Mafia Calabria
Moderator
Γνώμες για βύσματα εμπορικά η τροποποιημενα από ιδιογομωτες.
LB6 GR
Κόψιμο με λεπίδα για να παίρνει ακριβώς την σύσφιξη του τσοκ
Τρύπημα για εξαέρωση του αέρα που θα δημιουργηθεί κατά την συμπίεση των φελλών και θα μας σκορπίσει τα σκάγια
Τοποθέτηση φελλών 9-10 χιλ ανάλογα το ύψος
Τέλος το ταπακι του ανάποδα "χούφτα" και έτοιμο...
Και ένα σορό πατέντες ακόμα που όσο ζεις μαθαίνεις..![]()
Το ελληνικο thickness μεγαλη ευκολια...
Πατεντιαρη μου ωραία κόλπα.LB6 GR
Τρύπημα για εξαέρωση του αέρα που θα δημιουργηθεί κατά την συμπίεση των φελλών και θα μας σκορπίσει τα σκάγια
Ναι το χω δει , θέλω να το κάνω για λίγα γραμμάρια 24-28 και στο cal 20με φούστα από cal 28Πατέντες φωτοβολίδας...
δεν έχω μετρήσει την διάμετρο στον ελληνικό.. στον ιταλικό το είχε στήσει έτσι ο πλερωνακης με συγκεκριμένο σωληνάκι μετρημένο σε πίεση όση και το κολωνάκι του adigelo..
Θα τα φτιάξεις εσυ δε σε φοβάμαι..Ναι το χω δει , θέλω να το κάνω για λίγα γραμμάρια 24-28 και στο cal 20με φούστα από cal 28
Στην ουσία αυτό είναι ο adigelo.Πατέντες φωτοβολίδας...
δεν έχω μετρήσει την διάμετρο στον ελληνικό.. στον ιταλικό το είχε στήσει έτσι ο πλερωνακης με συγκεκριμένο σωληνάκι μετρημένο σε πίεση όση και το κολωνάκι του adigelo..
LB6 GR
Το σωληνάκι που έχω βάλει στην φώτο συμπιέζεται, μπορεί επίσης και να του φτιάξεις χείλη με δραπανο .Ρε παιδια.......στον αντιτζελο...σκοπος ειναι το σωλινακι που βαζουμε μεσα να σημπιεστη και να δωσει αμορτησερ.....
Το ειχα αναφερει πολλη παλια στον κρητικο τοτε που το εστηνε ετσι και το ειχαμε σηζητηση .......φτανωντας σε αδιεξοδο......
Εχω την εντιπωση οτι στο εργοστασιακο αντιζελο το σωλινακι συμπιεζετε και δηνη θαλαμο καυσης......
Μιχάλη νομίζω ότι ο σκοπός του LB6 είναι να ρίχνεται ακοπος και με κύλινδρο,να βγαίνει από την κανη ασιμπιεστος για να κρατήσει τα σκάγια όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα...ότι δηποτε άλλο του κάνουμε του ακυρώνουμε τις προδιαγραφές...Γιωργο οταν οι κοψιες ειναι κατω κατω μεχρη το αμορτησερ τοτε ακουει το τσοκ......
Οταν ο lb6 χαραχτη 3-4-5 χιλ. μονο δεν ακουει το τσοκ....
Στο δικο μου οπλο με 4-5 τσοκ έπαιρνα καλητερη σηγκεντρωση απο οτι στο φουλ.....
Μηλαω παντα για σκαγια 3-5 νουμερο......