Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας!
Ο καιρος ενώ έκανε ένα άνοιγμα το μεσημεράκι κατά τις 3μιση έπιασε παλι και παει το απόγευμα!
Καλησπέρα στην παρέα..

Περαστικά και γρήγορα στη μικρούλα Αρίστο.

Περαστικά σου Παύλο..
Ευχαριστούμε Γιάννο να είσαι καλά!

Ανάχωμα;;;:D
Ναι Αρίστο στο ανάχωμα. Έχω απογοητευτικές εξόδους φέτος στο υδρόβιο κ πάω με κρύα καρδιά. Πρέπει να πάω όμως.....
(Οι γιατροί ορκίζονται στον Ιπποκράτη)...εγώ ορκίστηκα εξ'αρχής στο βάλτο κ στο υδρόβιο...;););).RESPECT..RESPECT..RESPECT.

Ναι Αρίστο στο ανάχωμα. Έχω απογοητευτικές εξόδους φέτος στο υδρόβιο κ πάω με κρύα καρδιά. Πρέπει να πάω όμως.....
(Οι γιατροί ορκίζονται στον Ιπποκράτη)...εγώ ορκίστηκα εξ'αρχής στο βάλτο κ στο υδρόβιο...;););).RESPECT..RESPECT..RESPECT.
Είσαι ωραίος........RESPECT.
Εγω βασανιζομαι στο να ανέβω μια βόλτα και μετά λουμπες από κάτω με το σκύλο ή να πάω για καμια μπεκατσουλα αν και φετος δεν πάει τόσο καλα.

Αύριο όλος ο κόσμος λογικά εκεί θα'ναι λόγο κυριακής.....Φράγμα είναι αυτό. Πάλια καρτέρια αυτά που πάνε από γενιά σε γενιά.!!!
Έλα να γνωριστούμε κιόλας αν θες......;)
Δεν έχω αποφασίσει ακομα τι θα κανω! Θα εξαρτηθεί από το τι ντουφεκια θα φάω το πρωί και από τα παιδάκια που έχει βάλει ο πατερας στο τζάκι!;)

Δεν έχω αποφασίσει ακομα τι θα κανω! Θα εξαρτηθεί από το τι ντουφεκια θα φάω το πρωί και από τα παιδάκια που έχει βάλει ο πατερας στο τζάκι!;)
Αρίστο τα παϊδάκια πιστεύω πως έχουν προτεραιότητα.......bbq2.sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back