Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας, καλώς μας όρισε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός, είχε λείψει πιστεύω.
Μια απλή παρατήρηση, το χιόνι που πέφτει είναι πολύ ωραίο μεν, έως την αρχική σελίδα δε. Μέσα στα θέματα ζαλίζει καθώς διαβάζεις, τουλάχιστον εμένα.
Ισχύει το ίδιο κ για εμένα
Δεν μπορώ να επέμβω σε αυτό δυστυχώς. Μόνο αν το κόψω από όλο το φόρουμ. Αν κουράζει πολλούς, το κατεβάζω και το βάζω 1 εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.
 
Βασίλη αν θυμάμαι καλά το χιόνι που κατέβαινε στην οθόνη τα προηγουμενα χρόνια ήταν πολύ πιο διακριτικό κ δεν ενοχλούσε....

Δεν γίνεται κάτι παρομοιο?
Τάσο αυτό ήταν ενα πρόγραμμα που δούλευε στην παλιά έκδοση του φόρουμ. Στην καινούρια αυτό που έχω βάλει τώρα είναι το μοναδικό που υπάρχει. Ίσως να γίνεται να το περιορίσω κάπως αλλά δεν το γνωρίζω με σιγουριά και ο χρόνος που απαιτείται για να το ψάξω δεν υπάρχει δυστυχώς. Μου είχε φάει πολλές μέρες για να το φτιάξω κάποια στιγμή αρχές του έτους οπότε φαντάζομαι ότι θα θέλει κάτι αντίστοιχο για να δω αν αλλάζει.
 
Τι πετούμενα ρε Bill .think.
Καρδούλες έχουν εμφανιστεί και με συνδιασμό το μαύρο φόντο
θυμίζουν παλιές τσάρκες στην Φυλής επί εποχής ΠΑΣΟΚ
Έπαιζα με τις επιλογές Κώστα για να δω πως είναι και έτυχε και έπεσες σε αυτό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου .big smile..sex hard.
 
View attachment 36515

Τις προαλλες ανέβηκε στο μπαλκόνι του γείτονα πατησε πανω στο κληματιστικο κ βρέθηκε πανω στο παραθυρο τις αποθήκης... Ασε που φοβήθηκα μήπως μπει κ στο εσωτερικό χαχαχα

View attachment 36516
Γάτοςhunter......
 
Ναι....αλλα η οθονη χορευε καρτσιλαμα σε μιξη με το ζειμπεκικο της ευδοκιας φιλαρα μου !!!! :D
Είσαι σίγουρος πως έχεις συνδεθεί στο H.L. και όχι με ΕΡΤ2 και τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο: ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...;;; .yel..big smile.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top