν εξαιρετική!
Μακάρι να είμαι καλα και να καταφέρω να έρθω και θα σου δείξω αν θα τα καταφέρω..sarcastic.
Αντε να προχωράνε οι συμμετοχές .......
 
Γουσταρω να παρεβρεθω για την παρεα κ μονο αλλα ο μονος μου ενδοιασμος ειναι οτι σχεδιαζω κυνηγετικο σ/κ στο χωριο αλλα δεν ξερω το ποτε, θα εξαρτηθει απο τον καιρο! Αρα δεν μπορω ακομα να δηλωσω συμμετοχη στα σιγουρα! Αν ο καιρος ειναι οπως τον θελω, χειμωνιατικος, εφυγα για το χωριο! Αν οχι, θα ειμαι κ γω παρον! Αυτες ειναι οι σκεψεις μου προς το παρον για την συγκεκριμενη ημερομηνια!! Φιλικα..
 
Back
Top