Πάρτε μέρος στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο του HL, τριήμερο κυνήγι στο Δ του Έβρου

Hunterslife Team

Staff member
Το HuntersLife.gr βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι σε μελλοντική συνάντηση των μελών του, της οποίας λεπτομέρειες θα δημοσιευθούν προσεχώς, θα κληρώσει ένα πραγματικά πρωτότυπο δώρο που δεν έχει προηγούμενο.

Ο καλός μας φίλος και μέλος του forum, κ. Μανιάτης Δημήτρης ο οποίος δραστηριοποιείται σε κυνήγια του εξωτερικού και όχι μόνο, προσφέρει σε δύο τυχερούς, τριήμερο κυνήγι στο Δ Έβρου. Η προσφορά αφορά την διαμονή πλησίον του κυνηγότοπου για τρεις διανυκτερεύσεις και την μεταφορά από και προς σε αυτόν . Με τους τυχερούς που θα αναδείξει η κλήρωση θα υπάρξει επικοινωνία ώστε να διευκρινιστούν οι απαραίτητες ημερομηνίες και διαθεσιμότητες.

Η προσωπική σελίδα του κ. Μανιάτη είναι :
http://kounos-hunting-adventures.webnode.gr

Η διαχειριστική ομάδα του HuntersLife.gr ευχαριστεί θερμά τον φίλο Δημήτρη, username: Kounos και ελπίζει να παραβρεθεί ο ίδιος στην κλήρωση ώστε να τραβήξει τους τυχερούς λαχνούς.

Δυνατότητα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του HL εκτός από τους administrators. Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην κλήρωση να δηλώνουν συμμετοχή στο παρών θέμα γράφοντας το username και το ονοματεπώνυμο τους.
 
Last edited by a moderator:
Αν κάποιο μέλος δεν θέλει να δημοσιοποιήσει το ονοματεπώνυμο του, πρέπει υποχρεωτικά να στείλει π.μ. στην διαχείριση, με αυτό, ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή του στην κλήρωση.
Θα υπάρξουν περισσότερες διευκρινήσεις ...
 
  • Like
Reactions: jnp
Επειδή πάντα έψαχνα ένα τρόπο να πάω για κυνήγι πάπιας μιας και δεν έχω παρέα, σας παρακαλώ να μη δηλώσει άλλος συμμετοχή για να κερδίσω! .yelling.
Μπράβο στον κούνο! Θεός!!.shake hands.
Αφού κι εγώ είμαι στην ίδια φάση και είμαστε δύο, όσα και τα δώρα δλδ, σας παρακαλώ να μη δηλώσει άλλος συμμετοχή για να κερδίσουμε! .yelling.
χαχαχαχαχαχαχα
 
Συγχαρητήρια και στον χορηγό και στη διαχείριση για την προσφορά!
Εγώ δεν βάζω υποψηφιότητα λόγω απόστασης αλλά αν υπάρχει θέληση και διάθεση, ίσως να μπορέσω να πάω οδικώς και να βρεθώ για κυνήγι με τους τυχερούς...:)
 
Μπραβο στους Διαχειριστες για αυτην τους την πρωτοβουλια αλλα και στον Χορηγο
6 χρονια σε κυνηγετικα φορουμ κατι αναλογο δεν εζησα
Συνεχιστε ετσι
Εγω δεν θα λαβω μερος στην κληρωση λογω οτι την εχω ζησει αυτην την εμπειρια και θα ηθελα να την ζησει και καποιος αλλος φιλος απο την κοινοτητα
Συγχαρητηρια και παλι
 
.hit..hit..sarcastic..sarcastic.
m1JJ4SS.jpg
 
Μπραβο στους Διαχειριστες για αυτην τους την πρωτοβουλια αλλα και στον Χορηγο
6 χρονια σε κυνηγετικα φορουμ κατι αναλογο δεν εζησα
Συνεχιστε ετσι
Εγω δεν θα λαβω μερος στην κληρωση λογω οτι την εχω ζησει αυτην την εμπειρια και θα ηθελα να την ζησει και καποιος αλλος φιλος απο την κοινοτητα
Συγχαρητηρια και παλι
Κώστα, αν ο λόγος είναι μόνο αυτός σε καλώ να συμμετάσχεις. Δεν σημαίνει ότι όποιος έχει πάει δεν μπορεί να λάβει μέρος σε μια κλήρωση. Αν δεν ήμουν στους admin θα έβαζα και γω .... .sarcastic.
 
αυτό είναι το πλέον αξιόλογο "δώρο" σε κληρωση για κυνηγόφιλους........... εύγε για τη προσφορά !!!
πραγματικά αξιέπαινη η κίνηση από τους διοργανωτές !!!
 
Back
Top