Κύπελλο Ελλάδας Compak Sporting 2015

apotel_gp_rhodes.jpg
 
Αποτελέσματα Λαγκαδά..

x9ymRX1.jpg


Ο σημερινός αγώνας με δίδαξε αλλο ενα πράγμα..ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν κοιτάμε σκορ άλλων..έχοντας 65 πιάτα στις πρώτες 3 πούλες..παω και κοιτάω τα αποτελέσματα..οι αλλοι ειχαν τελειωσει και παρατηρώ οτι τελευταία πούλα με ενα 18 παίρνω την πρώτη θέση στην κατηγορία μου..στα πρωτα 15 πιάτα είχα 12 και έπειτα χαλάρωσα..χαλάρωσα με αποτέλεσμα να κανω 3/10..το πάθημα μάθημα λοιπον.. ;) και όπως μου ειπε και ο Λεωνίδας αν δεν το παθεις δεν μπορεις να μάθεις..
 
Last edited by a moderator:
Γεράσιμε μπράβο φίλε.
Σε κάθε αγώνα θα γίνεσαι και καλύτερος.. Χωρίς προπονήσεις κλπ κλπ είσαι πολύ καλός οπότε συνεχίζεις...
μαζεύεις πολλές και χρήσιμες εμπειρίες που θα τις εχεις για επόμενες φορές..

ΥΓ κάθε φορά που μετέχεις και πάς καλά θα θελα να δώ τις φάτσες κάποιων αστείων που ντρέπονται να ντουφεκίσουν μπροστά σε άλλους και οι οποίοι σε χλεύασαν πρίν από 3 έτη όταν ξεκίνησες ...

Συνέχισε φίλε μου την καλή δουλειά..
 
Η αυτοσυγκεντρωση Γερασιμε σε ενα αγώνα είναι το πιο δύσκολο πράγμα.
Εκεί κρίνονται και τα σουτ οφ σε έμπειρους αθλητές.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές.
 
Σας ευχαριστώ όλους..Έχω νευριάσει με τον εαυτό μου αλλά έτσι είναι η σκοποβολή.. ;)
Ένας παλιός σκηταδορος με πολλές ήττες αλλά και μετάλλια έλεγε ότι η σκοποβολή δεν πιάνεται ποτέ γκομενα... ή και να πιαστει σύντομα θα σε πουλήσει.
ΑΝ λέω ΑΝ καταφερεις σε κάθε βολή να ξεχνάς πόσα πιάτα πήρες πριν,πόσα πήραν οι άλλοι, ότι όλοι σε κοιτάζουν, ότι άλλοι σε αγαπάνε και άλλοι σε φτυνουν, και συγκεντρωθεις απόλυτα στα επόμενα δύο δισκάκια με σιγουριά και θετική διάθεση θα δεις να ανεβαίνει η επίδοση σου.
Αυτό που λέμε cold blood killer!!!
Όμως δεν είναι εύκολο,απλά ακούγεται εύκολο.
Αλλιως δεν θα συζηταγαμε για Ολυμπιακά αθλήματα.
 
Όταν έχεις ρίξει 3 πούλες και έχεις μαζέψει 65 πιάτα..δλδ έχεις χάσει 10 και πας στην τελευταία και χάνεις όσα έχεις χάσει στις 3..Είναι θεματάκι..Και πάνω κάτω στα ίδια πιάτα..Τεσπα να μαστε καλά να ξαναπάμε..
 
Back
Top