ΜΑΓΚΆΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΕΣ



Όνομα
Γιώργος
Σιγά να μην δοκίμαζα! View attachment 17368
Έβαλα και λίγο Κρεατάκι για συνοδεία στην πατάτα.

Αν και μόλις άδειασα δύο πιάτα ψαρόσουπα με το απαραίτητο υπερμεγέθες τεμάχιο στήρας, ... αν ήσουν κοντά θα στην τσίμπαγα τη πατάτα και μια μπριζόλα ίσως!!! (το ψάρι είναι φρούτο)
Πολύ ωραίο φαίνεται το ψήσιμο...η γεύση θυμίζει κάρβουνο?
 
Αν και μόλις άδειασα δύο πιάτα ψαρόσουπα με το απαραίτητο υπερμεγέθες τεμάχιο στήρας, ... αν ήσουν κοντά θα στην τσίμπαγα τη πατάτα και μια μπριζόλα ίσως!!! (το ψάρι είναι φρούτο)
Πολύ ωραίο φαίνεται το ψήσιμο...η γεύση θυμίζει κάρβουνο?
Ναι κάρβουνο κανονικά. Ίσως όμως στο τέλος έπρεπε να βάλω λίγο βούτυρο. .Στις επόμενες σήμερα έβαλα μια μόνο για δοκιμή.
 
Όνομα
Γιώργος
Ναι κάρβουνο κανονικά. Ίσως όμως στο τέλος έπρεπε να βάλω λίγο βούτυρο. .Στις επόμενες σήμερα έβαλα μια μόνο για δοκιμή.

Μπράβο Γιάννη, τι είδος πλάκας έβαλες; όπως καταλαβαίνεις έχω πάρει απόφαση να το εφαρμόσω σύντομα. :)
Του Γιώργου φαίνεται πολύ ισοπαχής και σχετικά λεπτή (5-8 cm), φαντάζομαι ότι μετά από δοκιμές θα έχει επιλέξει κάποια ιδανική...
 
Μπράβο Γιάννη, τι είδος πλάκας έβαλες; όπως καταλαβαίνεις έχω πάρει απόφαση να το εφαρμόσω σύντομα. :)
Του Γιώργου φαίνεται πολύ ισοπαχής και σχετικά λεπτή (5-8 cm), φαντάζομαι ότι μετά από δοκιμές θα έχει επιλέξει κάποια ιδανική...
Όχι πλάκα που να την βρώ. .ψησταριά μπαλκόνι
 

Alex37

Moderator
Όνομα
Αλεξανδρος
Το ταψι πρεπει να ειναι απο το ζαχαροπλαστειο κοσμικον το μεγαλο μεγεθος γαλακτομπουρεκου .think..think.
Αυτα τα ταψια ειναι απο την Τεγεα.Αλουμινιου ρηχα για πιτσες και πιτες με διαμετρο 42 ποντων.
 
Περιοχή
ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΚΟΤΥΛΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Όνομα
ΚΩΣΤΑΣ
Αυτα τα ταψια ειναι απο την Τεγεα.Αλουμινιου ρηχα για πιτσες και πιτες με διαμετρο 42 ποντων.
Λογικα και τα υλικα της πιτσας ειναι απο εκει
φαινεται η διαφορα ειναι ποιο μπαμπατσικα .my man.
 
Top