ΜΑΓΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΕΣ



Σήμερα για μεσημεριανό είχε τσιχλοκοτσυφα βρασμένα με νερό και λαδάκι 1ώρα περίπου και όταν σωθηκε το νερό τηγανιστηκαν λίγο σε ελαιολαδο και λιιιγο βιτάμ. Αλατάκι, ρίγανη και έγιναν λουκουμάκια! Για μεζέ οι καρδιες και τα συκωτια τους τηγανιτά και σπάσαμε μεσα και μερικά αυγά... Ο δε κρόκος με τα συκωτάκια ήταν άλλο πράμα!
Σημ: Μεγάλη υποθεση όταν σφραγίζουμε με vacuum τα κρεατικά πριν την κατάψυξη. Δεν παίρνουν μυρωδιές, ειναι σαν φρέσκα. Η διαφορά ειναι αισθητή και σε κρεατικά αλλα σε ψάρια.
Καλό μεσημέρι!
 

Attachments

Top