Κυνηγετικά καταστήματα στο εξωτερικό






Φεύγοντας χαιρετηθηκαμε με τον Λουίς μας έδωσε την κάρτα του και είπε να ζητήσουμε τον ίδιο οπότε ξαναπάμε, αγόρασα και μια δερμάτινη ζώνη για φυσίγγια(cal 20 βέβαια) και μου χάρισε μια δερμάτινη πουλιαστρα . Ωραία εμπειρία, χώρος και χάρηκα ιδιαίτερα που γνωρίσαμε αυτόν τον ΚΎΡΙΟ σύντομα θα ξαναπάμε ε Μάνο ''''
 
.RESPECT.
ζω σε λάθος χώρα;;;;;; :(
Αλλάζουμε .sarcastic.
Φίλε Κώστα αυτό δεν είναι μαγαζί προϋπολογισμός κράτους είναι!!!!καλημερα σε όλη την παρέα σας αφήνω πάω να πάρω ενα depon γιατί με έπιασε πονοκέφαλος από τις τιμές.sarcastic.
Έτσι Αλέξανδρε καλά είναι για κοζαρισμα αλλά οταν γυρίζει η ετικέτα με πιάνει κατάθλιψη.
 
Ευχαριστούμε Κωνσταντίνε, όλα καλά και ωραία αλλά με αυτό το SO4 .... με γονάτισες .badboys.
Ε, βέβαια !!! ... BERETTA ... What else ? !!! .my man. .sarcastic.
Εμένα πάλι, "με γονάτισε" ... το ζευγάρι τα Boss τα 16άρια !!! (... και όχι μόνο αυτά βεβαίως, βεβαίως !!!) ...
Το ένα από τα 2 θέλω μόνο ... και καθόλου δε με νοιάζει που είναι μονοσκάνδαλο ... Έτσι δεν θα χρειαστώ και περίοδο προσαρμογής !!! .sarcastic. .hit.
20180305_140653.jpg
20180305_140704.jpg
 
Ο Λουίς είδε ότι ο Μάνος γουστάρει το μοντέλο 21 grand american και καποια στιγμή έφερε ένα εικοσαρι τους το βασικό μοντέλο με ασκαλιστη βάση και ταρταρουγα, το πρώτο αξίας 13,και βάλε το δεύτερο 2,000 . Τα έλυσε και μας έδειξε ότι οι κάνες, πάπιες είναι όλες εναλαξιμες μεταξύ τούς, με το ίδιο ατσάλι, τσοκακια,χρησιμοποιούν τα εσωτερικά της trulock και ότι η διαφορά κάποιων χιλιάδων είναι μόνο στο σκαλισμα φινίρισμα και στα ξύλα.
 
Εγώ σας ευχαριστώ που είμαι μέλος της παρέας σας. Την επόμενη λέμε να πάμε σ'αυτό.
http://griffinhowe.com/
Έχω πάει παλιότερα επίσκεψη ,και τους έδωσα και ένα 686 onyx που είχα πάρει μεταχειρισμένο για καινούργιο βερνίκι σε πάπια και κοντακι.
 
Back
Top