Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα....άρτι αφιχθείς από τις πρώτες διακοπές στην Χαλκιδική. Φοβερά μέρη..απίστευτη ομορφιά η Ελλαδάρα μας...και κάπου ανάμεσα στο να μετακινούμαι από παραλία σε παραλία το google map με οδήγησε από ένα χωριό ονόματι ..Κασσανδρίνο....οπότε τσουπ....τα τρυγονάκια πάνω από το αυτοκίνητο....οι συνάδελφοι από τις γύρω περιοχές ας το έχουν στο μυαλό τους.
 
Καλησπέρα. Μια εφιαλτική μέρα σημερα. Το θερμόμετρο έγραφε 42 απο τις 12 και μετά ως τις 4 που σχολασα μέσα στο πόστο. Εξω είχε 39 στην Αρτάκη και μου φάνηκε δροσουλα. Στο χωριό 40αρι κάμπος γαρ. Και είμαστε στην αρχη....
 
Καλησπέρα, πότισμα κήπο σήμερα και τα πηγάδια στα τάρταρα.Ένας τσοπάνης έχει αγανακτίσει μετά την εξαφάνιση των γουρνών που πάντα είχαν.Ένα πηγάδι με 1 γκιούνι νερό έχει και 500+ πράγματα..
Χρήστο έχουν ξεφύγει τα πράγματα φετος. Ο άλλος εδώ φρεζαρε 35 στρέμματα πατάτα γιατί άργησε ο έμπορος να την πάρει και δεν είχε νερό να την ποτίσει και ξεπατωθηκε.Δεν υπάρχει αυτό που έρχεται. Μιλάμε για 10 ημερες καυσωνικες συνθηκες. Θα κινδυνέψει κόσμος στις τσιμεντουπολεις.
 
Καλησπέρα σας....40°C πάλι σήμερα κ τώρα στους 30°C κ άπνοια.....o_O
Κωστή και παλι καλά να λές! Όταν εμένα Αθήνα το χειρότερο μου ήταν το βράδυ που πραγματικα έκαιγαν οι τοίχοι...... o_O
Τυχεροί εμείς στην επαρχία! :)
 
Κωστή και παλι καλά να λές! Όταν εμένα Αθήνα το χειρότερο μου ήταν το βράδυ που πραγματικα έκαιγαν οι τοίχοι...... o_O
Τυχεροί εμείς στην επαρχία! :)
Εκει ειναι διαφορά. Το βράδυ στην Αθηνα ειναι σαν να σαι σε γάστρα . :mad:
 
Στρώνεις στροματσάδα στο μπαλκόνι κ τέλος.
Εσυ που είσαι παραεξω εισαι ο καλυτερος και αν ποτιζουν τα καλαμπόκια από κάτω ακόμα καλύτερα.big smile.
Όσο για τα σπίτια στην Αθήνα όπως το λέει ο Δημήτρης @dim63 παραπάνω, χωρίς πλάκα οι τοίχοι καίνε και στο εσωτερικό του σπιτιού!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top