Ποιο αεροβόλο να πάρω?

Καλησπέρα! Ελπίζω να είμαι στη σωστή ενότητα.

Σκέφτομαι να παρω ένα από τα 2 παρακάτω αεροβόλα με αμπούλες co2 πιο πολύ για να κανω σκοποβολή στον ελεύθερο μου χρόνο στο χωριό. Αρχικα τα συγκεκριμένα χρειάζεται να έχω κάποια ειδική άδεια? Και ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο τύπο οπλου? Αξίζει;
View attachment 43449

View attachment 43450
Μην κοιτάς την όψη, αεροβόλα είναι κ στα αεροβόλα συγκαταλέγονται, αρα δεν χρειάζεται άδεια αγοράς κλπ, αρκεί το άτομο να είναι ενήλικο,όποτε αν αγοράσεις από ιντερνετ το μόνο που θα χρειαστεί είναι η επίδειξη ταυτοτητας.....

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν ξέρω..

Μην κοιτάς την όψη, αεροβόλα είναι κ στα αεροβόλα συγκαταλέγονται, αρα δεν χρειάζεται άδεια αγοράς κλπ, αρκεί το άτομο να είναι ενήλικο,όποτε αν αγοράσεις από ιντερνετ το μόνο που θα χρειαστεί είναι η επίδειξη ταυτοτητας.....

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν ξέρω..
Οκ ευχαριστω Τάσο! Τουλάχιστον έφυγε από τη μέση το πιο σημαντικό γιατί αν ήθελα χαρτουρες και τέτοια θα την παραταγα την ιδέα.

Καλησπέρα! Ελπίζω να είμαι στη σωστή ενότητα.

Σκέφτομαι να παρω ένα από τα 2 παρακάτω αεροβόλα με αμπούλες co2 πιο πολύ για να κανω σκοποβολή στον ελεύθερο μου χρόνο στο χωριό. Αρχικα τα συγκεκριμένα χρειάζεται να έχω κάποια ειδική άδεια? Και ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο τύπο οπλου? Αξίζει;
View attachment 43449

View attachment 43450
Αξίζει μόνο για να τα χαζεύεις αν είναι καλές αντιγραφές. Σκοποβολή αν εννοείς κουτάκια στα 5 μέτρα οκ. Παραπάνω οχι.

Οκ ευχαριστω Τάσο! Τουλάχιστον έφυγε από τη μέση το πιο σημαντικό γιατί αν ήθελα χαρτουρες και τέτοια θα την παραταγα την ιδέα.
Το ξέρεις το "ανέκδοτο"?
Εχω τυχει μπροστά σε τέτοιες περιπτωσεις..

-Γεια σας θα ηθελα ένα φλομπερ αυτό με τα μεταλλικά φυσίγγια για τον γιο μου....
-χρειάζεται να μου φέρεται άδεια αγοράς από την αστυνομια, μόνο αν παμε σε αεροβόλο...
-Ωραία για να δω....

Το πληρωσε και εφυγε............

Αξίζει μόνο για να τα χαζεύεις αν είναι καλές αντιγραφές. Σκοποβολή αν εννοείς κουτάκια στα 5 μέτρα οκ. Παραπάνω οχι.
Με προσγείωσες τώρα:(. Εννοειται δεν έχω απαιτήσεις να βαραω στα 50 μέτρα αλλά μέχρι τα 15 βαριά βαριά 20 αυτό ήθελα.

Με προσγείωσες τώρα:(. Εννοειται δεν έχω απαιτήσεις να βαραω στα 50 μέτρα αλλά μέχρι τα 15 βαριά βαριά 20 αυτό ήθελα.
Δε κάνει Μιχάλη ξέχνα το. Καταρχήν δεν είναι σταθερό. Είναι και δαπανηρό. Αμπούλες δε παιρνει; Ούτε σταθερή απόδοση έχει

Μιχαλη
Ειμαι και γω στο τρυπακι να παρω ενα ετσι για τον χαβαλε εδω και καιρο
Τα 15 μετρα ξεχνα τα
Αν καταφερνεις να ριχνεις σε σχετικα καλα γκρουπακια στα 10 να νιωθεις θεος
Επιπλεον αυτο εξαρτατε εαν ριχνουν κανονικα σφαιρακια η bb
Στα bb η ευθυβολια μειωνετε παρα πολυ
Μην εχεις με αυτα απαιτησεις τυφεκιου
Ειναι για στοχους και διασκεδαση περισσοτερο
Ελεξε το μοντεο που σε ενδιαφερει να εχει ρυθιζομενα σκοπευτικα
Τα πλειστα που ριχνουν bb δεν εχουν
Επισης ειναι πανακριβα σενσυγκριση με το τι περνεις
Αυτο που τα κανει για μενα αξια αγορας ειναι η αληθοφανεια τους ως προς το αληθινο
Αυτο μας ελκυει κακα τα ψεματα
Γιαυτο διαλεγεις μεταλλικο και οσο πιο καλη σκανδαλη
Υπαρχει και η έπιλογη για blowback καννη που σε καποια μενει ανοικτη οπως στο αληθινο πιστολι οταν αδειασεις
Δυστυχως η επιλογη αυτη εχει περισσοτερη καταναλωση αεριου ομως οπως και ασταθεια στις βολες
Το καλυτερο ειναι να μπορεσεις να ριξεις πριν την αγορα για να χεις πληρη αντιληψη
Δυστυχως δεν ειναι ευκολη η δυνατοτηα αυτη
Μου αρεσει πολυ το baikal που ριχνει και bb και σφαιρακια κανονικα προσωπικα
Δυστυχως δεν μπορεσα ακομη κανενα να δοκιμασω για να δω ποιο με ικανοποιει πρακτικα

COMETA FUSION 4.5mm
WEIHRAUCH HW30s 4.5mm
HAWKE VANTAGE 4X32 AO σε μονοκομματη βαση HAWKE
jsb 8.44gr 4.52 για το HW
cometa/jsb heavy 10.34gr 4.52 για το COMETA
Με εχει πιασει κατι να γαργαλησω λιγο τη σκανδαλη του COMETA
Πολυ ωραια οπλακια.....και το Cometa πολυ τιμιο για αυτα που ζηταει!!!!!!

Μιχαλη
Ειμαι και γω στο τρυπακι να παρω ενα ετσι για τον χαβαλε εδω και καιρο
Τα 15 μετρα ξεχνα τα
Αν καταφερνεις να ριχνεις σε σχετικα καλα γκρουπακια στα 10 να νιωθεις θεος
Επιπλεον αυτο εξαρτατε εαν ριχνουν κανονικα σφαιρακια η bb
Στα bb η ευθυβολια μειωνετε παρα πολυ
Μην εχεις με αυτα απαιτησεις τυφεκιου
Ειναι για στοχους και διασκεδαση περισσοτερο
Ελεξε το μοντεο που σε ενδιαφερει να εχει ρυθιζομενα σκοπευτικα
Τα πλειστα που ριχνουν bb δεν εχουν
Επισης ειναι πανακριβα σενσυγκριση με το τι περνεις
Αυτο που τα κανει για μενα αξια αγορας ειναι η αληθοφανεια τους ως προς το αληθινο
Αυτο μας ελκυει κακα τα ψεματα
Γιαυτο διαλεγεις μεταλλικο και οσο πιο καλη σκανδαλη
Υπαρχει και η έπιλογη για blowback καννη που σε καποια μενει ανοικτη οπως στο αληθινο πιστολι οταν αδειασεις
Δυστυχως η επιλογη αυτη εχει περισσοτερη καταναλωση αεριου ομως οπως και ασταθεια στις βολες
Το καλυτερο ειναι να μπορεσεις να ριξεις πριν την αγορα για να χεις πληρη αντιληψη
Δυστυχως δεν ειναι ευκολη η δυνατοτηα αυτη
Μου αρεσει πολυ το baikal που ριχνει και bb και σφαιρακια κανονικα προσωπικα
Δυστυχως δεν μπορεσα ακομη κανενα να δοκιμασω για να δω ποιο με ικανοποιει πρακτικα
Σωστός! Από άποψη αισθητικής αυτά που έβαλα είναι μπομπα νομίζω αλλα από τα υπόλοιπα όπως με πληροφορούν και οι υπόλοιποι συναδελφοι υπάρχει problem σοβαρό. Γιατί άραγε με τα ΒΒ μειώνεται η ευθυβολία?

Σωστός! Από άποψη αισθητικής αυτά που έβαλα είναι μπομπα νομίζω αλλα από τα υπόλοιπα όπως με πληροφορούν και οι υπόλοιποι συναδελφοι υπάρχει problem σοβαρό. Γιατί άραγε με τα ΒΒ μειώνεται η ευθυβολία?
Λογο της απουσιας φουστας στο ειδος του βληματος αυτου οπως και της απουσιας γραμμωσεων στην καννη του οπλου που ριχνει μονο bb

Back