Λαγός

Σήμερα ενώ περίμενα στο ξημέρωμα για κανένα τρυγόνι άκουσα έναν γδούπο πάνω στην άμμο... Γυρνάω και βλέπω έναν λαγό να περνάει από μπροστά μου στα 10 μέτρα με το πάσο του και να χάνεται μέσα στις φτέρες... Φαίνεται κάποιος συνάδελφος στον δρόμο του για το καρτέρι τον ενόχλησε και ο κύριος αυτιάς μου χάρισε λίγα απολαυστικά δευτερόλεπτα!
 
Δεν το περιμενα απο εσενα αυτο!Το πρωτο που λεει ΣουπερΚατερινα γιατι????????????

Το μόνο που δεν πήρα για μένα είναι αυτό .sarcastic.
Αυτό είναι για τον γέρο μου που την Τετάρτη το πρωί θα μου πει μικρέ έχεις κάνα φυσιγγι γιατί δεν έχω .sarcastic.
 
Εκει που καθοταν κρυμμενοs αυτοs ο λαγοs ειναι ενα πευκο μεγαλο στην μεση χωραφιου σε υπερυψωμενο εδαφοs περιπου στο ενα μετρο απο το χωραφι με αγριοχορτα και θαμνα απο κατω ,μπροστα στα 45 μετρα περιπου ειναι πευκοδασοs μεγαλο ,δεξια στα 30 μετρα ειναι ψηλη συσταδα πουρναρια ενα αμπελι μετα και μετα μεγαλο πευκοδασοs .Πισω καμμια 70 αρια μετρα χωματοδρομοs και μετα βλαστηση , και αριστερα πολυ μεγαλο ανοιχτο χωραφι και μετα ενα πολυ μεγαλο αμπελι . Αυτοs πεταχτηκε δεξια προs την συσταδα αφου τον ξεσηκωσε ο αδελφοs μου κατα λαθοs . Exω κατσει και εγω μερικεs φορεs εκει αλλα εχει πεταχτει ο " ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ" Θελω να πω με αυτο ποιου λαγοκυνηγου θα πηγαινε ο νουs οτι εκει ειναι λαγοs. Eιναι συμπτωματικο να κτυπηθει απο τσιχλοκυνηγουs αλλα δεν παυει να ειναι παμπονηρο ζωο .
 
Αφού κάναμε έναρξη στο βουνό σήμερα (βλέπε στο θέμα της Φασσας) με τα πουλιά, αύριο σειρά ο λαγός. Όλα έτοιμα από εξοπλισμο.

Θα πάω να δω το θείο μου το απόγευμα στο δίπλα χωριό και να καταστρωσουμε σχέδια και όνειρα για τα σκυλιά, το μέρος και τα καρτέρια αύριο.

Δεν θα βάλω Remington express όπως κάνω συνήθως, σκέφτομαι λόγω ζέστης να βάλω το Λάμπρο καφε. Εννοείται κσι 9βολα κοντά γιατί τα γουρούνια πάνε να μας φάνε πια. Αν φανούν πουθενά δεν θα τους χαριστω...



Καλη έναρξη σε όλους τους κυνηγούς του τριχωτου αύριο!
 
Σε καρτερι για τσιχλοειδη και φασσεs πολλεs φορεs εχουν ερθει κατα πανω μου λαγοι . Περυσι δυο φορεs και τον Νοεμβριο αλλα και τα Χριστουγεννα αλλα δεν τουs πυροβολω ποτε . Ακομα και να ακουω σκυλια στα τρια χιλιομετρα μακρια . Ετσι με μαθανε απο μικροs γιατι και μπορει να τον χασειs κα αντε να σε πιστεψουν μετα .Και κεραταs και δαρμενοs .Στο περπατητο για τσιχλεs τιποτα . Εναν ξεσηκωσα πριν δυο χρονια στο Καλοχωρι ,γιατι μου αρεσει να μπαινω και σε ντυμενα να πεφτουν οι τσιχλεs στο καθαρο -δεν εχω σκυλο- αλλα ετσι και αλλιωs
ειχε ληξει το κυνηγι και τον κοιτουσα απο μακρια. Γενικα δεν θελουμε να τουs ριχνουμε ποτε γιατι εχει ολη η Ευβοια φανατικουs λαγοκυνηγουs
με τα σκυλια τουs ,που μαs δινουν και πληροφοριεs για πουλια και θα προκαλεσουμε δυσαρεσκεια και δεν θελω. Μαs αρκουν τα πουλια . Αυτα.
 
Back
Top