Τίποτα.... Όλα εισαγώμενα...Απο οτι ακουω καποιοι ανθρωποι καταστρεφονται.
Οχι μονο γιατι θανατωνονται τα ζωα τους αλλα γιατι πρεπει να καταστραφουν και οι αποθηκευμενες ζωωτροφες και επισης δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν για μεγαλο χρονικο διαστημα οι εγκαταστασεις τους.
Να δουμε τι θα μεινει στο τελος να παραγει αυτη η χωρα.
Μη φοβάσαι . Είμαστε σε νεα έκδοση Ελλάδα 2.0Απο οτι ακουω καποιοι ανθρωποι καταστρεφονται.
Οχι μονο γιατι θανατωνονται τα ζωα τους αλλα γιατι πρεπει να καταστραφουν και οι αποθηκευμενες ζωωτροφες και επισης δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν για μεγαλο χρονικο διαστημα οι εγκαταστασεις τους.
Καταστράφηκαν.Απο οτι ακουω καποιοι ανθρωποι καταστρεφονται.
Απόλυτη καταστροφή. Για να ξαναμπεί μια μονάδα σε παραγωγή θα χρειαστεί πολύ καιρό. Και μέχρι τότε πάνε πελατες πάνε όλα....Καταστράφηκαν.
Ούτε αποζημιώσεις πήραν,από τις πλημμύρες.Και τώρα, ήρθε η πανώλη να τους αποτελειώσει.
Έγινα και θέμα συζήτησης τώρα; Γνωστά τα κλαμπανια μου αν την επικράτεια.Έχω μπει σε αυτό το θέμα δυο φορές επειδή νόμιζα ότι ο τίτλος του ήταν Μανώλης και λέω για τον αδερφό μου μιλάνε![]()
Μόνο στους ανθρώπους νομίζεις κάνουν πειράματα;
Όπως πάντα άλλο ένα παιχνίδι της κυβέρνησης
Ναι και θα κανει και καλο στη υγεια...Ετοιμάζουμε σιγά σιγά το τεχνητό κρέας