Όταν παρακολουθώ άλλους να ρίχνουν βλέπω πάντα τα σκάγια, με συχνότητα σχεδόν 100%. Όταν ρίχνω εγώ τα βλέπω πολύ σπανιότερα.Νομίζω πως στην πραγματικότητα δεν βλέπεις τα σκάγια, αλλά τα "φαντάζεσαι" ως πραγματικότητα.
Όταν παρακολουθώ άλλους να ρίχνουν βλέπω πάντα τα σκάγια, με συχνότητα σχεδόν 100%. Όταν ρίχνω εγώ τα βλέπω πολύ σπανιότερα.Νομίζω πως στην πραγματικότητα δεν βλέπεις τα σκάγια, αλλά τα "φαντάζεσαι" ως πραγματικότητα.
Τζόνυ το ήγγικεν μου άρεσε, δεν παιζεσαιΕγώ ακολουθώ με την κάνη χωρίς επωμιση ,όταν κρίνω ότι ηγγικεν η ώρα για επωμιση επωμιζω...το ψιλοακολουθω κ ριχνω100%επιτυχια,αν τώρα για χψ λόγους ,το ακολουθήσω ....περισσότερο ,καταλήγω να τσεκαρω μια σκόπευτρο ,μια πουλί ,μια προσκοπευση κ παίρνω το μακρύτερο ....
Ένα ή δύο μάτια; Επωμίζεις πίσω ή μπροστά από το στόχο στις Ρουαγιάλ;Kαταλαβα τι λες αλλά το αντίθετο κάνω εγώ μαλλον δεν το ειπα σωστά.Το όπλο είναι κάτω κοιτάζω το στόχο κι όταν φτάσει από πανω κουμπωνω και πατάω αμέσως. Ενώ στις τραβερσες το κάνω πιο ομαλά δηλαδή κουμπωνω πιο μαλακά το όπλο. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την εστίαση που είναι το θέμα μας. Ευχαριστώ για την απάντηση παντως.
Κ εγώ πολλες αισθάνομαι την μαυρη μάζα, γράφω αισθάνομαι γιατί είναι σαν μαυρη αχναΌταν παρακολουθώ άλλους να ρίχνουν βλέπω πάντα τα σκάγια, με συχνότητα σχεδόν 100%. Όταν ρίχνω εγώ τα βλέπω πολύ σπανιότερα.
Όλοι το παλευουμε ρε φίλεΤραπ έριχνα ... με δάσκαλο της συμφοράς πριν 30 περίπου χρόνια.
Μετά έμαθα να τουφεκάω ... όσο μπορώ τουλάχιστον![]()
Σωστός. Κάποιες φορές με τον ήλιο πίσω μας και με γυαλιστερά σκάγια, φαίνονται και τα σκάγια ως ξεχωριστά αντικείμενα.Κ εγώ πολλες αισθάνομαι την μαυρη μάζα, γράφω αισθάνομαι γιατί είναι σαν μαυρη αχνα
Αντε αποκαλυφθικες γτ δε σε ειχα να λες οτι διαβαζεις αχαχαχαχαχαχαΤραπ έριχνα ... με δάσκαλο της συμφοράς πριν 30 περίπου χρόνια.
Μετά έμαθα να τουφεκάω ... όσο μπορώ τουλάχιστον![]()
Σου εχω μια ερώτηση, υπάρχει σχέση χρώματος ματιών η μέγεθος ματιών με την σκοπευτικη απόδοση ;Σωστός. Κάποιες φορές με τον ήλιο πίσω μας και με γυαλιστερά σκάγια, φαίνονται και τα σκάγια ως ξεχωριστά αντικείμενα.
Είναι τραπαδορος ψυχακιας κ μας το έκρυβε ΤοληΑντε αποκαλυφθικες γτ δε σε ειχα να λες οτι διαβαζεις αχαχαχαχαχαχα
Φίλε Λέο εγώ σκάγια δεν έχω δει ποτέ ,καθότι μια στόχαστρο...μια προσκοπευση...μια πουλί....έχω δει όμως στην μια κ μοναδική Φορα που έκανα βολες με δύο διαφορετικά πιστόλια, από μια γεμιστήρα ,τις ενιαρες να ταξιδεύουν προς το στόχοΣωστός. Κάποιες φορές με τον ήλιο πίσω μας και με γυαλιστερά σκάγια, φαίνονται και τα σκάγια ως ξεχωριστά αντικείμενα.
Δύο μάτια αν και πιστεύω ότι την ώρα που πατάω μισοκλεινω το ένα νομίζω ότι τώρα που το φέρνω στο νου ξεκινάω λίγο πίσω σχεδόν επάνω και τραβάω το όπλο την ώρα που πατάω και κρίνω ότι έχει φτάσει το πουλί στο σωστό σημείο. Απλώς όλη αυτή η διαδικασία είναι στο μισό χρόνο π.χ απ τις τραβερσες. Σε αυτές τις ψηλωμένες ρουαγιαλ τις θεωρώ τις πιο δύσκολες. Όταν είναι λίγο στο πλάι και ψηλωμένες μου φαίνονται πιο εύκολες αρκετά. Και γι αυτό ρωτάω αν είναι φυσιολογική αντίδραση ή είναι κάποιο τέχνασμα δικό μου.Ένα ή δύο μάτια; Επωμίζεις πίσω ή μπροστά από το στόχο στις Ρουαγιάλ;
Το όπλο το οδηγάς με τα χέρια ή με όλο το σώμα; Σπρώχνεις τη λεκάνη σου μπροστά για να έρθει ο ώμος πάνω και πίσω;Δύο μάτια αν και πιστεύω ότι την ώρα που πατάω μισοκλεινω το ένα νομίζω ότι τώρα που το φέρνω στο νου ξεκινάω λίγο πίσω σχεδόν επάνω και τραβάω το όπλο την ώρα που πατάω και κρίνω ότι έχει φτάσει το πουλί στο σωστό σημείο. Απλώς όλη αυτή η διαδικασία είναι στο μισό χρόνο π.χ απ τις τραβερσες. Σε αυτές τις ψηλωμένες ρουαγιαλ τις θεωρώ τις πιο δύσκολες. Όταν είναι λίγο στο πλάι και ψηλωμένες μου φαίνονται πιο εύκολες αρκετά. Και γι αυτό ρωτάω αν είναι φυσιολογική αντίδραση ή είναι κάποιο τέχνασμα δικό μου.
Οχι σε όλες τις βολές το κάνω αυτόματα με το σώμα αυτό. Νομίζω ναι με τη μεση τα χέρια τα κουνάω μόνο για την επωμιση.Το όπλο το οδηγάς με τα χέρια ή με όλο το σώμα; Σπρώχνεις τη λεκάνη σου μπροστά για να έρθει ο ώμος πάνω και πίσω;
ΟΚ, τότε απλά το δεξί μάτι που χάνει το στόχο σου προκαλεί μία οπτική "αμηχανία", την οποία προσπαθείς να αποφύγεις με το να τα κάνεις όλα πιο γρήγορα.Οχι σε όλες τις βολές το κάνω αυτόματα με το σώμα αυτό. Νομίζω ναι με τη μεση τα χέρια τα κουνάω μόνο για την επωμιση.
Μια απ τα ιδια με 45 acpΦίλε Λέο εγώ σκάγια δεν έχω δει ποτέ ,καθότι μια στόχαστρο...μια προσκοπευση...μια πουλί....έχω δει όμως στην μια κ μοναδική Φορα που έκανα βολες με δύο διαφορετικά πιστόλια, από μια γεμιστήρα ,τις ενιαρες να ταξιδεύουν προς το στόχολες κ ήταν τροχιοδεικτικες ,έτσι έβρισκα στόχο...μου λέει ο εκπαιδευτής ...ρε πας καλά ,ξέρεις τι ταχύτητα έχει η ενιαρα
ρε του λέω ,μήπως ήταν μπαγιατικες
άβυσσος η βλητική με την πάρτη μου....
Ευχαριστώ δάσκαλε!ΟΚ, τότε απλά το δεξί μάτι που χάνει το στόχο σου προκαλεί μία οπτική "αμηχανία", την οποία προσπαθείς να αποφύγεις με το να τα κάνεις όλα πιο γρήγορα.
Μπορείς εναλλακτικά να επωμίσεις κάτω από το στόχο, να διατηρήσεις την ταχύτητά του μέχρι να έρθει στο σημείο που θες να ρίξεις και ύστερα να επιταχύνεις και να πατήσεις. Η ενδεδειγμένη τεχνική τουλάχιστον αυτή είναι.
Καλά αυτό είναι υποηχητικό ρε φίλε...με δαυτό... προλαβαίνεις να στρίψεις κ τσιγάρο πριν φάς τη σφαιραΜια απ τα ιδια με 45 acp
Δεν γνωρίζω κάτι επ' αυτού. Υπάρχει κάποια σχετική έρευνα;Σου εχω μια ερώτηση, υπάρχει σχέση χρώματος ματιών η μέγεθος ματιών με την σκοπευτικη απόδοση ;
Δεν μιλάω για έρευνα , εσυ εχεις κανει κάποια παρατηρηση ;Δεν γνωρίζω κάτι επ' αυτού. Υπάρχει κάποια σχετική έρευνα;