Μαγκάλια και Σούβλες

και στο τελοσ αχνιζουνε.....
αρχισε με ενα ποτηρακι τσιπουρ
IMGP0033.jpg
ο...
 
ακου να δεις τη γηνεται με το εδω κατω....
τα προβατα τα δυκαμας για 6-7 μηνες το χρονο ειναι πανω στα βουνα ελευθερα και βοσκουν ..
τροναι εαν καρο βοτανα και τσαγια και χορτα αλλα περπαταναι πολυκαι δεν πηνουν και πολη νερο.
το κρεαςτου πολυ καλο και σκουρο αλλα πολυ μηηκος οκγος και σκληρο..
γιαυτο το περισοτερο το κανουν βραστο οπου γηνεται τελειο για πολες ωρες βρασημο....
Φίλε μου αν έχεις κάποιο γνωστό με πρόβατα ζήτησέ προβατίνα περίπου τέλη Αυγούστου ή καλύτερα Σεπτέμβριο. Όμως πες του η προβατίνα να είναι στέρφα, δηλ. να μην γεννάει. Ψήσε στη σούβλα ή στη σχάρα μόνο με αλατοπίπερο και θα με θυμηθείς. Η εποχή είναι καταλυτική γιατί τότε βάζουν νέο κρέας.
 
την χθεσινη απουσια μου δικαιολογει αυτο το τσιμπουσι...
ενα 12 κιλα σαζανι ψαρευτικε τηγανιστηκε και καταναλωθηκε απο τα μελη του συλλογου μας ΑΙΝΗΣΙΟ ΔΕΛΤΑ συζητωντας τα της επικαιροτητας που αφορανε τα του συλλογου μας....
πληροφοριακα ο συλλογος μας θα παρελασει στην απελευθερωση της πολης μας στις 14 μαιου....
οσοι επιθημουνε να συμετεχουνε για να δωσουμε ολοι το παρων οτι ειμαστε εκει και φιλαμε τα συνορα ας επικοινωνησουνε μαζι μου...
 
Back
Top