Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ ολο τον κυνηγετικό κόσμο..
Τώρα κατάλαβα γιατί ο skyfall κόβει τις λέξεις,Βιάζεται για να παει να πάρει παραγγελία .sarcastic.
Άσε Τασο το άτομο δεν παίζεται. Ενα κομπιούτερ ανοιχτό πάντα στην Ιστιοσελιδα του ΗL, το αλλο κομπιούτερ να σου παίζει Lounge μουσική, να σου παίρνει παραγγελίες, να απαντάει στα μηνύματα και να σου εξηγεί το τελευταίο σεταπ ταυτόχρονα. Αν δεν βιαζόταν η γυναίκα μου να φύγει θα κατασκηνωνα στο μαγαζί του όλη μερα

Άσε Τασο το άτομο δεν παίζεται. Ενα κομπιούτερ ανοιχτό πάντα στην Ιστιοσελιδα του ΗL, το αλλο κομπιούτερ να σου παίζει Lounge μουσική, να σου παίρνει παραγγελίες, να απαντάει στα μηνύματα και να σου εξηγεί το τελευταίο σεταπ ταυτόχρονα. Αν δεν βιαζόταν η γυναίκα μου να φύγει θα κατασκηνωνα στο μαγαζί του όλη μερα
.well done..well done..well done..well done..well done..well done..well done..well done.

Κακοπερνατε οι Κερκυραιοι βλεπω...
Μπραβο ρε μαγγες, σας ζηλεψα... .well done.
Παυλο εχω σε ειχα προειδοποιησει για τον Venetato, πρεπει να ειναι λιγο πιο "νευρικος" με τις μπαρουτες, τον ειχα κοψει εγω... .RESPECT..sarcastic..sarcastic.

Κακοπερνατε οι Κερκυραιοι βλεπω...
Μπραβο ρε μαγγες, σας ζηλεψα... .well done.
Παυλο εχω σε ειχα προειδοποιησει για τον Venetato, πρεπει να ειναι λιγο πιο "νευρικος" με τις μπαρουτες, τον ειχα κοψει εγω... .RESPECT..sarcastic..sarcastic.

Aρι το άτομο δουλεύει πανω στο φυσιγγι με την ευλάβεια που δείχνει χρυσοχόος στο κόσμημα. Έπαθα πλάκα!

Καλησπερίζω την παρέα.
Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με λίγα σύννεφα και καυτό ήλιο.Απο δουλειές λίγα πράματα αφού δεν προλαβαίνω ουτε τα βασικά.Βλαστολόγησα λίγο τα κληματάκια μου ,έκοψα χόρτσ και μαζεψα δυο σακούλες άγριο φασκόμηλο που μου ζήτησαν.

photo sharing

Εδώ και λγη ώρα άρχισε δυνατή βροχή που με πολλά αστραπόβροντα μετατράπηκε σε χαλάζι.

pic host

Μετά την καταιγίδα και λίγη ασχολία με τα κληματά μου, ώρα για ένα καφεδάκι ελληνικό που το πίνω σπάνια ,αλλά τώρα ταιριάζει.

photo hosting sites

Μη μου πειτε οτι σας ζάλισα με τις φωτογραφίες ,γιατι οταν επιστρέψω θα ακολουθήσει φωτοκαταιγίδα κι όποιος αντέξει.
.yelling..yelling.

Μετα τις φοροκαταιγίδες ξεκινάει και η Ζολωτιαδα...
Τα Ζολώτια φωτοντοκουμέντα....

Ζολώτα δώστα όλα....

Καλησπέρα στην παρέα!
Με ήλιο ξεκίνησε η μέρα σε βροχές με αστραπόβροντα εξελίχθηκε...Χθες κατέβηκε και ο Δημήτρης (dim63) στα Γιάννενα και ήταν η μοναδική μέρα της βδομάδας, που λόγω δουλειάς, δεν μπορούσα να τον συναντήσω να τα πούμε και από κοντά....hit.
Που θα πάει Δημήτρη, θα τα καταφέρουμε...
venetatos, milvus, skyfall στο μαγαζί του skyfall

Αυτά είναι τα ωραία....congrats.
Αν καταλαβα καλά, Το cafe πανω στη στροφή που παει για Πέραμα είναι?

ο Venetatos, τον πίνακα δοκιμών για τις long range δημιουργίες του, στο Ποντικονήσι απέναντι τον στήνει?
Προσοχή ρε! μη γκρεμίσετε το μοναστήρι, με τα εδάφους-αέρος σας...είναι μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς για την Κέρκυρα... .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back