Μαγκάλια και Σούβλες

Ναι ,ειναι λίγοι αυτοί που κάνουν τριπλή απόσταξη.
Εχεις δίκιο, εγώ ξέρω μόνο ένα άτομο, στο Λεβίδι που έκανε (κάνει?) τριπλή απόσταξη και το προπουλούσε - δηλ. έπερνε τηλέφωνο τους γνωστούς του και τους ρώταγε αν και πόσο θέλουν. Πήγαινες εκεί, δοκίμαζες το διπλοαποσταγμένο και αν σου άρεσε το 'περνες και έφευγες. Αλλοιώς περίμενες μερικές ωρίτσες μέχρι να βγεί το τρίτο κάμα, δοκίμαζες το παλιό, έφερνε και μεζέδες και μέχρι να βγεί το τριτόκαμα, ήσουν πίτα!

Ποτέ μα ποτέ δεν είχα πονοκέφαλο απο τριπλο-αποσταγμένο. Από κάτι σπιτικά τσίπουρα συγγενών όμως παρ' ολίγον να τυφλωθώ:mad:
Εδώ στο Βερολίνο αγοράζω συνήθως τσιπουρο μιας εταιρίας από την Πάτρα - βγάζει και τεντούρα, για την οποία τρελλαίνονται οι Γερμανίδες;)
 
Εχεις δίκιο, εγώ ξέρω μόνο ένα άτομο, στο Λεβίδι που έκανε (κάνει?) τριπλή απόσταξη και το προπουλούσε - δηλ. έπερνε τηλέφωνο τους γνωστούς του και τους ρώταγε αν και πόσο θέλουν. Πήγαινες εκεί, δοκίμαζες το διπλοαποσταγμένο και αν σου άρεσε το 'περνες και έφευγες. Αλλοιώς περίμενες μερικές ωρίτσες μέχρι να βγεί το τρίτο κάμα, δοκίμαζες το παλιό, έφερνε και μεζέδες και μέχρι να βγεί το τριτόκαμα, ήσουν πίτα!

Ποτέ μα ποτέ δεν είχα πονοκέφαλο απο τριπλο-αποσταγμένο. Από κάτι σπιτικά τσίπουρα συγγενών όμως παρ' ολίγον να τυφλωθώ:mad:
Εδώ στο Βερολίνο αγοράζω συνήθως τσιπουρο μιας εταιρίας από την Πάτρα - βγάζει και τεντούρα, για την οποία τρελλαίνονται οι Γερμανίδες;)
Που να δεις κατι τσίπουρα που βγάζουν μιας απόσταξης και που ειναι πάνω απο 60 βαθμούς .:rolleyes:
Και καποτε πιναμε δυο άτομα μια διλιτρη .drunk.
 
Ιδανικό για εντριβή Δημήτρη!!! :DΓια εντριβή κρατάμε απ το πρωτοστάλαγμα

Ζουδι στιφάδο για σήμερα έτσι να αλλάξουμε και λίγο από τα ψητά .my man.

View attachment 25202
Ε ναι όλο στα βαριά θα είμαστε. Σήμερα κατι πιο ελαφρύ . :rolleyes:
 
Back
Top