Μίλησε για αγίασμα,δεν φταίω...Εδώ συγκρίνεις το πρωτάθλημα Ελλάδος με την Bundesliga...
Αν και δεν είμαι φανατικός ουισκακιας το έχω στην κορυφή,μετά το BUSHMILLS και τελευταίο για φωτιστικό το JACK NTANIELS
Μίλησε για αγίασμα,δεν φταίω...Εδώ συγκρίνεις το πρωτάθλημα Ελλάδος με την Bundesliga...
Φιλαράκι ανεβαίνεις σε χρόνια δεν παίζεις δίκαιαΜίλησε για αγίασμα,δεν φταίω...
Αν και δεν είμαι φανατικός ουισκακιας το έχω στην κορυφή,μετά το BUSHMILLS και τελευταίο για φωτιστικό το JACK NTANIELS
το Cardhu.
Μάλλον με μπέρδεψες περισσότερο!Θέλει να βγάλεις την πέτσα,να τα χαράξεις πολλές φορές και στις 2 πλευρές μέχρι την μέση της σάρκας και να τα σκουπίσεις καλά με χαρτί κουζίνας η να τα λιασεις.Πολυ δυνατή φωτιά και κοντά για 2 λεπτα το πολύ από κάθε πλευρά.
Ευχαριστώ Βασίλη.Κύλινδρο τα αφήνεις. Δεν τα ανοίγεις σαν φύλλο. Το χάραγμα το κάνεις στον κύλινδρο.
Σωλήνα το καλαμάρι, χαράζεις πάνω κάτω πολλές φορές με μικρή απόσταση η κάθε χαρακιά.Στεγνο το καλαμάρι.Το χέρι να μην αντέχει ούτε 5 δευτερόλεπτα και όσο πιο κοντά γίνεται.Τωρα αν είναι κανένα γομαρι θα θέλει παραπάνω.Μάλλον με μπέρδεψες περισσότερο!
Δηλαδή τα ανοίγεις, (δεν τα αφήνεις σαν σωλήνα) και χαράζεις και τις δύο πλευρές του φύλλου ;
Μετά όμως αν βάλεις ένα "φύλο" στη φωτιά αυτό θα γίνει κύλινδρος, πως θα βάλεις να ψηθεί και η άλλη πλευρά του;
Εσύ το έχεις ψήσει με αυτό τον τρόπο;
Ευχαριστώ Άλεξ, το επόμενο ψήσιμο καλαμαριών θα δοκιμάσω αυτά που μου γράψατε...Σωλήνα το καλαμάρι, χαράζεις πάνω κάτω πολλές φορές με μικρή απόσταση η κάθε χαρακιά.Στεγνο το καλαμάρι.Το χέρι να μην αντέχει ούτε 5 δευτερόλεπτα και όσο πιο κοντά γίνεται.Τωρα αν είναι κανένα γομαρι θα θέλει παραπάνω.
*Χωρίς κεφάλι το καλαμάρι.Αν θέλεις να ψησεις κεφάλια θα τα βάλεις χωριστά και θα τα έχεις λιασει καλά, όπως τα χταπόδια.
Είσαι παιχταράς!!
Αυτές οι πιπεριές είναι σε κάθε φώτο, διαρκείας έχουν βγάλει;Καλη όρεξη...
View attachment 27081